Slavia – Litvínov 1:5 (kon.) | Liberec – K. Vary 3:2 (po s.n.) | Sparta – Kometa Brno 4:5 (po pr.)
Třinec – Mladá Boleslav 6:1 (kon.) | Kladno – Vítkovice 3:4 (po s.n.) | Plzeň – Motor ČB 3:2 (po pr.)
Pardubice – Zlín 4:3 (po s.n.)
konec
HC Oceláři Třinec
6:1 (1:0, 4:0, 1:1)
BK Mladá Boleslav
Neděle 29.01.2012, 17:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:10
    Oceláři si zahrají ještě jednu přesilovku. Na trestnou lavici putuje Tomáš Jiránek, který se provinil nedovoleným bráněním.
     
    45:53
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři bleskurychle odpovídají! Po buly se puk dostal k TOMÁŠI KLIMENTOVI, který se vydal do útoku! Klimenta si najel za modrou čáru, odkud vystřelil kolem nohou bránícího hráče! Gólman Hübl zahlédl puk na poslední chvíli, to zapříčinilo šestou branku domácích! Asistence: Lukáš Zíb, Václav Varďa.
     
    45:42
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři přeci jen využívají svou přesilovku. Z prostoru pro vhazování se ke střele odhodlal ZDENĚK BAHENSKÝ, který svým pokusem překvapil Hamerlíka, který toho moc neviděl! Asistence: Jiří Cetkovský.
     
    43:53
    Tlak Ocelářů! Na Hübla dotíralo duo Peterek - Květoň. Oba třinečtí útočníci si připsali po jednom pokusu, ani jeden ale nepřekonal pozorného brankáře Bruslařů!
     
    38:22
    Na druhé straně se zase vyznamenal Peter Hamerlík! Ten musel krýt střelu jednoho z hostujících, Hamerlík předvedl učebnicový semafor, za což mu zatleskala celá Werk aréna!
     
    38:03
    Z rohu nahrával Peterek, kotouč se dostal na zcela nehlídaného Davida Květoně! Třinecký forward měl dostatek času a prostoru, svou střelou ale trefil jen beton brankáře Hübla!
     
    35:31
    Oceláři jdou opět do čtyř. Sotva se potrestaný Andrej Novotný vrátil z trestné lavice, půjde si tam opět sednout. Novotný, ve snaze trefit puk, zasáhl svou holí obličej jednoho z protihráčů.
     
    33:41
    Zvonila tyč domácí branky! David Výborný našel mezi kruhy stojícího Romana Tomase, který střelou z voleje orazítkoval břevno Hamerlíkovy svatyně!
     
    33:22
    Hosté si zahrají přesilovku. útočícího Jiránka nedovoleně atakoval Andrej Novotný. Třinecký bek si odsedí dvě minuty za krosček.
     
    31:30
    Obrovská chyba hostující obrany! Oceláři šli do přečíslení tří proti jednomu, celou akci vedl obránce Lukáš Zíb. Ten si najel před brankoviště, kde přihrál najíždějícímu spoluhráči. Tento počin ale zmařil celou akci, neboť bránící hráč hostů vypíchl puk do rohu!
     
    30:55
    Šance čtvrtého útoku Ocelářů! Kotouč se dostal mezi kruhy, kde stál zcela osamocený Erik Hrňa! Ten střílel z první, Hübl jeho střely vyrazil držadlem své hole!
     
    30:06
    Zmatky před domácím brankovištěm! Hamerlík nepředvedl nijak jistý zákrok, kotouč poté poskakoval kolem brankoviště. Puk se nakonec dostal na hůl Martina Rýgla, který ale přestřelil.
     
    29:20
    Oceláři šli do přečíslení dvou na jednoho. Martin Adamský posílal pas na Miloslava Hořavu, ten ve stoprocentní pozici jen promáchl!
     
    27:58
    Tak to je podivné! Valent si zachytal pouhých pět vteřin, do brankoviště se poté vrátil Jaroslav Hübl.
     
    27:51
    V hostující brance došlo ke změně. Jaroslava Hübla nahradil Michal Valent.
     
    27:51
    Třinec právě vstřelil branku!
    Kanonáda Ocelářů pokračuje! Před Hüblem si velmi aktivně počínala první pětka domácích! Akce Václava Vardi ještě branku nepřinesla, dvojitá dorážka TOMÁŠE KLIMENTY už však znamená pátý kotouč v hostující síti! Asistence: Václav Varaďa.
     
    27:28
    Oceláři mohli vést o pět branek! Zpoza branky nahrával Zbyněk Hampl, puk se dostal na beka Lukáše Bolfa! Ten střílel z mezikruží, kotouč mířil přesně do horního rohu branky! Hosty od pohromy zachránil brankář Jaroslav Hübl, který na poslední chvíli máchl lapačkou a zastavit akci Ocelářů!
     
