Pittsburgh – Carolina 4:2 (kon.) | Ottawa – Montreal 2:6 (kon.)
konec
Ottawa Senators
2:6 (1:3, 1:2, 0:1)
Montreal Canadiens
Středa 28.12.2011, 01:35 • Scotiabank Place, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:58
    Montreal právě vstřelil branku!
    A hosté využívají dvojnásobnou přesilovku! Tomáš Plekanec z rohu poslal puk před branku , kde ho usměrnil za záda Aulda ERIC COLE! Asistence. Tomáš Plekanec, P.K.Subban.
     
    26:49
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Závar před brankou Canadiens a je to gól! Alfredsson převzal puk od Cowena a po odraztu od mochálka se kotouč dostal až k JASONU SPEZZOVI, který překonal už bezmocného Price. Asistence: Milan Michálek, Daniel Alfredsson.
     
    25:53
    Montreal právě vstřelil branku!
    A z brejku tu máme gól. P.K. SUBBAN nejprve ztratil puk, ale pak se k němu opět dostal, vyvezl a skóroval! Asistence: Erik Cole.
     
    22:03
    Montreal právě vstřelil branku!
    Cowen zlomil na modré hokejku a Montreal tak mohl zaútočit a Luis Le Blanc překonává Andersona. Byla to teprve 6 střela hostů na branku. Asistence: Mike Cammalleri a Hal Gill.
     
    15:25
    Montreal právě vstřelil branku!
    Teprve pátá střela na branku a je to už třetí gól za zády Andresona, kterého překonal nikým nehlídaný MIKE CAMMALLERI! Asistence: Louis Le Blanc a Raphael Diaz.
     
    12:39
    Montreal právě vstřelil branku!
    Střela od modré, kterou vyslal Desharnais a puk se od hole TOMÁŠE PLEKANCE odráží do sítě! Montreal tak otáčí vývoj utkání.Asistence: Mathieu Darche a Raphael Diaz.
     
    05:08
    Montreal právě vstřelil branku!
    Dánský útočník LARS ELLER se dostal do útoku a domácí obrana ho nepohlídala a útočník Montrealu vystřelil na zadní tyčku a srovnává skóre! Asistence: Mathieu Darche a Raphael Diaz.
     
    01:42
    Ottawa právě vstřelila branku!
    První závar před Pricem a hned je to gól! Greening nabruslil z rohu před branku, poté se puk dostal ke Gončarovi, který přenechal ZACKU SMITHOVI, který otevírá skóre! Asistence. Sergej Gončar, Colin Greening.

    Jakub Vais

    Branky a nahrávky: 2. Smith (Gončar, Greening), 27. Spezza (Michálek, Alfredsson) - 6. Eller (Darche, Diaz), 13. Plekanec (Darche, Diaz), 16. Cammalleri (Le Blanc, Diaz), 23. Le Blanc (Cammalleri, Gill), 26. Subban (Cole), 55. Cole (Plekanec, Subban)


    Ottawa Senators: Anderson (23.Auld) - Kuba, Karlsson, Gončar, Cowen, Carkner, Lee - Michálek, Spezza, Alfredsson - Foglino, Turris, Butler - Greening, Smith, Neil - Condra, Konopka, Daugavins.
    Montreal Canadiens: Price (Budaj) - Subban, Gorges, Campoli, Gill, Diaz, Kaberle, Emelin - Moen, Plekanec, Kostitsyn - Cole, Eller, Pacioretty -Le Blanc, Desharnais, Cammalleri - Darche, Nokelainen, Blunden.

    Rozhodčí: Brad Meier, Kyle Rehman - Steve Barton, Scott Driscoll

    Diváci: 19 153
    bahis siteleri