Pittsburgh – NY Rangers 1:3 (kon.) | Boston – Vancouver 3:4 (kon.) | Dallas – Edmonton 4:1 (kon.)
Los Angeles – Columbus 0:1 (kon.)
konec
Dallas Stars
4:1 (0:1, 1:0, 3:0)
Edmonton Oilers
Sobota 07.01.2012, 20:00 • American Airlines Center • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:46
    Dallas právě vstřelil branku!
    MIKE RIBEIRO trefuje prázdnou bránu a definitivně pojistil výhru svého týmu. Asistence: Brenden Morrow, Loui Eriksson
     
    53:39
    Dallas právě vstřelil branku!
    Dva hráči Dallasu si poradili s celou obranou Edmontonu. Loui Eriksson mezi třemi hráči zvládl přihrát do míst kam najížděl MIKE RIBEIRO. Ten poté atakován dalšími hráči objel bránu a snažil se přihrát na najíždějícího Morrowa. K němu se již puk nedostal, jelikož Josh Green si srazil puk do vlastní brány. Mike Ribeiro dává tedy gól zpoza brány. Asistence: Loui Eriksson
     
    51:00
    Domácím opět nepřeje. Prakticky stejná situace jako před chvílí pro Radka Dvořáka. Tentokrát Loui Eriksson přihrával mezi kruhy kde stál Brendon Morrow. Jeho rána z první orazítkovala levou tyč hostující brány.
     
    49:50
    Obrovská šance Radka Dvořáka. Dostal ideální přihrávku od Nystroma a snažil se puk vystřelit pod horní tyčku. Svou střelu ale příliš zvedl a o 10cm přestřelil.
     
    47:03
    Dallas právě vstřelil branku!
    Jamie Benn vybojoval puk po vhazování, přihrál na Wandella a ten ihned před bránu kde dorážel Adam Burish. Khabibulin ještě zvládl jeho střelu pokrýt. Poté se ale k puku dostal JAMIE BENN a poslal jej do odkryté brány. Asistence: Adam Burish, Tom Wandell
     
    41:45
    Přesilová hra k dispozici pro Edmonton. Dallas hrál v šesti a dostává trest za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    38:28
    Obrovská šance Edmontonu. Sam Gagner přenechal puk do jízdy Jeffu Petrymu. Ten obešel obránce a sám před Bachmanem se snažil forhendovou kličkou zakončit. Bachman uhájil nerozhodný stav.
     
    35:21
    Dallas právě vstřelil branku!
    JAMIE BENN vyrovnává. Daley a Eriksson si spolu několikrát vyměnili puk před bránou, Daley potom našel zpoza brány volného Benna a ten poslal puk za záda Khabibulina.
     
    29:12
    Jamie Benn dlouho bojoval v útočném pásmu domácích a vybojoval si faul. Taylor Hall jej podržel a dostává dvě minuty. Druhá přesilová hra domácích v dnešním utkání.
     
    26:10
    Zajímavá situace na ledě. Steve Ott narazil velmi tvrdě na mantinel Antona Landera. Ten se při nárazu zranil a jeho spoluhráč z útoku Josh Green se popral s Ottem. Rozhodčí šarvátku ukončili bez vítěze. O chvíli dříve si zranil zřejmě koleno Mike Ribeiro.

    Dvě minuty dostává Steve Ott za krosček, Green a Ott dostávají ještě 5 minut za bitku. První přesilová hra hostujícího týmu.
     
    17:20
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Rána z čistého nebe. Hosté vyrazili do protiútoku, TAYLOR HALL vystřelil, Bachman neudržel puk v rukavici a puk po odrazu o brusle domácího obránce skončil v síti. Asistence: Sam Gagner, Ladislav Šmíd
     
    13:04
    První přesilová hra v utkání. Hostující Sam Gagner dostává dvě minuty za zdržování hry.
     
    6:59
    Hemský dostal výbornou přihrávku za obranu a řítil se sám na brankáře. Zkoušel kličku do bekhendu, nepodařilo se mu ale zvednout puk. Stav zůstává stále nerozhodný.

    Jakub Šifel

    Branky a nahrávky: 36. Benn (Daley, Eriksson), 48. Benn (Burish, Wandell), 54. Ribeiro (Eriksson), 59. Ribeiro (Morrow, Eriksson) - 18. Hall (Gagner, Šmíd)


    Dallas Stars: Bachman (Lehtonen) - Goligoski, Robidas, Daley, Grossman, Pardy, Fistric, Benn - Ryder, Benn, Eriksson - Morrow, Ott, Ribeiro - Nystrom, Dvořák, Fiddler - Burish, Wandell
    Edmonton Oilers: Khabibulin (Dubnyk) - Šmíd, Potter, Petry, Sutton, Peckham, Teubert - Gagner, Hemský, Hall - Eberle, Lander, Smyth - Eager, Jones, Belanger - Hartikainen, Green, Horcoff

    Rozhodčí: Ghislain Hebert, Tom Kowal - Pierre Racicot, Brian Mach
    bahis siteleri