Chabarovsk – Chanty-Mansijsk 4:1 (kon.) | Novosibirsk – Omsk 1:4 (kon.) | Ufa – N.Novgorod 6:4 (kon.)
Spartak Moskva – Riga 1:2 (kon.) | Lev – Čeljabinsk 2:4 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
4:1 (1:0, 1:1, 2:0)
Jugra Chanty-Mansijsk
Pátek 17.02.2012, 09:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:55
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto. Ze středního pásma před červenou čárou trefuje odkrytou bránu ANDREJ MUCHAČEV. Bez asistence.
     
    46:04
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Po velkém tlaku domácích se Amur po zásluze prosazuje. Do zcela rozhozené obrany hostí si do mezikruží najel IGOR IGNATUŠKIN a přesnou střelou k tyči překonává podruhé Masalskise v bráně Jugry. Domácí již vedou o dvě branky. Asistence: Mikko Mäenpää, Andrej Stěpanov.
     
    35:03
    Tým Jugra právě vstřelil branku!
    Hosté dramatizují utkání. Sitnikov našel od levého mantinelu na středu volného IGORA MAGOGINA, který do puku jen plácnul a ten k překvapení všech zaplul přesně k levé tyči Muryginovy brány. Asistence: Vitalij Sitnikov.
     
    27:57
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Chabarovsk využívá přesilovou hru a již vede o dvě branky. Po velkém závaru před Masalskisem se domácím podařilo dostat puk do brány. Gól byl nakonec připsán českému útočníkovi MARTINOVI RŮŽIČKOVI. Asistence: Alexander Nikulin, Alexej Kopejkin.
     
    16:07
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Domácí se přeci jenom dostávají do vedení. Lugin vybojoval za bránou puk, předložil ho na pravý kruh volnému IGORU IGNATUŠKINOVI, který rychlou střelou překonává Masalskise nad lapačkou. Asistence: Dimitrij Lugin, Dimitrij Šitkov.

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 17. Ignatuškin (Lugin, Šitkov), 28. Růžička (Nikulin, Kopejkin), 47. Ignatuškin (Mäenpää, Stěpanov), 60. Muchačev - 36. Magogin (Sitnikov)


    Amur Chabarovsk: Lašák (Murygin) – Grot, Šulakov, Mäenpää, Muchačev, Piganovič, Osipov – Nikulin, Tarasov, Stěpanov, Šitkov, Vrána, Lugin, Kopejkin, Litovčenko, Plotnikov, Růžička, Ignatuškin, Petružálek.
    Jugra Chanty-Mansijsk: Masalskis (Birjukov) – Groulx, Chvostov, Selujanov, Ďjakov, Putilov, Ibragimov, Starosta – Altarjov, Chlyncev, Bocharov, Děmagin, Krysanov, Videll, Buljanskij, Vorobjev, Sitnikov, Simakov, Magogin, Fjodorov.

    Rozhodčí: Feofanov, Kulakov – Pavlov V., Pavlov S.
    bahis siteleri