Havlíčkův Brod – Ústí n/L 1:2 (kon.) | Benátky n/J – Most 2:0 (kon.) | Třebíč – Olomouc 5:3 (kon.)
Šumperk – Chomutov 2:3 (kon.) | Písek – Hr. Králové 4:0 (kon.) | Litoměřice – Beroun 4:5 (kon.)
Kadaň – Jihlava 3:0 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:2 (1:2, 0:0, 0:0)
HC Slovan Ústí nad Labem
Pondělí 23.01.2012, 17:30 • Kotlina • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:55
    Pavlík vypálil v posledních sekundách od modré čáry, kde měl dostatek času a prostoru. Z mohutného nápřahu však otřel puk jen o boční síťku!
     
    52:24
    Zítka si počkal na modré čáře na odražený puk, který se k němu dokutálel podél pravého mantinelu. Jeho následná rána z nápřahu přeletěla horní tyčku!
     
    48:26
    Velice dobrou pozici měl na své holi osamocený Polodna, ale z bezprostřední blízkosti nepřekonal gólmana Koutského, který byl v rozkleku! Utkání sleduje 1027 diváků.
     
    44:50
    Zeman se ocitl ve skvělé střelecké pozici před brankou, ale brankáře Nerudu, který se roztáhl v pozemním prostoru svého brankoviště, prostřelit nedokázal!
     
    43:00
    Obrovskou šanci teď promarnili domácí, jimž nebylo ani štěstí nakloněno. Morava si sjel před bránu a bekhendem trefil gólmana koutského, od nějž se puk odrazil ještě ke Stehlíkovi, jenže ten nedošťouchal zblízka puk za brankovou čáru. Kolem ní se kotouč dlouho potuloval, ale naneštěstí pro domácí vše skončilo dobře pro ústecké barvy!
     
    39:20
    Z gólového postavení střílel zápěstím Štěpánek, jenž měl na chvíli dost času a prostoru v mezikruží. Trefil však jen velmi dobře postaveného brankáře Koutského, jenž zachytil puk ve své výstroji!
     
    34:57
    Treille (UNL) nakonec vyfasoval 5 minut a trest do konce utkání za úder do oblasti halvy a krku. Trest odpykává jeho spoluhráč Pajič (UNL).
     
    32:45
    Oba týmy vyloučeny současně na 2 minuty. Poživil (UNL) za sekání a Pavlík (HBR) kvůli hrubosti.
     
    31:00
    Vondráček se ocitl v dobré střelecké příležitosti ihned po vhazování, když vypálil z mezikruží bekhendem do hrudi gólmana koutského a tlačil se i k dorážce, ale společně s Meidlem v této činnosti neuspěli!
     
    27:12
    Dvouminutový trest za sekání vyfasoval Rod (UNL).
     
    27:00
    Hodně nebezpečné situace na obou stranách barikády. Nejdříve Štěpánek nalákal gólmana koutského k přední tyčce a rychle objel bránu, ale mimo brankoviště vyjetého maskovaného muže soupeře překonat nedokázal. Na druhé straně v úniku ztratil rovnováhu těsně před brankářem Nerudou Kovář a nezakončil!
     
    24:02
    Domácí se přeci jen probili přes ústeckou hradbu ve středním pásmu na Koutského dostřel, ale na konci kombinace na modré čáře A. Jelínek zlomil hůl. Rebelové navíc hráli v šesti, trest odpyká Křivohlávek (HBR).
     
    23:02
    U ústecké střídačky se provinil krosčekem Treille (UNL).
     
    22:10
    Tak teď stáli při Rebelech všichni svatí. Gólman Neruda se dnes už podruhé vydal z brankoviště na výlet, ale tentokrát neúspěšně. V mezikruží nezasáhl puk! Ústí nad Labem se ale dostalo za branku a maskovaná opora rebelů se vrátila včas zpět mezi tyče.
     
    20:40
    Slibné palebné pozice na ústecké straně. Nejdříve střílel z útoku na levé straně Ludvík, ale jen do Nerudovy náruče. Posléze to zkoušel od modré čáry tvrdou ranou Rod, jehož pokus vytěsnil brankář Neruda svou lapačkou! Kovářova dorážka byla zblokována brodským hráčem.
     
