Omsk – Mytišči 3:2 (kon.) | Magnitogorsk – Petrohrad 4:3 (kon.)
konec
Avangard Omsk
3:2 (1:1, 1:1, 1:0)
Atlant Mytišči
Středa 01.02.2012, 13:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Utkání rozhodla branka Romana Červenky minutu před koncem. Omsk byl o něco málo lepší a vyhrát si asi zasloužil. Atlant ovšem podal také bojovný výkon a neměl daleko k bodům. Po brance Žerděva dokonce v polovině zápasu vedl, ale výhra Omsku posouvá rázem tento bohatý celek na páté místo ve své konferenci. Pěkné zbytek odpoledne vám přeje Tomáš Martínek. (15:11:19)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:37
    Zároveň je vyloučen domácí Salmela a o to lepší budou mít hosté šanci na závěrečnou zteč!
     
    59:37
    Ivanov posílal puk přes celé hřiště, ale kotouč minul prázdnou klec Atlantu asi o decimetr.
     
    59:10
    Poslední zoufalá snaha Mytišči o vyrovnání. Atlant hraje v šesti bez brankáře.
     
    58:48
    Avangard právě vstřelil branku!
    Střela Martina Škouly se ještě neujala, ani dorážka Popova nemířila do branky. Ale další dorážka ROMANA ČERVENKY už znamená vedení Omsku! Asistence: Alexander Popov, Martin Škoula.
     
    58:15
    Domácí Alexander Frolov se vzteká před brankovištěm Barulina, rána od modré byla ztečována hodně vysoko. Puk končí v ochranné síti a vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    57:43
    Další puk v lapačce Konstantina Barulina. Omsk se sice snaží, ovšem zatím marně.
     
    57:26
    Trochu staticky sehraná početní převaha v podání domácích. Minuta přesilovky je pryč a Barulin poprvé zasáhl až nyní po střele obránce Pujacse.
     
    56:26
    Pád Antona Bělova na led vypadal trochu jako přifilmovaný, ale sudí přeci jen vylučují Ilju Kablukova za podražení. Pro Omsk ideální příležitost vstřelit vedoucí a potažmo i vítěznou branku.
     
    54:43
    Domácí zavřeli Mytišči před svojí brankou, ale puky přes obránce k Barulinovi neprošly. Pokus o nápravu z hole Kaljužného na tom nic nemění.
     
    53:01
    Je po přesilovce hostí a Omsk se nadechuje k náporu. Na ledě je dnes aktivní první lajna vedená Žukovem.
     
    52:39
    Žerděv řídí z levé strany přesilovkovou kombinaci a nakonec se odhodlává i ke střele. Puk prošel skrz Ljamina, ale Alexej Kuzněcov předvedl dobrý reflex a puk vyrazil.
     
    51:33
    Téměř minuta početní převahy Atlantu prozatím nic nepřinesla.
     
    50:53
    Dvojice rozhodčích Sergej Gusev a Bělorus Vladimir Nalivajko budou vylučovat. Nikolaj Žerděv byl zasažen vysokou holí a odpočinout si na trestnou lavici půjde Michail Žukov.
     
    50:10
    Omsk opět zvýšil obrátky a Kirill Ljamin ve spolupráci s Červenkou dostávají puk do těsné blízkosti Barulina.
     
    49:32
    Další zásah moskevského brankáře, tentokrát jeho pozornost prověřil avangardský Andrej Ivanov.
     
    49:00
    Delší časové období bez přerušení utíná střelou Martin Škoula. Po jeho ráně od modré čáry Konstantin Barulin chytá a přerušuje hru.
     
    47:47
    Roman Červenka se dostával mezi kruhy jenže před ním byla hned trojice protihráčů a český forvard padá na led. Nebude se pískat a s pukem ujíždí na druhou stranu hřiště Bělov jehož rána Kuzněcova nepřekvapuje.

    Tomáš Martínek

    Branky a nahrávky: 11. Kalinin (Frolov, Kaljužnyj), 38. Perežogin (Červenka, Pujacs), 59. Červenka (Popov, Škoula) - 17. Bobrov (Gluchov), 26. Žerděv (Rybakov)


    Avangard Omsk: Kuzněcov (Rämö) - Salmela, Alexandrov - Pujacs, Bělov - Pivcakin, Škoula - Ljamin - Ivanov, Žukov, Kaljužnyj - Červenka, Popov, Perežogin - Nestěrov, Kalinin, Frolov - Volkov, Sjomin, Pervušin - Kurjanov. Trenér: Raimo Summanen.
    Atlant Mytišči: Barulin (Kotschnew) - Niskala, Zubarev - Bělov, Višněvskij - Nurislamov, Ternavskij - Andersson, Zakrisson, Kovaljov - Musatov, Gluchov, Bobrov - Kablukov, Rybakov, Žerděv - Lewandowski, Upper, Černov. Trenér: Janne Karlsson.

    Rozhodčí: Gusev, Nalivajko - Kislov, Nazarov
    bahis siteleri