Zlín – Mladá Boleslav 1:4 (kon.) | Vítkovice – Plzeň 5:3 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 1:0 (kon.)
K. Vary – Slavia 4:3 (po pr.) | Sparta – Kladno 1:0 (po pr.) | Liberec – Pardubice 4:3 (po s.n.)
konec
HC Vítkovice Ridera
5:3 (3:1, 1:1, 1:1)
HC Škoda Plzeň
Pátek 20.01.2012, 17:30 • ČEZ aréna Ostrava • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:25
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak to bylo rychlé! Burger vyhrál vhazování, puk se dostal k VIKTORU UJČÍKOVI, který udělal dva kroky a vypálil - 5:3. Asistence: Jiří Burger.
     
    40:18
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeňští se pohybovali před brankou, Duda nahrál zadovkou zpět na JANA KOVÁŘE, který ještě stál u vzdálenější tyče a poslal puk do branky za Málka, který už čekal střelu odjinud - 4:3. Asistence: Radek Duda.
     
    36:11
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Jeřábek nahrál zboku vítkovické klece do mezikruží MICHALU DVOŘÁKOVI, který hned z první propálil Málka a hosté tak snižují na dvoubrankový rozdíl - 4:2. Asistence: Jakub Jeřábek.
     
    20:59
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí předvedli sérii nepřesných střel, dokonce zazvonila i tyč Mazancovy klece, aby nakonec Kudělkovu střelu dorazil do branky kapitán JIŘÍ BURGER - 4:1. Asistence: Tomáš Kudělka.
     
    11:28
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Dvořák se ještě ani pohodlně neusadil a už se může vrátit na střídačku. Káňa nahrál na modrou Ovčačíkovi, ten posunul kotouč na JAROSLAVA KASÍKA, který svým nápřahem propálil vše, co mu stálo v cestě - 3:1. Asistence: Ctirad Ovčačík, Jan Káňa.
     
    10:11
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté se tlačili do branky, po střele VÁCLAVA PLETKY kotouč poskakoval po brankovišti a s malým přispěním tyče hosté snižují - 2:1. Asistence: Radek Duda, Jiří Vykoukal.
     
    08:31
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Do této akce se zapojila celá útočná řada, VIKTOR UJČÍK si najel do výhodnější pozice, vystřelil a kotouč se o Svobodovy betony doklouzal do branky - 2:0. Asistence: Lukáš Klimek, Jiří Burger.
     
    07:51
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí se přece jen dočkali, od modré pálil Voráček, JURAJ ŠTEFANKA jeho střelu tečoval přesně za Svobodova záda - 1.0. Asistence: Tomáš Voráček.
    Marken.cz

    Monika Baloghová

    Branky a nahrávky: 8. Štefanka (Voráček), 9. Ujčík (Klimek, Burger), 12. Kasík (Ovčačík, Káňa J.), 21. Burger (Kudělka), 54. Ujčík (Burger) - 11. Pletka (Duda, Vykoukal), 37. Dvořák (Jeřábek), 41. Kovář (Duda)


    HC Vítkovice Ridera: Málek (Šindelář) - Malík, Kudělka, Kasík, Ondrušek, Voráček, Ovčačík, Punčochář - Klimek, Burger, Ujčík - Hlinka, Húževka, Szturc - Káňa J., Strapáč, Šedivý - Pohl, Štefanka, Kucsera - Kolouch
    HC Škoda Plzeň: Svoboda (Mazanec) - Kaberle, Marušák, Hanzlík, Vykoukal, Modrý, St.Pierre, Jeřábek - Pletka, Kovář, Duda, Lev, Straka, Stránský, Johnson, Pitule, Dvořák, Petruška, Sedláček, Vostřák

    Rozhodčí: Minář, Polák - Gebauer, Lederer

    Diváci: 4 547
    bahis siteleri