Celtic – Rangers 1:0 (kon.) | Hibernian – Inverness Caledonian 1:1 (kon.) | Motherwell – Dunfermline 0:0 (odl.)
St. Mirren – Dundee 2:2 (kon.)
konec
Hibernian FC
1:1 (1:1)
Inverness Caledonian Thistle FC
Středa 28.12.2011, 20:45 • Easter Road Stadium, Skotsko • Skotská Premier League
Předzápasové kurzy
     
    87
    Na druhé straně se provinil O'Hanlon a možná za zbytečnou diskuzi inkasuje žlutou kartu. Škoda tohoto prohřešku, udělalo to malou skvrnku na skvělém výkonu pravého beka Hibernianu.
     
    44
    Trochu diskutabilní okamžik. Po centru z pravé strany se k míči dostal O'Connor a šel do souboje se dvěma obránci Invernessu. Po kontaktu s jedním z nich se zřítil k zemi a uviděl žlutý kartonek, což se mu zjevně nelíbilo.
     
    37
    Hibernian zachytil špatnou rozehrávku Invernessu a vydal se dopředu. Na polovině hřiště se dopustil faulu Davis, ale žlutý kartonek poputuje na účet někoho jiného. Za diskuze vidí žlutou kartu Golobart.
     
    25
    Zajímavá akce hostí! Na hranici vápna se po pravé straně prodral McKay a přesně na hraně velkého obdélníku byl faulovaný. Zajímavá akce pro hosty! Žlutý kartonek si vysloužil Stephenson.

    Daniel Ryl

    Branky: 8. O'Connor - 41. Hayes

    Karty:   25. Stephenson (HIB), 44. O'Connor (HIB), 87. O'Hanlon (HIB) - 37. Golobart (INV)


    Hibernian FC: Stack - Towell (76. Palsson), Booth, Stephenson, O'Hanlon - Wotherspoon, Galbraith, Stevenson, Sproule (83. Murray) - Griffiths (63. Scott), O'Connor
    Inverness Caledonian Thistle FC: Esson - Golobart, Shinnie, Gillet - Davis, Cox (74. Tansey), Piermayr, Hayes - McKay (76. Doran), Tade, Foran

    Rozhodčí: Steven McLean (SCO)