Jihlava – Písek 4:0 (kon.) | Litoměřice – Šumperk 4:5 (po pr.) | Kadaň – Třebíč 2:4 (kon.)
Beroun – Benátky n/J 6:2 (kon.) | Olomouc – Havlíčkův Brod 3:2 (kon.) | Hr. Králové – Chomutov 8:2 (kon.)
Most – Ústí n/L 2:8 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
8:2 (3:1, 2:1, 3:0)
Piráti Chomutov
Středa 01.02.2012, 18:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání je za námi. Hradec v něm překvapivě rozstřílel favorita! Chomutov působil po čas celého zápasu velmi ospalým dojmem, čehož domácí dokázali využít! Nejlepším hráčem domácího celku se stává Martin Koudelka a za hosty toto ocenění přebírá Filip Seman. To je ode mne pro tuto chvíli vše, přeji příjemný zbytek večera. (20:22:38)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Michal Tvrdík ještě poslal navštívenku Řehořovi ze středního pásma, ten zasáhl betonem.
     
    59:32
    Teď už je Hradec v plném počtu a vypadá to, že skóre už se měnit nebude.
     
    59:10
    Zápas se víceméně dohrává v poklidu. Chomutov se nemůže dostat do pásma a domácí publikum slaví.
     
    58:05
    Ondřej Fiala s Davidem Roupcem dostávají 2+2 minuty za hrubost. Tresty se vykrátí a Chomutov pokračuje ve své početní výhodě.
     
    57:42
    Krátce po vhazování se do sebe pustil David Roupec s Ondřejem Fialou. Bitku dvou mladíků nechali rozhodčí pokračovat a hradecké publikum vidělo i tuto vložku!
     
    57:32
    Chomutov ještě může přidat alespoň čestnou branku. K trestoměřičům si ještě půjde popřemýšlet Václav Čížek, který dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    57:18
    Znovu se snaží aktivně napadat čtvrtá formace Hradeckých. Puk ale skončil v ochranné síti nad brankou, buly ve středním pásmu.
     
    56:40
    David Roupec zůstal po jednom ze soubojů ležet v obranném pásmu Hradce. Sbírá se sice těžce, ale bude v pořádku.
     
    55:34
    Lukáš Endál se teď se střeleckou rozhodně nepotkal. Jeho rána postrádala veškeré atributy na to, aby mohla slavit úspěch. Skončila totiž někde na plexisklu v rohu.
     
    54:47
    Nikola Gajovský jel sám na bránu Jakuba Čecha. Celou situaci chtěl vyřešit forhendovým blafákem, ale místo puku skončil Gajovský sám v bráně.
     
    54:10
    Hosté chtějí se stavem zápasu ještě něco udělat, ale to už se jim zřejmě nepodaří.
     
    53:34
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté by byli zřejmě nejradši, kdyby tohle byl jen sen, byť ten nejhorší. Hradec decimuje hosty naprosto neuvěřitelným způsobem. Na této brance má největší podíl Martin Koudelka, jenž ze svého repertoáru vytáhl famózní přihrávku, která doletěla na PATRIKA MOSKALA. Druhý jmenovaný jen doklepl kotouč prázdné branky! Asistence: Martin Koudelka.
     
    53:23
    Před Vladislavem Kubešem se chomutovská obrana doslova rozestoupila. Hradecký útočník zkoušel individuální ekvilibristiku, ale puk za Řehoře nakonec nepropasíroval.
     
    53:00
    Dnešnímu utkání v Hradci Králové přihlíží 983 diváků.
     
    52:19
    Teď sledujeme pasáž, kdy se nic zajímavého neděje. Oba kádry si pouze půjčují puk.
     
    51:40
    Hradec byl ale ve své početní výhodě takřka bezzubý, hosté jsou v plném počtu.
     
    50:57
    David Roupec měl před sebou velkou dálnici, tak vystřelil. Strážce svatyně Chomutova ale dobře viděl, tím pádem se zaskvěl Řehoř dobrým zákrokem.
    Marken.cz

    Sanny Muharem

    Branky a nahrávky: 12. Vágner (Moskal, Roupec), 15. Koudelka, 18. Berger (Čížek, Tvrdík), 30. Moskal (Budínský, Koudelka), 31. Kadlec (Záhorovský), 43. Tvrdík (Kubeš), 49. Záhorovský (Kadlec, Kubica), 54. Moskal (Koudelka) - 6. Procházka (Gajovský, Hruška), 23. Diviš (Hromas)


    Královští lvi Hradec Králové: Čech (Luňák) – Čížek, Karlíček, Roupec, Vágner, Hendrich, Poživil, Chmelíř, Bendík – Kubeš, Tvrdík, Berger – Budínský, Koudelka "C", Moskal – Kubica, Záhorovský, Kadlec – Marosz, Nosek, Karpov
    Piráti Chomutov: Duba (20. Řehoř) – Pavlas, Macháček, Rutta, Jilson, Grof, Mrázek, Pulpán – Fiala, Diviš, Jíra – Endál, Sikora, Seman – Hruška, Gajovský, Procházka – Hromas, Kraft, Hřebejk

    Rozhodčí: Kubeš – Frodl, Zavřel
    bahis siteleri