Frölunda – Linköping 2:4 (kon.) | Jokerit – Motor ČB 7:2 (kon.) | Pardubice – Salzburg 1:2 (kon.)
Plzeň – Luleå 1:2 (po s.n.)
konec
Jokerit Helsinky
7:2 (2:1, 3:0, 2:1)
Banes Motor České Budějovice
Pátek 16.12.2011, 17:15European Trophy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:27
    Mountfield právě vstřelil branku!
    ROSTISLAV MARTYNEK zužitkoval nádhernou přihrávku Kašpaříka a zametl kotouč do branky. Pohledná branka znamená korekci skóre.
     
    57:02
    Jokerit právě vstřelil branku!
    NICHLAS HARDT se opřel do puku, je z toho další krásný gól v síti Kantora a zvýšení na 7:1. HC Mountfield dnes nebyl Jokeritu rovnocenným soupeřem.
     
    53:53
    Rostislav Martynek golfákem prověřil pozornost gólmana. Teuvo Teräväinen (JOK) - 2 min - sekání.
     
    53:02
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Z první kloudné střely ve třetí třetině Jokerit zvyšuje na 6:1. JANI RITA šikovně vystřelil přes Mikuše a kotouč prosvištěl kolem ramena Pavla Kantora.
     
    38:49
    Petr Sailer (CEB) - 2 min - podražení.
     
    28:32
    Jokerit právě vstřelil branku!
    A je to 5:1! Pohotově se opřel do puku ANTTI KERÄLÄ, zavěsil puk pod břevno a o vítězi je s největší pravděpodobností jasno. Výborný si bere time-out.
     
    27:44
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Další chyba českobudějovické obrany, tentokrát si laxně počínal Kranjc. Ten se nechal obrat o kotouč, Jokerit parádně vyšachoval protihráče a NICHLAS HARDT dopřává přesným zakončením svému týmu pohodlný náskok.
     
    23:04
    František Ptáček (CEB) - 2 min - podražení.
     
    22:25
    Jokerit právě vstřelil branku!
    JANNE LAHTI propálil z velkého úhlu Kováře, když našel snad jedinou skulinku v postoji budějovického brankáře. Asistence: Pulkkinen.
     
    14:33
    Helsinky mají k dispozici čtyři minuty přesilové hry! Pšurný zasáhl hokejkou do obličeje Nordlunda a trocha krve ve tváři soupeřova beka znamená automaticky dvojnásobný trest.
     
    11:17
    Druhý útok HC Mountfield si vynutil faul soupeře, prvním vyloučeným zápasu je Niemi, obdržel dvouminutový trest. Tomu se dlouho na trestnou lavici nechtělo, rozhodčí si ho museli najít na střídačce.
     
    08:21
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Tak kdo čekal defenzivní hru a dlouhé čekání na první vstřelený gól, kroutí v 9. minutě zápasu hlavou. Jihočeši se nechali přečíslit, Antti Kerälä, se šikovně vyhnul Langhammerovi a nadvakrát dokázal překonat Kováře. Jokerit znovu ve vedení.
     
    06:55
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Kašpařík sice neproměnil svůj nájezd, když si nabruslil do okénka v helsinské obraně, ale ještě stačil vrátit puk do ohně před brankáře. Tuohimaa nepokryl kotouč před JIŘÍM ŠIMÁNKEM, jenž doklepl puk do sítě.
     
    04:43
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Ukázková teč BENA EAVESE dostává Jokerit do vedení! Němeček nedokázal Eavese odtlačit z předbrankového prostoru, útočník Helsinek krásně sklepl nahození Niemiho.
     
    02:35
    Tyrväinen vystřelil od modré a Kovář toho moc neviděl. Puk se odrazil od břevna!

    Michal Špírek

    Branky a nahrávky: 5. Eaves (Niemi), 9. Kerälä (Pulkkinen), 23. Lahti (Pulkkinen), 28. Hardt (Eaves, Filppula), 29. Kerälä (Lahti), 54. Rita, 58. Hardt (Mäki) - 7. Šimánek (Kašpařík), 59. Martynek (Kašpařík, Šimánek)


    Jokerit Helsinky: Tuohimaa (Hetenyi) - Dehner, Nordlund, Eronen, Väänänen, Niemi, Kivistö, Manelius - Hardt, Filppula, Eaves - Lahti, Kerälä, Pulkkinen - Jarkko Ruutu, Hahl, Rita - Mäki, Heino, Tyrväinen - Teräväinen.

    Banes Motor České Budějovice: Kovář (od 29. Kantor) - Ptáček, Kranjc, J. Novák, Němeček, Mikuš, Kolarz, Dvořák - Martynek, Kašpařík, Šimánek - Gulaš, Kotalík, L. Květoň - Červený, Langhammer, Podlešák - Sailer, Mertl, R. Pšurný - Kuchejda.

    Rozhodčí: Thomas Andersson, Patrick Sjöberg - Christian Kaspar, Andreas Siegl
    bahis siteleri