Frölunda – Pardubice 4:5 (kon.) | Jokerit – Luleå 3:2 (po pr.) | Motor ČB – Plzeň 4:5 (po s.n.)
Linköping – Salzburg 3:4 (po s.n.)
konec
Frölunda HC
4:5 (1:1, 1:4, 2:0)
HC Dynamo Pardubice
Sobota 17.12.2011, 17:15 • Eisarena Salzburg • European Trophy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:31
    Frolunda právě vstřelila branku!
    Bohužel pro Pardubice asi uvidíme dramatickou koncovku. V přesilovce se totiž trefuje MIKA PYÖRÄLA a snižuje na 4:5! Bez asistence.
     
    52:59
    Frolunda právě vstřelila branku!
    Švédský celek využívá přesilovou hru a přibližuje se na rozdíl dvou branek. Individuální akci dobře zakončil člen elitní formace NIKLAS LASU, který dělovkou prostřeluje Vladimíra Koutského. Bez asistence.
     
    36:46
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Ve hře čtyři na čtyři se opět mění stav. ROBERT KOUSAL přesnou ranou k pravé tyči překonává Fernströma a Pardubice již mají nadějný náskok. Bez asistence
     
    36:12
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Je tu další branka Pardubic! Tentokrát už českému celku zajišťuje dvoubrankový náskok, což je před koncem druhé třetiny ideální stav. MARTIN ŠAGÁT se prosadil po individuální akci, když bez problémů prostřeluje Fernströma. Bez asistence.
     
    28:53
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Gólové dostihy pokračují v plném proudu. Český celek jde k radosti jeho fanoušků opět do vedení, když se trefuje po nahrávce Půhoného zadák VÁCLAV BENÁK, který nedal Fernströmovi šanci, 2:3! Asistence: Jiří Půhoný a Jan Kolář II.
     
    28:04
    Frolunda právě vstřelila branku!
    Scénář se ale bohužel pro Pardubice opakuje, a tak Indiáni z Frölundy opět srovnávají. Tömmernes našel volného FREDRIKA PETTERSSONA, který táhlým pokusem prostřeluje Vladimíra Koutského. Asistence: Henrik Tömmernes.
     
    26:36
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Až teď a pro tým trenéra Hynka a Lubiny to znamená návrat do vedení! Svoji první trefu v pardubickém dresu si připisuje MARTIN ŠAGÁT, který bleskově proměnil nabídku od Václava Benáka a překonává tak Fernströma v brance Frölundy Indians! Asistence: Václav Benák a Jan Buchtele
     
    07:28
    Frolunda právě vstřelila branku!
    Švédský celek vyrovnává stav na 1:1. Rychlou akci poslal třetího útoku celku kouče Johanssona poslal Fredrik Petersson na hůl ANTONA AXELSSONA, který prudkou ranou bohužel pro Pardubice překonává Koutského. Asistence: Fredrik Petersson.
     
    01:35
    Pardubice právě vstřelily branku!
    To, na co čekal včera tým trenérů Hynka a Lubiny až do poloviny zápasu přichází už po minutě a půl! Pardubický tým jde do vedení po brance JANA BUCHTELEHO, kterého neomylně našel zcela volného zadák první formace Borer. Asistence: Casey Borer.

    Martin Mišovec

    Branky a nahrávky: 8. A. Axelsson (Petterson), 29. Pettersson (Tömmernes), 53. Lasu, 59. Pyörälä - 2. Buchtele (Borer), 27. Šagát (Benák, Buchtele), 29. Benák (Půhoný, Kolář II), 37. Šagát, 37. Kousal


    Frölunda HC: Fernström (Hellberg) - Ch. Bäckman, Svedberg, Tömmernes, Persson, Eriksson, Bohm, Martinsson, Näslund – Lasu, Johansson, Lindqvist – Pyörälä, Olimb, Pettersson – A. Axelsson, P.-J. Axelsson, Sjöström – Tolsa, Lundqvist, V. Bäckman.

    Trenér: Kent Johansson

    HC Dynamo Pardubice: Koutský (Růžička) – Kočí, Píša, Borer, Sičák, Kolář II, Benák, Drtina – Kolář I, Koukal, Starý – Buchtele, Kousal, Šagát – Půhoný, Zohorna, Nahodil.

    Trenéři: Pavel Hynek a Ladislav Lubina

    Rozhodčí: Antti Boman, Jari Lepaalho - Michael Hofstätter a Stefan Siegel
    bahis siteleri