    18:20
    Hosté nejdříve vyhodili, po čemž se k puku dostal za obráncem Moravou Klobouček. Ještě před ním ale puk zachytil do betonů daleko ze svého brankoviště vyjíždějící gólman Neruda, který asi pořádně zabrnkal na nervy brodských příznivců. Na opačné straně hned z brejku pálil Semorád z levé strany těsně vedle!
     
    17:38
    Havlíčkův Brod zahrozil znovu bezprostředně po vyhraném buly, když kotouč vyletěl z nepřehledné skrumáže hráčů v levém kruhu a o kousek minul vzdálenější Koutského tyčku! Následně se přerušuje pro přihrávku rukou.
     
    17:21
    Ústí nad Labem si samo komplikuje nedisciplinovaností situaci. Zeman (UNL) je znovu potrestán, tentokrát za vysokou hůl.
     
    16:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A domácí soubor už za 5 sekund přesilovku využívá ve svůj prospěch, čímž snižuje na nejtěsnější rozdíl! Po vyhraném vhazování vypálil z prostoru u modré čáry ALEŠ JELÍNEK, jehož rána zapadla mezi betony gólmana koutského, který puk zřejmě viděl až na poslední chvíli! Asistence: Petr Polodna, Milan Kostourek.
     
    16:51
    Na lavici hanby je vykázán Zeman (UNL) za sekání.
     
    16:10
    Skvělou práci na modré čáře odvedl Protivný, z čehož těžil z mezikruží zakončující Vondráček. V dobré palebné pozici při dostatku času však na brankáře Koutského rychlou střelou nevyzrál!
     
    14:34
    Havlíčkův Brod si zahraje přesilovku, protože na lavici hanby je sudím vykázán Handlovský (UNL) za hákování.
     
    07:40
    Havlíčkovu Brodu se daří už kouskovat tlak svého soupeře ze severu Čech, ale ten teď nevyužil slibnou šanci. Při Rebelech stálo při střele F. Pavlíka i štěstí, gólman Neruda nevěděl, kde má puk. Ten se postupoval kolem brankové čáry, ale v síti nakonec neskončil!
     
    06:53
    Kostourek (HBR) je potrestán za vysokou hůl dvěma minutami.
     
    06:10
    Lvi právě vstřelili branku!

    Severočeši teď tahají za delší konec pomyslného provazu, což vyjádřili navýšením svého náskoku! Martin Šagát přihrál při ústeckém útoku na hůl DAVIDA LUDVÍKA, který si vyjel zpoza branky do příhodnější palebné pozice v pravém kruhu a přesnou střelou k tyčce prostřelil gólmana Nerudu! Asistence: Martin Šagát, Tomáš Rod.
     
    03:46
    Lvi právě vstřelili branku!

    A Lvi jdou do těsného vedení! Při rozehrávce Rebelů zaváhal v obranném pásmu obránce Petr Zítka a namazal puk na hůl ROBINA KOVÁŘE, jenž si sjel úplně sám až do předbrankového prostoru a zblízka propálil bezmocného gólmana Nerudu! Bez asistence.
     
    03:00
    Šagát se opřel do kotouče v levém kruhu a jeho schovanou střelu za těla hráčů viděl gólman Neruda až na poslední chvíli. Puk vyrazil betony od bližší tyčky k Roubíkovi, ten z dorážky neuspěl!
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 17. A. Jelínek (Polodna, Kostourek) - 4. Kovář, 7. Ludvík (Šagát, Rod)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Neruda (Suchan) - Morava (C), Zítka, Protivný, A. Jelínek, M. Blažek, Pavlík - Zábranský, Polodna, Švaňhal, Vondráček, Semorád, Wasserbauer, Meidl, Štěpánek, Stehlík, P. Musil, Kostourek, Křivohlávek.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Koutský (Orct) - Zeman, Boháč, F. Pavlík, Poživil, Černý, Klobouček (C), Hořava, Růžička - Čermák, Rod, Treille, Lev, Roubík, Šagát, Handlovský, Kovář, Pajič, Třetina, Ludvík, Sklenička.

    Rozhodčí: Radek Wagner - Jakub Frodl, Josef Špůr.
    bahis siteleri