Benátky n/J – Chomutov 0:4 (kon.) | Třebíč – Most 4:1 (kon.) | Jihlava – Beroun 5:2 (kon.)
Šumperk – Havlíčkův Brod 6:2 (kon.) | Písek – Ústí n/L 3:2 (kon.) | Litoměřice – Hr. Králové 4:2 (kon.)
Kadaň – Olomouc 7:3 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
5:2 (0:1, 2:0, 3:1)
Medvědi Beroun 1933
Středa 18.01.2012, 17:301. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:36
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté pečetí své vítězství. Do prázdné branky se s pomocí mantinelu trefuje ALEŠ PADĚLEK. O vítězi utkání je tak pravděpodobně rozhodnuto.
     
    54:49
    Beroun právě vstřelil branku!
    Hosté snižují! Elegantním blafákem si Novotného položil a následně zakončil DANIEL PŘIBYL. Asistence: Robin Malý, Lukáš Špelda.
     
    52:41
    Početní výhodu si vyzkouší také Beroun. Za držení hole jde na trestnou lavici Tomáš Čachotský (JIH).
     
    50:21
    Domácí si zahrají další početní výhodu. Za sekání dostává dvě trestné minuty Robert Slipčenko (BER). Trest jde odsedět Jakub Stromko.
     
    48:10
    Dukla právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ FICENC nyní ukázal své ofenzivní schopnosti. Sjel si parádně na přihrávku, první pokus mu však nevyšel, na podruhé si však na Slipčenka počíhal a forhendovým blafákem navýšil vedení Dukly. Asistence: Michal Jeslínek.
     
    43:07
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí navyšují vedení. V předbrankovém prostoru se chopil kotouče MICHAL JESLÍNEK, načež střelou nad rameno Slipčenka dopravil gumovou pryž do sítě. Asistence: Tomáš Čachotský.
     
    39:22
    Michal Jeslínek nedokázal v jasné pozici proměnit, pokusu nedal potřebnou razanci. Nakonec jsou jihlavští hokejisté vykázání z útočného pásma za postavení hráče v brankovišti.
     
    37:30
    Lukáš Špelda (BER) odchází na dvě minuty za hákování.
     
    33:30
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla se ujímá vedení! Výborně sehranou přesilovkou kombinaci zakončuje DANIEL HODEK pumelicící namířenou do levého růžku berounské branky. Asistence: Tomáš Kolafa.
     
    33:12
    Domácí si zahrají přesilovou hru 5 proti 3. Jiří Jebavý (BER) totiž vyhodil kotouč z obranného pásma až na vlastní střídačku. Dostává tak dvě minuty za zdržování hry.
     
    32:01
    Jaroslav Nedvěd (BER) je vyloučen za podražení.
     
    28:40
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácím se předváděná snaha vyplácí. Po levé straně se prodral ROMAN MALINÍK, který přesně umístěnou střelou nad beton Slipčenka vyrovnává skóre zápasu. Asistence: Martin Vysloužil.
     
    26:55
    Michal Jeslínek byl zcela sám před Slipčenkem. Jeho tvrdá střela ale mířila nad hostující svatyni.
     
    23:05
    Pavel Mrňa se vydal do protiútoku, poradil si s berounským bekem, se Slipčenkem však již ne. Forhendový blafák se mu nepovedlo za záda brankáře Medvědů zasunout.
     
    21:39
    Petr Domin (JIH) si jde odsedět dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    19:08
    Beroun právě vstřelil branku!
    MICHAL POLETÍN se po brilantním pasu matadora Jaroslava Nedvěda dostal do samostatného úniku, který střelou nad vyrážečku Novotného s přehledem proměnil. Asistence: Jaroslav Nedvěd.
     
    11:36
    Máme tu první vyloučení, za držení odchází pykat Jindřich Barák (BER).
    Marken.cz

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 29. Maliník (Vysloužil, Dobrovolný), 34. Hodek (Kolafa), 44. Jeslínek (Čachotský), 49. Ficenc (Jeslínek), 59. Padělek A. - 20. Poletín (Nedvěd), 55. Přibyl (Malý, Špelda)


    HC Dukla Jihlava: Novotný - Ficenc, Malena, Kolafa, Kaláb, Dobrovolný, Petráček, Grundmanis - Čachotský, Hubáček, Hodek - Padělek, Domin, Mrňa - Bezděk, Zeman, Jeslínek - Vysloužil, Maliník, Polcar
    Medvědi Beroun 1933: Slipčenko - Špelda, Barák, Jebavý, Palaščák, Veselý, Nedvěd, Malý, Soldán - Besser, Švagrovský, Kupec, Stromko, Hašek, Vlček, Přibyl, Doležal, Poletín, Žalčík, Žejdl, Klhůfek

    Rozhodčí: Čech - Kreuzer, Polonyi
    bahis siteleri