Martin – Košice 2:3 (kon.) | Skalica – Žilina 6:3 (kon.) | Trenčín – HC Slovan 3:2 (po pr.)
Nitra – Zvolen 3:1 (kon.) | Banská Bystrica – Poprad 2:3 (po s.n.)
konec
HK Skalica
6:3 (2:0, 1:1, 3:2)
MsHK Žilina
sk Neděle 29.01.2012, 17:00 • Zimný štadión Skalica • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    59:21
    Obrovská šanca Sýkoru! Ten pred Lakosilom zahodil aj nemožné! Eliminoval Lakosila, no proti ďalšiemu žilinskému gólu bola ľavá tyčka skalickej brány.
     
    59:01
    Obrovská šanca na strane domácich! Pálffy však nedokázal po krásnej prihrávke od Školiaka skórovať.
     
    57:45
    Žilina dala gól!
    Žilinčania sa predsa dokázali presadiť! Skvelá prihrávka z hokejky Siváka smerovala na hokejku odkrytého DUŠANA DEVEČKU, ktorý vyslal bleskový projektil na skalickú bránu! Asistencie: Peter Sivák, Richard Huna.
     
    56:00
    Skalica dala gól!
    Skvelý gól skalického centra - MICHALA KLEJNU. Pohyboval sa do ľavej strany, no hokejka s pukom ostala na pravej strane, Johanesa vylákal k svojej pozícii a puk už len jemne dopravil za jeho chbát. Asistencie: Tibor Kutálek.
     
    54:38
    Skóre zápasu sa nemení! Johanes vystihol Školiakov úmysel, a tak podržal svoj tím nad vodou!
     
    54:38
    Po tvrdom faule na Školiaka, ktorý bol vo vyloženej šanci nasleduje trestné strieľanie!
     
    53:53
    Vylúčenie na strane domácich - dve minúty za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche si odsedí Klejna.
     
    52:57
    Obrovská šanca Juríka pred Johanesom! Ani strela, ani dorážka, ba dokonca ani následná dorážka z hokejky Konečného neprekonali Johanesov chrbát.
     
    51:35
    Žilina dala gól!
    Obrovská chyba Kloza v defenzíve zapríčinila gól v Lakosilovej sieti! Róbert Huna sa dostal k puku a skvelo nahral svojmu bratovi RICHARDOVI HUNOVI, ktorý poslal tvrdý projektil za Lakosilov chrbát. Asistencie: Róbert Huna.
     
    49:16
    Vylúčenie na strane hostí - dve minúty za podrazenie si odsedí Drevenák.
     
    48:51
    Skalica dala gól!
    Puk sa dostal do tesnej blízkosti Johanesovej brány, dve jemné strely v podaní Klejnu a Juríka Johanes ešte vyrazil, no na gólovú strelu RASTISLAVA KONEČNÉHO už bol prikrátky. Asistencie: Juraj Jurík, Michal Klejna.
     
    43:18
    Vylúčenie na strane hostí - dve minúty za hákovanie si odsedí Drábek.
     
    42:23
    Skalica dala gól!
    Hneď po buly sa zrodila gólová akcia domácich. Vyhraté buly sa dostalo pred Pálffyho, ktorý skvelo prihral odkrytému RENÉMU ŠKOLIAKOVI, kde už nebol čas na zaváhanie a presná strela prekonala betóny Johanesa. Asistencie: Žigmund Pálffy.
     
    39:44
    Tak zmena! Skvelá šanca na hokejke Hrušku! Johanes však v minisúboji s Hruškom bol úspešnejší vďaka svojmu skvelému zákroku.
     
    38:35
    Obrovská chyba domácej obrany! Sivák však nedokázal prekonať dnes skvelého Lakosila!
     
    33:45
    Obrovská šanca domácich! Lušňák však netrafil prázdnu bránu, ďalšiu strelu len tesne vyrazil Johanes. Stav ostáva nezmenený, i keď to k ďalšiemu gólu Skaličanov malo veľmi blízko.
     
    29:02
    Skalica dala gól!
    Blesková odpoveď prichádza z domácich hokejok! Johanes skvelo vypichol puk Hruškovi, avšak priamo na hokejku odkrytého TIBORA VIŠŇOVSKÉHO, ktorý skóruje do poloprádznej žilinskej brány. Asistencie: Ján Hruška, Vojtěch Kloz.
     
    28:24
    Žilina dala gól!
    Pomalšie striedanie domácich dokázali skvelo využiť Žilinčania! Nestihli už poriadne ubrániť útočiacich "Vlkov", Róbert Huna skvelo nahral PETROVI SIVÁKOVI medzi kruhy, ktorému už nič nebránilo skórovať. Skvelou strelou prekonáva Lakosila. Asistencie: Róbert Huna, Dávid Kudělka.
     
    24:41
    Obrovská šanca hostí! Poloodkrytú bránu však Huna už nedokázal trafiť.
     
    21:52
    Obrovská šanca hostí! Po prečíslení 2 na 1 sa skvelo vysvietil Lakosil! Rozvalil sa na celú bránu a Sivák už nedokázal puk nadvihnúť.
     
    18:43
    Skalica dala gól!
    Po peknom rýchlom protiútoku zvyšujú domáci svoj náskok už na dva góly! Tentokrát prekonal Johanesa po prihrávke z pravej strany od Višňovského krásnou strelou PATRIK LUŠŇÁK. Asistencie: Tibor Višňovský, Jan Hruška.
     
    14:40
    Devečkova tvrdá strela od modrej len tesne minula Lakosilovu bránu!
     
    14:01
    Vylúčenie na domácej strane - dve minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou si odsedí Gula.
     
    06:20
    Skalica dala gól!
    Po nepochopiteľnom zlyhaní hosťujúcej obrany využil prečíslenie 2 na 1 TIBOR KUTÁLEK, ktorý ponad položeného Johanesa otvára gólové stretnutie tohto zápasu. Asistencie: Michal Šátek, Marcel Holovič.
     
    03:35
    Ďalšie vylúčenie na strane hostí - dve minúty za podrazenie si odsedí Dlouhý.
     
    03:03
    Vylúčenie na strane hostí - Kudělka si odpyká dve minúty za hákovanie.

    Branky a nahrávky: 7. Kutálek (Šátek, Holovič), 19. Lušňák (Višňovský, Hruška), 30. Višňovský (Hruška, Kloz), 43. Školiak (Pálffy), 49. Konečný (Jurík , Klejna), 56. Klejna (Kutálek) - 29. Sivák (Huna, Kudělka), 52. Huna Richard (Huna Robert), 58. Devečka (Sivák, Huna)


    HK Skalica: Lakosil - Vyrúbalík, Šmach, Jankovič, Kloz, Magušin, Gula, Jaborník - Pálffy, Školiak, Obdržálek - Višňovský, Lušňák, Hruška - Kutálek, Holovič, Šátek - Jurík, Klejna, Konečný.
    MsHK Žilina: Johanes - Devečka, Kudělka, Leško, Dlouhý, Ďurkech, Staňo, Niník, Krčula - Sivák, Ro.Huna, Ri.Huna - Drábek, Nemec, Stupka - Drevenák, Troliga, Smotrila - Sýkora, Jarab, Kubiš.

    Rozhodčí: Müllner - J.Tvrdoň, Kacej

    Diváci: 2156
    bahis siteleri