Slavia – Sparta 1:2 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 2:3 (po pr.) | Třinec – Vítkovice 1:4 (kon.)
Mladá Boleslav – K. Vary 4:2 (kon.) | Kladno – Motor ČB 3:1 (kon.) | Litvínov – Pardubice 4:3 (po s.n.)
Plzeň – Liberec 10:4 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
1:4 (0:0, 1:3, 0:1)
HC Vítkovice Ridera
Neděle 15.01.2012, 17:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:47
    Máme tady další tresty. Z hostující strany Vítkovic je potrestán obránce Kudělka (dvojitý trest za hrubost) a ze strany Třince Hořava (stejný trest). Pokračuje přesilovka hostů.
     
    57:25
    Vyloučení na třinecké straně. Za hákování vykázán Bryan McGregor, který si vykoledoval i desetiminutový osobní trest. Zamířil rovnou do kabin, jeho trest odsedí Ostřížek.
     
    56:20
    Ještě jeden zápis do kolonky trestů. Na lavici hanby usedá Roman Szturc, který se provinil podražením.
     
    53:16
    Domácí si zahrají další přesilovku. Na trestnou lavici je poslán Tomáš Káňa, který se provinil držením. Před Oceláři je poslední šance, jak se vrátit do utkání.
     
    46:50
    Na trestnou lavici je tedy poslán Marek Malík, jenž dostal dvě minuty za hrubost. K němu si na dobu dvou minut přisedne také Jan Káňa, který pro změnu podrážel. Oceláři hrají dvě minuty v 5 proti 3.
     
    44:30
    Oceláři přidávají na obrátkách, hosté stíhají zatím jen za cenu faulů. Pronikajícího Jakuba Orsavu poslal k zemi Jaroslav Kasík. Hostující bek si odsedí dvě minuty za pád pod nohy.
     
    32:10
    Třinečtí si komplikují situaci. Na trestnou lavici je poslán Tomáš Klimenta, který hákoval jednoho ze soupeřů. Za vteřinu se na led vrátí vyloučený Strapáč, hosté budou mít k dispozici 33 vteřin dlouhou dvojnásobnou početní výhodu.
     
    30:45
    Radek Bonk poté ještě chtěl zasáhnout puk, jeho snahu ale rozhodčí uznali za nedovolenou. Bonk dostal dvě minuty za sekání. Hraje se 4/4.
     
    30:11
    Oceláři se mohou vrátit do vedení, rozhodčí jim přidělují již pátou přesilovku. Na trestnou lavici je poslán Petr Strapáč, který vysokou holí trefil jednoho z domácích.
     
    28:03
    Důvodem je vyloučení domácích. Na trestnou lavici je poslán Jakub Orsava, který zvedl puk z ledu. Rozhodčí mu udělili dvě minuty za zdržování.
     
    25:14
    Nakonec se k puku dostali domácí a dokonce šli do přečíslení. Akci vedl Václav Varaďa, který si chtěl obhodit Tomáše Kudělku. To se Varaďovi téměř povedlo, v poslední chvíli ho ale zastavila hůl hostujícího beka. Kudělka míří na trestnou lavici, od rozhodčích dostal dvě minuty za podražení. Hraje se 4/4 po dobu 87 vteřin.
     
    24:41
    Aktivita hostů přináší své ovoce. Na trestnou lavici je poslán Ladislav Kohn, který sekl jednoho z protihráčů. Hosté hrají svou první přesilovku.
     
    21:12
    Oceláři jdou opět do početní výhody. Na trestnou lavici usedl Ctirad Ovčačík, který se provinil nedovoleným bráněním.
     
    15:30
    Oceláři si zahrají další přesilovku. Jiří Burger podrazil Tomáše Klimentu, od rozhodčích proto dostal dvě minuty.
     
    04:20
    Aktivní byl opět Tomáš Klimenta, který dokázal pro svůj tým vybojovat první přesilovku. Na trestnou lavici usedá Marek Malík, který podrazil pronikajícího Klimentu.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 27. Bolf (Lojek) - 30. Štefanka (Klimek), 33. Burger (Ujčík, Káňa J.), 36. Sýkora (Húževka), 51. Káňa T. (Húževka, Kudělka)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Vojtek) – Ruchter, Hudec, Zíb, Lojek, Novotný, Klouček, Bolf, Cartelli – Orsava, Bonk, Varaďa – Polanský, Adamský, Kohn – Klimenta, Hořava, Květoň – McGregor, Ostřížek, Hrňa
    HC Vítkovice Ridera: Málek (Šindelář) – Malík, Voráček, Kasík, Koma, Punčochář, Pohl, Ovčačík, Kudělka – Káňa J., Burger, Šedivý – Štefanka, Ujčík, Klimek – Svačina, Strapáč, Szturc – Húževka, Sýkora, Káňa T.

    Rozhodčí: Hradil, Jeřábek - Barvíř, Blümel
    bahis siteleri