Slavia – Sparta 1:2 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 2:3 (po pr.) | Třinec – Vítkovice 1:4 (kon.)
Mladá Boleslav – K. Vary 4:2 (kon.) | Kladno – Motor ČB 3:1 (kon.) | Litvínov – Pardubice 4:3 (po s.n.)
Plzeň – Liberec 10:4 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
1:4 (0:0, 1:3, 0:1)
HC Vítkovice Ridera
Neděle 15.01.2012, 17:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:55
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Branka nakonec platí! O úspěšnou teč se postaral TOMÁŠ KÁŇA, který posílá svůj tým do tříbrankového vedení! Asistence: Peter Húževka, Tomáš Kudělka.
     
    35:28
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté jdou do dvoubrankového trháku! Vítkovičtí se dostali do přečíslení dvou na jednoho, které vedl Peter Húževka. Ten se rozhodl pro individuální zakončení, trefil však jen beton brankáře domácích! Od něj se kotouč odrazil mezi kruhy, kde z druhé vlny najel JURAJ SÝKORA, který vymetl pavučinky v pravém rohu domácí svatyně! Asistence: Peter Húževka.
     
    32:40
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté využívají druhou přesilovku a otáčejí vývoj zápasu! Po sérii několika přihrávek se kotouč od Viktora Ujčíka dostal na hůl JIŘÍHO BURGERA, který měl před sebou odkrytou část branky! Burger se střelou z první nemýlil! Asistence: Viktor Ujčík, Jan Káňa.
     
    29:54
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovičtí přeci jen využívají přesilovku a srovnávají krok! Kotouč putoval od hrazení na hůl JURAJE ŠTEFANKY, který střelou z otočky ohrozil Hamerlíka. Poměrně jednoduchý puk propadl Hamerlíkovi mezi betony! Asistence: Lukáš Klimek.
     
    26:38
    Třinec právě vstřelil branku!
    A Oceláři otevírají skóre zápasu! Z mezikruží se ke střele dostal Martin Lojek, který ale trefil jen náruč brankáře Málka. Hostující gólman však předvedl nejistý zákrok a kotouč mu vypadl! K volnému puku se jako první dostal LUKÁŠ BOLF, který ho uklidil do sítě! Asistence: Martin Lojek.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 27. Bolf (Lojek) - 30. Štefanka (Klimek), 33. Burger (Ujčík, Káňa J.), 36. Sýkora (Húževka), 51. Káňa T. (Húževka, Kudělka)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Vojtek) – Ruchter, Hudec, Zíb, Lojek, Novotný, Klouček, Bolf, Cartelli – Orsava, Bonk, Varaďa – Polanský, Adamský, Kohn – Klimenta, Hořava, Květoň – McGregor, Ostřížek, Hrňa
    HC Vítkovice Ridera: Málek (Šindelář) – Malík, Voráček, Kasík, Koma, Punčochář, Pohl, Ovčačík, Kudělka – Káňa J., Burger, Šedivý – Štefanka, Ujčík, Klimek – Svačina, Strapáč, Szturc – Húževka, Sýkora, Káňa T.

    Rozhodčí: Hradil, Jeřábek - Barvíř, Blümel
    bahis siteleri