Chabarovsk – Čeljabinsk 2:3 (kon.) | Ufa – Spartak Moskva 4:2 (kon.) | Riga – CSKA Moskva 1:2 (kon.)
Lev – Minsk 4:3 (kon.)
konec
Lev Praha
4:3 (1:0, 3:2, 0:1)
HC Dinamo Minsk
Sobota 28.01.2012, 17:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:55
    Netík dostal puk pryč z obranného pásma Popradu!
     
    59:16
    Netík mohl pálit do prázdné branky, ale ještě našel lépe postaveného Lundberga, který však selhal a netrefil!
     
    58:55
    Time-out také pro domácí střídačku.
     
    58:10
    Laco zachytil kotouč lapačkou a vhazovat se bude před ním. Trenér Dinama Marek Sýkora si vybírá oddechový čas.
     
    56:18
    Obrovská hrubka hostujících obránců, kteří naservírovali kotouč přímo na hůl Netíka. Ten sám před Mezinem trefil jen brankářovu ruku!
     
    48:33
    Přišly velké příležitosti Popradu. Jenže při tutovkách Lundberga i Netíka čaroval výborný Mezin.
     
    46:19
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Zbytečnou chybu domácích trestá ANDREJ MICHALEV snížením na rozdíl jediné branky. Pilař nedokázal dostat jasný kotouč ze svého obranného pásma a Michalev se po přihrávce Pavloviče nemýlil. Asistence: Alexander Pavlovič.
     
    45:35
    Novotný jel na Mezina úplně sám. Zvolil blafák, ale Mezin ukázal své kvality a schoval kotouč do lapačky. Mohlo být téměř rozhodnuto.
     
    44:27
    Po dělovce Krajíčka zůstal puk někde pod Lacem, který vůbec netušil, kde ho má a rozhlížel se kolem sebe. Vše pro domácí dobře dopadlo a sudí nakonec přerušují hru.
     
    42:46
    Vyloučen Kristek, který svému soupeři přelomil seknutím hůl.
     
    39:30
    Lvi právě vstřelili branku!
    Branka platí! Fabricius se nádherně prokličkoval přes bránící hráče a natlačil se před brankáře. Od jeho betonu se puk odrazil k dojíždějídímu MARTINU CHABADOVI a ten ho dorazil do odkryté části klece. Asistence: Karl Fabricius.
     
    39:30
    Domácí Fabricius předvedl krásnou individuální akci, po které skončil puk v síti. Celou situaci musí ještě posoudit videorozhodčí...
     
    37:22
    Pivko však byl při své akci faulovaný a na trestnou lavici tak odchází Hunkes za sekání.
     
    37:22
    Pivko ujel kolem pravého mantinelu a trefil tyč Lacovy branky!
     
    36:18
    Špirkovu střelu Lalande vyrazil pouze před sebe, ale ani Novotný a ani Mihálik se k dorážce do odkryté klece nedostali.
     
    34:57
    Přesilovka Popradu skončila, ale hosté udělali další faul. Corso se provinil nedovoleným bráněním vůči brankáři Lacovi, jehož atakoval za brankou. Navíc přichází i další osobní trest pro hráče hostí.
     
    32:48
    Vyloučení Laineho, jež navíc dostává i desetiminutový trest za nepatřičnou kritiku rozhodnutí sudích. Na trestnou lavici tak usedá ještě Dutko. Nutno podotknout, že Laine se zlobil právem, neboť Pilaře nefauloval.
     
    30:49
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Domácí defenziva teď zaváhala a Minsk to trestá. Corvo našel zpoza branky SERGEJE DROZDA, jehož obrana Popradu nechala před Lacem zcela samotného a útočmík hostí nedal brankáři šanci. Asistence: Daniel Corso.
     
    28:59
    Opět zaúřadovala Lacova lapačka! Nagy totiž našel na levém křídle Meleška, jehož dobře umístěný pokus zastavil efektní semafor slovenského brankáře.
     
    26:43
    Lvi právě vstřelili branku!
    Svou úvodní početní výhodu využívají i domácí. Po obrovském závaru doráží kotouč za Lalandeho, který už jen bezmocně ležel ve svém brankovišti, JAROSLAV KRISTEK. Asistence: Rastislav Špirko, Jonathan Sigalet.
     
    26:00
    Přesilovka také pro Lvy. Odpočine si Obšut.
     
    24:23
    Vyloučen domácí Novotný za nedovolené bránění.
     
    24:43
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Bělorusové rychle využívají přesilovku a snižují. TEEMU LAINE napřáhl od levého mantinelu a překvapil Laca, jemuž kotouč prolétl kolem vyrážečky. Asistence: Peter Podhradský.
     
    23:40
    Lvi právě vstřelili branku!
    Domácí několikrát zahrozili. Netíkovu nebezpečnou střelu sice ještě vyrazil Lalande a hosté se ubránili. Vzápětí však přišel další útok Popradu, Mihálikova přihrávka podél mantinelu na rozjetého LUBOŠE BARTEČKA, který najížděl na Lalandeho sám a překonal ho krásným backhandovým blafákem. Asistence: Vladímír Mihálik.
     
    18:24
    Chabada s Hunou najížděli ve dvou proti Karalahtimu. Bělorusové však stihli Hunu dojet a tak se Chabada natlačil před brankoviště, ale Lalande si jeho nájezd pohlídal.
     
    12:17
    Lvi právě vstřelili branku!
    Domácím se aktivní hra vyplácí. RASTISLAV ŠPIRKO dojel s pukem mezi kruhy, vystřelil a kotouč propadl Lalandemu nešťastně mezi betony za brankovou čáru. Asistence: Štěpán Novotný.
     
    11:38
    Bartečko vytvořil příležitost pro Tomáše Netíka, který už byl příliš blízko brankáři a přes jeho betony puk do sítě neprotlačil. Fanoušci Popradu se však zatím baví dobrým hokejem.
     
    00:48
    Obrovská šance Popradu hned v úvodu. Bartečko našel od mantinelu před brankou najetého beka Sigaleta, který tváři v tvář Lalandemu trefil jen brankářovy betony.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 13. Špirko (Novotný), 24. Bartečko (Mihálik), 27. Kristek (Špirko, Sigalet), 40. Chabada (Fabricius) - 25. Laine (Podhradský), 31. Drozd (Corso), 47. Michalev (Pavlovič)


    Lev Praha: Laco - Pilař, Mezei, Sigalet, Mihálik, Hunkes, Štrbák, Lewis, Hellström - Netík, Lundberg, Bartečko - Novotný, Kristek, Špirko - Huna, Chabada, Fabricius - Ježek, Matai, Sekáč
    HC Dinamo Minsk: Lalande - Slovák, Obšut, Karalahti, Denisov, Krajíček, Podhradský, Dutko - Irgl, Pivko, Laine - Drozd, Corso, Linglet - Kulakov, Nagy, Meleško - Pavlovič, Kitarov, Michalev

    Rozhodčí: Feofanov, Bondar - Raming, Misjur
    bahis siteleri