Vsetín – Prostějov 5:3 (kon.) | Nymburk – Technika Brno 4:3 (kon.) | Pelhřimov – Jindř. Hradec 4:5 (po s.n.)
Žďár n/S – Kolín 0:3 (kon.) | SHK Hodonín – Kutná Hora 4:1 (kon.) | Frýdek-M. – Opava 1:4 (kon.)
Přerov – Havířov 4:3 (kon.) | Val. Meziříčí – Nový Jičín 4:3 (kon.) | Uh. Hradiště – Poruba 2011 2:3 (po s.n.)
Klášterec nO – Řisuty 3:4 (kon.) | Bílina – Děčín 4:5 (kon.) | Jablonec n/N – Klatovy 5:2 (kon.)
Kobra – Sokolov 11:2 (kon.) | Lev Benešov – Milevsko 1:2 (po s.n.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
4:1 (2:0, 0:0, 2:1)
SK Sršni Kutná Hora
Středa 21.12.2011, 18:002. liga skupina Střed (ČR)
Partner:
     
    57:31
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Tohle je pro hosty možná příliš kruté. Rehuš na sebe natáhl obránce a zadovkou dostal puk na osamoceného JAKUBA SAJDLA, který přesnou střelou k tyči nedal Kalouskovi šanci. Domácí útočník tak kompletuje hattrick! Asistence: Rehuš.
     
    56:36
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí pravděpodobně pojišťují vítězství. JAKUB SAJDL vtrhl do útočného pásma, jeho první střelu vyrazil Kalousek opět jen na hůl domácího útočníka, který blafákem do bekhendu pohodlně skóroval. Asistence: Rehuš.
     
    46:29
    Kutná Hora právě vstřelila branku!
    A to, o co si domácí svou laxností dlouho říkali, se právě stalo. PETR VLČEK dostal puk na modrou čáru, odkud tvrdou a přesnou střelou poslal puk do šibenice branky. Asistence: Bláha, Sladký.
     
    06:50
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Přesilovka rychle využita. Po vyhraném buly putoval puk rychle na hůl LUKÁŠE KOMÁRKA, který od modré propálil skrumáž před brankou i gólmana Kalouska. Asistence: Kocák, Peš.
     
    03:08
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Kutnohorští si nerozuměli v útočném pásmu a Drtiči předvedli rychlý brejk 3 na 2. Špok zatáhl kotouč po pravém mantinelu a naservíroval puk před branku přímo na hůl JAKUBA SAJDLA, který puk usměrnil podél betonu Kalouska do sítě. Asistence: Špok.

    Václav Urubek

    Branky a nahrávky: 4. Sajdl (Špok), 7. Komárek (Kocák, Peš), 57. Sajdl (Rehuš), 58. Sajdl (Rehuš) - 47. Vlček (Bláha, Sladký)


    SHK Drtiči Hodonín: Šenk(Peksa) - Okuliar, Skočovský, Pokorný, Polesný, Svoboda, Komárek, Miklík - Hoza, Nesrsta, Rehuš, Fiedler, Špok, Tomi, Kocák, Peš, Sajdl, Jurásek, Kuba, Barták


    SK Sršni Kutná Hora: Kalousek(Barta) - Veselý, Janata, Burda, Bílek, Kůrka, Horálek, Muras, Křišťan, Sladký, Kubišta, Kadlec, Vlček, Tugarinov, Bláha, Pomichálek, Hanus, Vondráček
    bahis siteleri