Magnitogorsk – Omsk 2:1 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
2:1 (0:1, 1:0, 1:0)
Avangard Omsk
Neděle 29.01.2012, 10:45 • Aréna "Mettalurg", Magnitogorsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:20
    Metallurg právě vstřelil branku!
    A domácí dokonávají svůj obrat, hala stojí na nohou! Přesnou střelou totiž prostřelil brankáře Avangardu ANTON BUT - 2:1! Bez asistence.
     
    28:56
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Ale najednou tu máme vyrovnávací branku! Rychlý protiútok poslal kotouč na hůl JUHAMATTIHO AALTONENA, který přesnou střelou do protipohybu přesouvajícího se Rämä dohnal těžce vydobitý náskok Avangardu - 1:1! Asistence: Sergej Fjodorov a Tomáš Rolinek.
     
    15:56
    Avangard právě vstřelil branku!
    Ale to nic nemění na tom, že první střela v přesilové hře na Ahonenovu klec končí brankou! Přihrávka od modré čáry se po teči dostala až k ROMANU ČERVENKOVI, který z první vypálil. Brankář Metallurgu již nedokázal na změnu směru reagovat včas - 0:1! Asistence: Anton Bělov a Georgij Pujac.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 29. Aaltonen (Fjodorov , Rolinek), 47. But - 16. Červenka (Bělov, Pujac)


    Metallurg Magnitogorsk: Ahonen (Gelašvili) - Tverdovskij, Birjukov, Kukkonen, Bondarev, Bykov, Mišarin, Markov - Mozjakin, Sušinskij, Rolinek - Obuchov, Fjodorov, Kosov - Michnov, Kazionov, But - Jakubov, Aaltonen, Chlystov
    Avangard Omsk: Rämö (Kuzněcov) - Pujac, Bělov, Alexandrov, Škoula, Ljamin, Pivcakin - Žukov, Averin, Kaljužnyj - Červenka, Popov, Pěrežogin - Sjomin, Frolov, Něstěrov - Pervušin, Kalinin, Ivanov

    Rozhodčí: Gofman, Karabanov - Šeljanin, Sivov

    Diváci: 6654
    bahis siteleri