Manchester Utd. – Blackburn 2:3 (kon.) | Norwich – Fulham 1:1 (kon.) | Stoke – Wigan 2:2 (kon.)
Swansea – Tottenham 1:1 (kon.) | Arsenal – Queens Park 1:0 (kon.) | Chelsea – Aston Villa 1:3 (kon.)
Bolton – Wolverhampton 1:1 (kon.)
konec
Bolton Wanderers FC
1:1 (1:0)
Wolverhampton Wanderers
Sobota 31.12.2011, 16:00 • Reebok Stadium • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    S konstatováním, že na nádhernou branku Sama Rickettse z prvního poločasu krátce po změně stran odpověděl Steven Fletcher a tím zařídil dělbu bodů, se loučím a přeji příjemně prožitý silvestrovský večer a posléze i úspěšný rok 2012. (17:54:50)
     
    Gary Cahill tleská ve středovém kruhu fanouškům Boltonu, s vysokou pravděpodobností tento klíčový stoper Boltonu odehrál poslední domácí zápas v dresu týmu z hrabství Lancashire.
     
    Záchranářská bitva mezi Boltonem a Wolves na Reebok Stadium nepřinesla nic nového pro dění v závěru tabulky, Bolton po dnešní dělbě bodů překračuje do následujícího roku na poslední příčce, Wolves zůstávají sedmnáctí se čtyřbodovým náskokem na svého soupeře.
     
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Z obou stran velmi neurovnané desítky sekund završil útočným faulem Tuncay.
     
    90
    Sudí Clattenburg nastavuje tři minuty.
     
    89
    Kevin Doyle unikl ofsajdové pasti, řítil se sám na Jääskeläinena, kterého se snažil oběhnout, ale finský brankář v klíčový okamžik stačil fantastickým a velmi riskantním zákrokem vytěsnit míč od kopačky Doyla, který už téměř zakončoval do odkryté branky.
     
    88
    Střídání domácích, do hry vstupuje veterán Kevin Davies, jemuž místo přepouští David N'Gog.
     
    86
    Štěstí v neštěstí teď měli domácí! Rohový kop Jarvise totiž Mark Davies namířil hlavou nekompromisně k bližší tyči vlastní branky, kde Jääskeläinen neměl sebemenší šanci zasáhnout, naštěstí pro Bolton však na brankové čáře stál Tuncay, od nějž se míč odrazil do tyče a ven z branky!
     
    85
    Hosté získali možnost dalšího rohového kopu, v posledních minutách jsou výrazně aktivnějším týmem.
     
    83
    Hosté naposledy střídají, ze hry je stažen Stephen Hunt, jehož místo zaujme Kevin Foley.
     
    83
    Po centru Jarvise od rohového praporku pak Ward hlavičkuje mimo branku.
     
    82
    Velmi důrazně si teď vysvětlují vzájemné nedorozumění Cahill s Jaäskeläinenem, kdy domácí stoper kryl míč před Ebanks-Blakem, aby pro něj mohl jeho spoluhráč v brance doběhnout, ten však zůstal stát na brankové čáře a Cahill měl poté plno práce, aby dokázal míč odkopnout před dotírajícím soupeřem na rohový kop.
     
    81
    Po Huntově centru na přední tyč se do zakončení dral Doyle a po jeho hlavičce, kdy míč mířil Jääskeläinenovi mezi nohy, měl finský brankář pořádnou kliku, že se mu míč od jeho nohy odrazil před něj a poté jej ukryl.
     
    80
    Tuncay s Berrou se nepříjemně srazili hlavami, hůře z tohoto souboje vylezl hostující stoper, který bude muset být ošetřen. Ale bude také schopen pokračovat ve hře.
     
    79
    Hosté nikam nespěchají, po rozehrávce ve středu hřiště do ní zpětnou přihrávkou zapojili i Hennesseyho.
     
    77
    Tuncay Sanli se skutečně zapojuje do dnešního zápasu, když na hrotu domácí sestavy nahrazuje Ivana Klasniče.
     
    77
    S Jarvisovým centrem si poradil Zat Knight.
     
    76
    Po Daviesově zákroku vůči Doylovi nařídil sudí Clattenburg nekompromisně standardní situaci proti domácím, ačkoliv se zdálo, že Davies svým skluzem odehrál především míč.

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 22. Ricketts - 49. Fletcher


    Bolton Wanderers FC: Jääskeläinen - Steinsson, Cahill, Knight, Ricketts - M. Davies, Reo-Coker, Muamba, Petrov - N'Gog (88. K. Davies), Klasnič (77. Tuncay)
    Wolverhampton Wanderers: Hennessey - Stearman, Johnson, Berra, Elokobi (46. Edwards) - Hunt (83. Foley), Henry, Ward, Jarvis - Fletcher (68. Doyle), Ebanks-Blake

    Rozhodčí: Mark Clattenburg

    Diváci: 20 354