Novosibirsk – Magnitogorsk 3:4 (kon.) | Barys – Omsk 2:5 (kon.) | Kazaň – Dynamo Moskva 2:3 (kon.)
Petrohrad – Riga 2:1 (kon.) | Lev – Jekatěrinburg 1:2 (po s.n.)
konec
Ak Bars Kazaň
2:3 (0:1, 1:1, 1:1)
Dynamo Moskva
Středa 15.02.2012, 16:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mne pro tuto chvíli vše, loučím se s vámi s přáním krásného zbytku dnešního večera a u některého ze strhujících sportovních klání, jakým bylo rozhodně i toto, na počtenou. (18:15:11)
     
    Skončilo toto strhující utkání, ve kterém i díky dvěma brankám Marka Kvapila odchází jako vítěz Dynamo Moskva. Nutno ovšem vyzdvihnout výkony obou golmanů, jejichž zákroky byly opravdu ze škatulky těch nejpovedenějších. Domácí se po vyrovnávací brance hnali za vítězstvím, ale Dynamo zásluhou Igora Schadilova dokázalo strhnout vítězství na svou stranu.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Dynamo má kotouč a šetří cenné vteřinky.
     
    58:12
    Domácí vrhají všechny síly do útoku a odvolávají i brankáře Vehanena.
     
    56:23
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    IGOR SHCHADILOV nejprve znovu nechal vyniknout Vehanena, ale jeho druhý pokus už rozsvěcuje červené světlo a hosté vedou 2:3! Bez asistence.
     
    56:55
    Tak pokud před malou chvílí předvedli oba brankáři fantastický zákrok, těžko hledám slova pro to, co právě předvedl Vehanen. Sčerbina využil velké chyby v rozehrávce domácích, přihrál na úplně volného Anisina, který si s Vehanenem doslova pohrál, už zakončoval do odkryté klece, ale finský brankář předvedl zákrok z říše snů a drží svému celku remízu 2:2.
     
    53:49
    Na druhé straně se nenechal zahanbit ani Vehanen. Hosté podnikli rychlý protiútok, ale finský brankář si se samostatným únikem Pestunova dokázal poradit.
     
    53:34
    Neuvěřitelný Jerjomenko! Morozov přebruslil všechny obránce Dynama, udělal i kličku brankáři, který ale stačil vymrštit lapačku a kotouč fantasticky chytil. To byl opravdu neskutečný zákrok!
     
    52:31
    Teresčenko zakládal útočnou akci, ale Morozova hledal nepřesně.
     
    52:03
    Pestunov čekl zpoza branky na některého ze spoluhráčů, nakonec si vybral Kvapila, kterého ale Vehanen tentokrát vychytal.
     
    51:29
    Vehanen na druhé straně likviduje pokus Anisina.
     
    49:29
    Na hrací ploše je rázem hned více zeleno. Domácí po vyrovnávací brance výrazně ožili.
     
    48:47
    Kazaň vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Teresčenko zatáhl kotouč po levém křídle, předložil ideální přihrávku pod sebe na KIRILLA PETROVA, který nekompromisní ranou propaluje Jerjomenka. Asistence: Alexei Teresčenko, Josef Straka.
     
    48:23
    Hosté v plném počtu.
     
    47:52
    Velký tlak domácích, který ovšem k vyrovnávací brance stále nevede.
     
    47:05
    Dynamo zatím bezchybně brání.
     
    46:23
    Na trestnou lavici odjíždí Gorovikov a domácí tak mají možnost přesilové hry.
     
    46:01
    Vehanen bez problémů chytá nahození Dynama a domácí můžou rozjet další akci.

    Tomáš Soukup

    Branky a nahrávky: 40. Zaripov (Kornějev), 49. Petrov (Teresčenko, Straka) - 11. Kvapil (Pestunov, Solovjev), 35. Kvapil (Pestunov), 57. Shchadilov


    Ak Bars Kazaň: Vehanen (Garipov) - Kornějev, Medveděv, Kuljaš, Panin, Tokranov, Khomitskij, Zacharčuk, Golubev - Zaripov, Kapanen, Morozov - Tereščenko, Straka, K. Petrov - Spiridonov, Immonen, Glazačev - Bodrov, Panarin, Skačkov.
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Alexander Volkov) - Višněvskij, Gorochov, Novák, Solovjov, Bojkov, Ščadilov - Gorovikov, Anisin, Shcerbina - Soin, Alexej Volkov, Konkov - Babenko, Kokarev, Kudašov - Pestunov, Mosaljev, Kvapil.

    Rozhodčí: Kulakov Sergei, Naumov Denis - Misyur Sergei, Raming Stanislav
    bahis siteleri