    26:24
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají i klasickou přesilovku! JAKUB ORSAVA nemusel dlouho smutnit! Třineckému mladíkovi adresoval Jiří Polanský přihrávku zpoza branky, Orsava z první trefit místo pod horní tyčí branky Bruslařů! Asistence: Jiří Polanský,
     
    26:18
    Ozvala se tyč hostující branky! Polanský našel volného Jakuba Orsavu, který z ostrého úhlu orazítkoval tyč Hüblovy branky!
     
    25:17
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí využívají dvojnásobnou početní výhodu a jdou do tříbrankového trháku! Kotouč putoval po ose Lukáš Zíb - Miloslav Hořava na hůl zcela nekrytého RADKA BONKA! Kapitán Ocelářů měl jednoduchou úlohu v podobě trefení odkryté branky! Asistence: Miloslav Hořava, Lukáš Zíb.
     
    24:51
    Třinečtí i nadále pokračovali v tlaku a to jim přináší ovoce v podobě dvojnásobné početní výhody. Na trestnou lavici usedá Tomáš Demel, který se provinil podražením. Třinec 74 vteřin 5 na 3.
     
    24:26
    Obrovské štěstí na straně Mladé Boleslavi! Střela od modré v podání Lojka vypadla Hüblovi z náruče. Kotouč se dostal na volného Jana Peterka, který však nedokázal dotlačit puk do odkryté branky!
     
    24:05
    Uvidíme další přesilovku Ocelářů. Na trestnou lavici putuje Steven Goertzen, který se provinil držením.
     
    21:54
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři odskakují do dvoubrankového vedení! za brankou Bruslařů držel puk Jakub Orsava, který nakonec dokázal přihrát na brankoviště, kde si sjížděl obránce MARTIN RICHTER! Třinecký bek střílel z první, kotouč prošel Hüblovi mezi rukou a tělem až do branky! Asistence: Jakub Orsava, Martin Adamský.
     
    20:56
    Do rychlého protiútoku se vydal Miloslav Hořava! Třinecký forward si najel po levé straně, poté se snažil trefit horní růžek branky. Naneštěstí pro Oceláře kotouč letěl příliš vysoko.
     
    18:22
    Obrovské štěstí domácích! Hosté už už šli do přečíslení, obránci Hrabalovi navíc uklouzly brusle. Třinecký bek ale duchapřítomně máchl hokejkou a vyrazil puk do střední třetiny!
     
    17:51
    Hosté si v závěru první dvacetiminutovky vyzkouší hru proti čtyřem. Na trestnou lavici je poslán Tomáš Klouček, který držením zabránil střele Tomasovi.
     
    11:24
    Další přesilovka domácích. Na trestnou lavici je poslán Jaroslav Balaštík, který hákoval Hrabala.
     
    09:51
    Bahenský si najížděl po pravé straně a snažil se trefit místo nad lapačkou. Bahenského pokus ale letěl nad branku!
     
    09:51
    Mladá Boleslav pojede trestné střílení! Do úniku se dostal Zdeněk Bahenský, jehož stíhal obránce Klouček. Třinecký bek hákoval, Bahenský si zopakuje akci z trestného střílení.
     
    08:11
    Třinečtí si zahrají další početní výhodu. Na trestnou lavici je poslán Milan Mikulík, který z vlastní třetiny vyhodil puk na střídačku. Rozhodčí mu dali dvě minuty za zdržování hry.
     
    04:11
    Klouček hledal najíždějícího Peterka, ten se ale k puku nedostal, neboť ho nedovoleně zastavil Petr Chaloupka. Domácí hrají první přesilovku.
     
    03:35
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tlak Ocelářů narůstal a přinesl své ovoce! Za brankou hostů s kotoučem operoval Tomáš Klimenta! Ten si všiml najíždějícího VÁCLAVA VARAĎU, který střelou z voleje poprvé propálil bezmocného Hübla! Asistence: Tomáš Klimenta, Radek Bonk.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 4. Varaďa (Klimenta, Bonk), 22. Richter (Orsava, Adamský), 26. Bonk (Hořava, Zíb), 27. Orsava (Polanský), 28. Klimenta (Varaďa), 46. Klimenta (Zíb, Varaďa) - 46. Bahenský (Cetkovský)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Vojtek) - Richter, Zíb, Lojek, Klouček, Bolf, Kania, Novotný, hrabal - Peterek, Klimenta, Bonk, Polanský, Hořava, Orsava, Varaďa, Ostřížek, Květoň, Adamský, Hrňa, Hampl
    BK Mladá Boleslav: Hübl (Valent) - Beňovič, Ha, Baldwin,Chaloupka, Mozík, Čutta, Žabka, Rýgl - Tomas, Goertzen, Mikulík, Jiránek, Demel, Bahenský, Výborný, Podkonický, Pabiška, Stieler, Cetkovský, Balaštík

    Rozhodčí: Šindler, Pešina - Gebauer, Lederer
    bahis siteleri