Slavia – Litvínov 1:5 (kon.) | Liberec – K. Vary 3:2 (po s.n.) | Sparta – Kometa Brno 4:5 (po pr.)
Třinec – Mladá Boleslav 6:1 (kon.) | Kladno – Vítkovice 3:4 (po s.n.) | Plzeň – Motor ČB 3:2 (po pr.)
Pardubice – Zlín 4:3 (po s.n.)
konec
HC Oceláři Třinec
6:1 (1:0, 4:0, 1:1)
BK Mladá Boleslav
Neděle 29.01.2012, 17:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Skončilo utkání 44. kola Tipsport extraligy, ve kterém si Třinečtí jasně poradili s týmem BK Mladá Boleslav v poměru 6:1. Nejlepšími hráči Václav Varaďa a Jiří Cetkovský. My se s dalším onlajn přenosem ozveme hned v úterý, kdy do Třince přijede Slavia Praha. (19:16:24)
     
    Zasáhy brankářů ve 3. třetině: Hübl 9 - Hamerlík 11.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:18
    Buly před Hamerlíkem.
     
    59:00
    Střelecké probuzení učinilo se sebevědomím domácích divy. Třinečtí stále mají myšlenky na útočení.
     
    58:29
    Třinečtí drží puk na holích, domácím stadionem už zní děkovačka.
     
    57:39
    Hosté jsou kompletní, domácí stále pokračují v tlaku. Z ostrého úhlu nahazoval Orsava, před brankou ale nestál nikdo z domácích, aby tečoval puk.
     
    57:01
    Od modré čáry střílel Novotný. Kotouč letěl do středu branky, tam stál připravený gólman Hübl.
     
    56:41
    Oceláři se pokusili o rychlý přechod modré čáry, to se jim ale nepovedlo. Bruslaři se dostali ke kotouči a opět vyhodili.
     
    55:49
    Od modré střílel Hrabal, zblokovaný puk se dostal na hůl Klimenty. Ten hledal volného Bonka, který ale nedokázal vystřelit. Hosté se poté osvobodili.
     
    55:10
    Oceláři si zahrají ještě jednu přesilovku. Na trestnou lavici putuje Tomáš Jiránek, který se provinil nedovoleným bráněním.
     
    54:35
    Kotouč putuje z jedné strany kluziště na druhou. V akci byli momentálně Bruslaři, kteří ohrozili branku Hamerlíka. Od modré střílel Rýgl, gólman Ocelářů si se střelou poradil.
     
    53:20
    Tomáš Klimenta mohl završit svůj hattrick. Třinecký útočník se projel mezi dvěma obránci, poté i vystřelil. Druhý bek ale vložil do Klimentovy střely svou hůl a vychýlil její trajektorii mimo branku.
     
    53:12
    Dnešní utkání sleduje 2560 diváků.
     
    53:12
    Kousek za modrou čárou se do šance dostal Podkonický. Ten střílel přesně, jeho gólovou radost ale zhatil zákrok brankáře Hamerlíka.
     
    52:45
    Dalo by se říct, že se utkání už jenom dohrává. K vidění za poslední tři minuty nebyla ani jedna slibná šance, navíc se převážně hraje ve střední třetině.
     
    52:00
    Útok Bruslařů pokračuje, ačkoli teď musí začít od vlastní branky. Založení další akce se hostům příliš nepovedlo, neboť si nepřesně nahráli.
     
    51:11
    Hosté se pustili do útoku. V šanci před Hamerlíkem se ocitl Výborný, jeho střela ale nebyla přesná a kotouč zamířil nad branku.
     
    50:20
    I tak se ale Třinečtí dostali před Hübla a trochu zavařili hostující obraně. Z celého snažení Ocelářů nakonec nevzešla přesná střela.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 4. Varaďa (Klimenta, Bonk), 22. Richter (Orsava, Adamský), 26. Bonk (Hořava, Zíb), 27. Orsava (Polanský), 28. Klimenta (Varaďa), 46. Klimenta (Zíb, Varaďa) - 46. Bahenský (Cetkovský)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Vojtek) - Richter, Zíb, Lojek, Klouček, Bolf, Kania, Novotný, hrabal - Peterek, Klimenta, Bonk, Polanský, Hořava, Orsava, Varaďa, Ostřížek, Květoň, Adamský, Hrňa, Hampl
    BK Mladá Boleslav: Hübl (Valent) - Beňovič, Ha, Baldwin,Chaloupka, Mozík, Čutta, Žabka, Rýgl - Tomas, Goertzen, Mikulík, Jiránek, Demel, Bahenský, Výborný, Podkonický, Pabiška, Stieler, Cetkovský, Balaštík

    Rozhodčí: Šindler, Pešina - Gebauer, Lederer
    bahis siteleri