Pittsburgh – NY Rangers 1:3 (kon.) | Boston – Vancouver 3:4 (kon.) | Dallas – Edmonton 4:1 (kon.)
Los Angeles – Columbus 0:1 (kon.)
konec
Dallas Stars
4:1 (0:1, 1:0, 3:0)
Edmonton Oilers
Sobota 07.01.2012, 20:00 • American Airlines Center • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání mezi Dallasem Stars a Edmontonem Oilers je za námi. Po nepříliš atraktivní první polovině utkání se hra změnila k lepšímu a domácí otočili stav utkání. Do poslední třetiny vstupovaly oba týmy za nerozhodného stavu, Dallas ale výborně bránil a nedovolil Edmontonu vstřelit další branku. Za stavu 2:1 Edmonton již neměl co ztratit a začal pouze útočit, výsledkem bylo několik tutovek a nakonec i dvě branky.

    To je z dnešního utkání vše, přeji Vám příjemný zbytek večera. (22:33:23)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:30
    Poslední půlminuta utkání. Hraje se za bránou domácích. Na výhře domácích se ale nemůže nic změnit.
     
    58:46
    Dallas právě vstřelil branku!
    MIKE RIBEIRO trefuje prázdnou bránu a definitivně pojistil výhru svého týmu. Asistence: Brenden Morrow, Loui Eriksson
     
    58:36
    Puk skončil v hledišti. Vhazování na útočné modré čáře hostů.
     
    58:31
    Oddechový čas pro domácí.
     
    58:31
    Jamie Benn ze středového kruhu netrefil prázdnou bránu a nevstřelil tedy třetí branku v utkání. Zakázané uvolnění Dallasu.
     
    58:00
    Belanger netrefil bránu. Poslední dvě minuty utkání.
     
    57:45
    Hosté to zkoušejí bez brankáře v šesti proti pěti.
     
    57:45
    Oddechový čas pro hosty.
     
    57:45
    Hosté se přeci jen zvládli usadit v útoku, k ohrožení Bachmana ale nedošlo. Hra byla přerušena po zalehnutí puku u mantinelu.
     
    56:50
    Dallas se usadil v útočném pásmu a dohrává zbytek utkání daleko od své brány. O vítězi je zřejmě rozhodnuto. Hráči Edmontonu už ani nedoufají ve vstřelení branky.
     
    55:41
    Jamie Benn vyrazil do protiútoku a zvládl přihrát na najíždějícího Michaela Rydera. Jeho rána do levého horního rohu skončila v lapačce Nikolaie Khabibulina.
     
    55:00
    Posledních pět minut třetí třetiny. Domácí poctivě brání a vyčkávají na možnosti k protiútoku.
     
    53:39
    Dallas právě vstřelil branku!
    Dva hráči Dallasu si poradili s celou obranou Edmontonu. Loui Eriksson mezi třemi hráči zvládl přihrát do míst kam najížděl MIKE RIBEIRO. Ten poté atakován dalšími hráči objel bránu a snažil se přihrát na najíždějícího Morrowa. K němu se již puk nedostal, jelikož Josh Green si srazil puk do vlastní brány. Mike Ribeiro dává tedy gól zpoza brány. Asistence: Loui Eriksson
     
    52:10
    Další šance pro Dallas. Fiddler ujel po pravém křídle, před bránou zastavil a zbavil se tak obránce a ve stoje ze tří metrů zkoušel prostřelit Khabibulina. Netrefil ale horní roh brány.
     
    51:00
    Domácím opět nepřeje. Prakticky stejná situace jako před chvílí pro Radka Dvořáka. Tentokrát Loui Eriksson přihrával mezi kruhy kde stál Brendon Morrow. Jeho rána z první orazítkovala levou tyč hostující brány.
     
    49:58
    Další komerční přestávka. Po ní nás bude čekat posledních 10 minut třetí třetiny.
     
    49:50
    Obrovská šance Radka Dvořáka. Dostal ideální přihrávku od Nystroma a snažil se puk vystřelit pod horní tyčku. Svou střelu ale příliš zvedl a o 10cm přestřelil.

    Jakub Šifel

    Branky a nahrávky: 36. Benn (Daley, Eriksson), 48. Benn (Burish, Wandell), 54. Ribeiro (Eriksson), 59. Ribeiro (Morrow, Eriksson) - 18. Hall (Gagner, Šmíd)


    Dallas Stars: Bachman (Lehtonen) - Goligoski, Robidas, Daley, Grossman, Pardy, Fistric, Benn - Ryder, Benn, Eriksson - Morrow, Ott, Ribeiro - Nystrom, Dvořák, Fiddler - Burish, Wandell
    Edmonton Oilers: Khabibulin (Dubnyk) - Šmíd, Potter, Petry, Sutton, Peckham, Teubert - Gagner, Hemský, Hall - Eberle, Lander, Smyth - Eager, Jones, Belanger - Hartikainen, Green, Horcoff

    Rozhodčí: Ghislain Hebert, Tom Kowal - Pierre Racicot, Brian Mach
    bahis siteleri