Havlíčkův Brod – Ústí n/L 1:2 (kon.) | Benátky n/J – Most 2:0 (kon.) | Třebíč – Olomouc 5:3 (kon.)
Šumperk – Chomutov 2:3 (kon.) | Písek – Hr. Králové 4:0 (kon.) | Litoměřice – Beroun 4:5 (kon.)
Kadaň – Jihlava 3:0 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:2 (1:2, 0:0, 0:0)
HC Slovan Ústí nad Labem
Pondělí 23.01.2012, 17:30 • Kotlina • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je konec. Havlíčkovu Brodu nebylo dnes souzeno vyrovnat, Lvi se radují z hodně vydřených tří bodů. Rebelové však i přes těsnou porážku zaslouží uznání, dnes předvedli velmi dobrý a bojovný výkon, přičemž jim chybělo i štěstí.


    Hráči obou mužstev se teď loučí se svými tábory fanoušků. Sluší se podotknout, že z Ústí nad Labem přijela hostům početná skupinka příznivců. Havlíčkobrodští ještě sympaticky vyvolali útočníka Miroslava Třetinu, který na v Kotlině populární pokřik "Superstar!" reaguje děkovnými gesty.


    Pokud bychom měli vybrat muže dnešního zápasu, na brodské straně by se jednalo jednoznačně o brankáře Stanislava Nerudu, který předváděl skvělé zákroky a držel až do posledních sekund svůj tým ve hře o body. Z kádru Severočechů zaslouží velkou pochvalu rovněž gólman, Vladislav Koutský dnes odolal velkému náporu havlíčkobrodských střelců.


    Děkuji vám za pozornost a přeji vám úspěšný týden. (19:52:51)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Pavlík vypálil v posledních sekundách od modré čáry, kde měl dostatek času a prostoru. Z mohutného nápřahu však otřel puk jen o boční síťku!
     
    59:45
    Meidl přešel do útočného pásma, puk však nahodil do rohu pásma, kam míří jeho spoluhráči. Domácí ještě mají čas něco vymyslet.
     
    59:27
    Ústecké vyhození z obranného pásma směřovalo pomalu do brodské branky, ale nakonec se odchýlilo od toho kurzu a došouralo se za přítomnosti brodských beků na zakázané uvolnění.
     
    59:10
    Havlíčkův Brod je v útočném pásmu a kombinuje na dostřel gólmana Koutského. Zatím bez úspěchu. Lvi jsou při bránění hubeného náskoku pozorní.
     
    59:04
    Hosté získali po buly puk a vytlačili jej do středního pásma. Havlíčkův Brod se však nastěhoval zpět a zahrozil z hole Semoráda. Jeho ránu z levého kruhu schoval pohotový brankář Koutský do své lapačky a přerušil hru.
     
    58:40
    Domácí sázejí vše na jednu kartu a hrají power-play. Gólman Neruda zůstal na své střídačce a rebelové jsou na ledě v šesti hráčích. Buly po Koutského levici.
     
    58:40
    Fanoušci sympaticky ženou své oblíbence na zteč. Vyrovnání by si Havlíčkův Brod zasloužil za svou obrovskou snahu, potřeboval by však větší klid a přesnost při zakončení. I trochu více hokejového štěstí. Gólman koutský zalehl puk před dojíždějícím útočníkem Švaňhalem, Rebelové si berou oddechový čas.
     
    58:00
    Ohlášeny poslední dvě minuty poslední třetiny. Hosté trpělivě čekají na možnosti k rychlým brejkům. Nyní to ukázal lev, jehož rána z levé strany minula pravou Nerudovu tyč.
     
    57:15
    Opět si brodská družina vytvořila slibný závar kolem brankáře Koutského, který byl chvíli dezorientovaný, ale znovu nikdo z brodských hráčů nedotlačil puk za brankovou čáru.
     
    56:45
    Meidl si najel do útočného pásma, zasekl si puk mezi kruhy, čímž se zbavil dotírajícího protihráče, a z dobré pozice vypálil těsně vedle pravé Koutského tyčky.
     
    56:18
    Obrázek hry zůstává stále stejný. Rebelové dobývají útočné pásmo a následně i branku gólmana koutského. Čas se ale bojovníkům z Kotliny povážlivě krátí.
     
    55:10
    Domácí teď svírají hosty v hloubi jejich obranného pásma. Snaží se co nejčastěji střílet, ale jejich rány buď pochytá gólman koutský, nebo skončí mimo tři tyče.
     
    55:00
    Havlíčkovu Brodu se nedá upřít snaha. V těchto chvílích má o něco více ze hry, daří se mu pravidelně držet puk v útočném pásmu a ohrožovat gólmana Koutského. Ten měl práci i teď, když nejdříve Pavlíkova nahrávka z pravé strany nenašla nikoho v předbrankovém prostoru. Následná rána Zítku od modré čáry doplachtila do Koutského náruče.
     
    54:00
    Gólman Neruda předvedl další sérií skvělých zákroků, když na něj doráželo nebezpečně z dorážek hned několik ústeckých hráčů. Maskovaný muž však situaci ustál a podržel v důležité chvíli svůj tým.
     
    53:05
    Musil o sobě dal vědět, když jej ústecká obrana trochu pozapomněla na pravém křídle. Z mírného úhlu však nastřelil u bližší tyčky číhajícího gólmana Koutského.
     
    52:24
    Zítka si počkal na modré čáře na odražený puk, který se k němu dokutálel podél pravého mantinelu. Jeho následná rána z nápřahu přeletěla horní tyčku!
     
    51:40
    Domácí rozehrávají od své branky, ale obránci marně čekají na pohyb svých kolegů z útoku. Obrana Ústí nad Labem si velmi dobře hlídá hráče, kteří by se mohli dostat do nebezpečného úniku.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 17. A. Jelínek (Polodna, Kostourek) - 4. Kovář, 7. Ludvík (Šagát, Rod)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Neruda (Suchan) - Morava (C), Zítka, Protivný, A. Jelínek, M. Blažek, Pavlík - Zábranský, Polodna, Švaňhal, Vondráček, Semorád, Wasserbauer, Meidl, Štěpánek, Stehlík, P. Musil, Kostourek, Křivohlávek.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Koutský (Orct) - Zeman, Boháč, F. Pavlík, Poživil, Černý, Klobouček (C), Hořava, Růžička - Čermák, Rod, Treille, Lev, Roubík, Šagát, Handlovský, Kovář, Pajič, Třetina, Ludvík, Sklenička.

    Rozhodčí: Radek Wagner - Jakub Frodl, Josef Špůr.
    bahis siteleri