Brynäs – Färjestad 4:1 (kon.) | Timra – HV71 1:5 (kon.) | Linköping – Växjö 1:2 (kon.)
konec
Brynäs IF
4:1 (1:1, 2:0, 1:0)
Färjestad Karlstad
Sobota 07.01.2012, 16:00 • Läkerol Arena, Gävle (8265 diváků) • Švédská Elitserien
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Střely na branku: 49:21 (15:9, 16:7, 18:5).
    Nic jiného než zasloužené vítězství Brynäs se k tomuto zápasu říci nedá. Domácí začali výborně, ihned využili přesilovou hru a i přes vyrovnání Larssona šli tvrdě za třemi body. Ve druhé části dal celek z Gävle dva góly a branka 32 sekund po začátku poslední třetiny utkání rozeskla úplně. Brynäs se touto výhrou posouvá pro tuto chvíli na druhou příčku tabulky. Příjemný zbytek večera vám přeje Tomáš Martínek. (18:19:12)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:45
    V závěru utkání odchází na trestnou lavici právě Christian Berglund, který očklivě sekl Lavandera přes ruce. Do konce zbývá patnáct sekund...
     
    58:08
    Útočník Christian Berglund mohl snížit skóre zápasu, ale jeho střela by musela najít skulinu pod paží Holmqvista.
     
    57:58
    Oslabení Färjestad přežil, přesto má manko tří branek. Čekají nás poslední dvě minuty zápasu, který se dohrává v režii Brynäs.
     
    57:20
    Pokus Järnkroka brankář Nihlstorp jen vyráží, ale následně vytahuje proti Jonathanu Granströmovi vynikající zákrok. Buly před brankářem hostů.
     
    56:36
    Anton Grundel osvobozuje tým Färjestadu a dokonce z dálky pálí na Holmqvista. Alespoň mohou hostující borci vystřídat.
     
    56:30
    Další střelecký pokus Järnkroka, pátá branka Brynäs vísí ve vzduchu.
     
    56:04
    Domácí hned útočí. Calle Järnkrok střílí, ale Nihlstorp mu střelu chytá. Je přerušená hra.
     
    55:58
    Za následné protesty Mikaela Johanssona vidíme první osobní desetiminutový trest v zápase, který dostává právě pravý křídelník Färjestadu. Závěr utkání hosté moc nezvládají...
     
    55:58
    Kanaďan Stefan Meyer trochu nezvládá emoce a krosčekuje domácího borce. Rozhodčí jsou nekompromisní a kromě dvou minut jej posílají do kabin s trestem do konce utkání!
     
    55:36
    Ani další přesilová hra nic neznamená pro výkon Färjestadu. Domácí tým pod vedením trenéra Tommyho Jonssona míří bezpečně k výhře.
     
    54:31
    V oslabení ujíždí k brance Nihlstorpa Jonathan Granström a sbírá cenné vteřiny. Dokonce i vystřelil na gólmana hostů a vysloužil si potlesk domácího kotle.
     
    53:36
    Aktivitu tentokrát Joachim Rhodin přehnal a odchází na dvě minuty za krosček.
     
    53:35
    Střela týmu v černých dresech a domácí Joachim Rhodin se málem radoval z branky. Radost mu překazil pozorný Nihlstorp, který lehá na puk.
     
    52:32
    Centr Rickard Wallin prověřuje Holmqvista a ten chytá. Přesto má Brynäs otěže utkání pevně ve svých rukou a jen velká lehkovážnost by je mohla připravit o tři body a posun v tabulce do elitní dvojky.
     
    51:55
    Holmqvist v domácí bráně se také po dlouhé době zahřál. Pravé křídlo Stefan Meyer branku netrefuje a jen těsně vedle pálí o chvíli později Marcus Paulsson.
     
    51:03
    Už v plném počtu přišpendlilo Brynäs Färjestad v jejich obranném pásmu. Další dvě střely pro Silfverberga mezi tři tyče, ovšem Christopher Nihlstorp se překonává.

    Tomáš Martínek

    Branky a nahrávky: 7. Ekholm (Nordquist), 24. Wännström (Järnkrok, Silfverberg), 33. Nordquist (Bertilsson, Andersén), 41. Widing - 15. Larsson (Bastiansen, Meyer)


    Brynäs IF: Holmqvist (Svedberg) - Bertilsson, Gunderson - Ekholm, Andersén - Jonsson, Sundqvist - Carlsson - Widing, Granström, Lavander - Wännström, Järnkrok, Silfverberg - Ollas, Nordquist, Johansson Ma. - Molin, Hansen, Rhodin.
    Färjestad Karlstad: Nihlstorp (Pettersson-Wentzel) - Nygren, Larsson - Grundel, Lindström - Berglund K., Frögren - Bertov - Lundh, Hillding, Paulsson - Sterner, Bastiansen, Meyer - Hyvönen, Sjögren, Berglund Ch. - Åslund, Wallin, Johansson Mi.

    Rozhodčí: Öhlund, Johansson - Carlman, Wernström

    Diváci: 8050
    bahis siteleri