Pardubice – Vítkovice 4:2 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
4:2 (2:0, 1:1, 1:1)
HC Vítkovice Ridera
Středa 18.01.2012, 18:10 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:48
    Přesilovka pro Pardubice. Podražen byl Tomášem Voráčkem domácí Peter Jánský, a tak si celek kouče Pavla Hynka ještě zahraje v závěru třetí třetiny početní výhodu.
     
    54:05
    Borerova rána se sice na branku nedostala, ale po odrazu od zadního mantinelu doslova nabídla branku Jánskému. Ten však z úhlu odkrytou klec netrefuje!
     
    51:56
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hostující tým již sice hrál v plném počtu, ale Ovčačík ani nestačil dojet do obranného pásma, když se domácí tým raduje ze čtvrté branky! Starý posunul z levé strany na JANA KOLÁŘE I, který ranou bez přípravy prostřeluje s trochou štěstí Romana Málka. Puk se doslova do branky dokutálel, když prošel mezi betony zkušeného brankáře hostů. Asistence: Jan Starý a Jan Kolář II.
     
    49:53
    Přesilová hra pro Pardubice. Dobrou práci odvedl v útoku Benák, který byl faulován Ovčačíkem. Hostující bek tak vidí dvě minuty za podražení.
     
    48:00
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Druhá využitá přesilová hra hostů znamená snížení na 3:2! Po nahrávce Kudělky se totiž prosadil přesnou ranou k tyči JAROSLAV KASÍK. Brankář domácích Růžička se sice snažil přesunout své betony k levé tyči, ale nebyl dostatečně rychlý. Asistence: Tomáš Kudělka.
     
    46:12
    Vítkovický tým bude mít výhodu dvojnásobné přesilové hry. Jan Buchtele vidí dvě minuty za hákování.
     
    45:09
    Další přesilová hra pro hosty z Ostravy. Dvě minuty vidí Jan Kolář I za sekání.
     
    41:33
    Přesilovka pro Vítkovice. Jan Kolář II dostává dvě minuty za podražení Lukáše Klimka.
     
    38:31
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a snižují na rozdíl dvou branek! Malík od modré poslal puk na levé křídlo na hůl JIŘÍHO BURGERA, který ranou bez přípravy překonává Martina Růžičku v brance Pardubic. Asistence: Marek Malík a Viktor Ujčík.
     
    37:01
    Přesilovka pro Vítkovice. Dvě minuty za hákování totiž dostává domácí útočník druhé formace Tomáš Zohorna.
     
    33:16
    Branka uznána není. Radovan Somík ji totiž dosáhl až po posunutí branky.
     
    33:16
    Domácí tým se raduje ze čtvrté branky, ale tu musí ještě posvětit videorozhodčí. Somík zakončoval akci Zohorny po pěkném blafáku, ale není jisté, jestli se mu podařilo skórovat před posunutím klece.
     
    28:51
    Šance Vítkovic! V té se zjevil na levé straně Nathan Walker, který stál sám před Růžičkou. Bohužel pro hosty z nadějné pozice pálí pouze do dobře stojícího brankáře Pardubic.
     
    28:06
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Tlak vrcholí a končí brankou, která zvyšuje náskok domácích na 3:0! ALEŠ PÍŠA napřáhl po nahrávce od Koukala od modré a ke své radosti slaví branku. Málek totiž přes klubko těl jeho ránu neviděl, a tak inkasuje mezi betony. Asistence: Petr Koukal.
     
    27:57
    Pardubický tým tlačí v útočném pásmu! Kolář I našel krásně Starého, který z levé strany míří do tyče!
     
    26:58
    Kousal byl před Málkem po nahrávce od Somíka úplně sám, ale nabídku na hattrick znovu nevyužil. Zakončení bekhendem jde totiž vysoko nad.
     
    21:05
    Přesilovka pro Pardubice. Juraj Štefanka dostává dvě minuty za podražení Radovana Somíka.
     
    09:43
    Marek Malík končí přesilovou hru hostů, když vidí dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    09:12
    Následně uvidíme přesilovou hru Vítkovic. Dvě minuty dostává za nedovolené bránění Václav Benák.
     
    07:34
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí tým využívá přesilovou hru a vede již 2:0! Kostrbatá akce Pardubic se dostala od Kočího na ROBERTA KOUSALA, který dokázal skákající puk dostat za překvapeného Málka v brance Vítkovic. Asistence: Václav Kočí.
     
    06:15
    Přesilovka pro Pardubice. Dvě minuty dostává Radim Hruška, který si je vykoledoval za podražení.
     
    05:54
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Ale po pár vteřinách se již domácí mladík raduje z první branky! Akci po levém křídle šla na hůl Caseyho Borera. Ten ještě místo střely našel před brankou volného ROBERTA KOUSALA, pro kterého nebylo příliš těžké pohodlně zakončit do odkryté klece. Asistence: Peter Jánský a Casey Borer.
     
    05:44
    Velká šance domácích! Po nahrávce od Jánského ujížděl sám na Málka Kousal, ale těsně před brankářem po kontaktu upadl, a tak zakončuje mimo.
    Marken.cz

    Martin Mišovec

    Branky a nahrávky: 6. Kousal (Jánský, Borer), 8. Kousal (Kočí), 29. Píša (Koukal), 52. Kolář I (Starý, Kolář II) - 39. Burger (Malík, Ujčík), 48. Kasík (Kudělka)


    HC Dynamo Pardubice: Růžička (Koutský) – Píša, Kočí, Benák, Kolář II, Drtina, Borer, Zdráhal – Kolář I, Koukal, Starý – Elkins, Zohorna, Somík – Jánský, Kousal, Buchtele – Radil, Nosek.

    Trenéři: Pavel Hynek a Ladislav Lubina

    HC Vítkovice Ridera: Málek (Šindelář) – Malík, Kudělka, Kasík, Ovčačík, Koma, Punčochář, Voráček – J. Káňa, Burger, Klimek – Walker, Štefanka, Ujčík – Šedivý, Hůževka, T. Káňa – Szturc, Hruška, Pohl – Svačina.

    Trenéři: Mojmír Trličík a Zdeněk Moták

    Rozhodčí: Fraňo, Homola – Hlavatý, Tošenovjan

    Diváci: 7 365
    bahis siteleri