Šumperk – Rožnov p. R. 6:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Jindř. Hradec 8:3 (kon.) | Vsetín – Třebíč 5:3 (kon.)
Hr. Králové – Kolín 4:1 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
4:1 (1:0, 2:0, 1:1)
SC Marimex Kolín
Neděle 19.02.2012, 15:00Liga juniorů
Partner:
     
    51:44
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Jenže také Kozlové si v rychlém sledu vypracovali několik gólovek a jednu z nich nakonec proměňují. Už se zdálo, že i dorážku DOMINIKA ZUMRA Mahdal vychytá, jenže nakonec mu puk proklouzl pod tělem do sítě - 4:1. Asistence: David Šafránek.
     
    41:44
    Hradec právě vstřelil branku!
    Na další kombinaci domácích byl už i hostující muž v masce krátký! Ondřej Vlček se uvolnil v rohu útočného pásma a vyzval ke skórování volného JIŘÍHO SVĚTLÍKA. Moravcovi chyběly snad milimetry, aby se pro puk natáhl, leč zkrátka chyběly - 4:0. Asistence: Ondřej Vlček.
     
    32:45
    Hradec právě vstřelil branku!
    Rychlý přejezd do útoku v podání elitní formace Hradeckých a na kostce svítí už tříbrankový rozdíl. Přihrávka Pavla Hlavatého našla MARTINA WSZOLKA, jehož rychlé ruce zakončily bekhendem k tyčce Moravcovy brány - 3:0. Asistence: Pavel Hlavatý, Daniel Filip.
     
    21:59
    Hradec právě vstřelil branku!
    No a Minarčík bude jistě zpytovat svědomí, neboť i jeho druhý prohřešek proti pravidlům vedl k hradeckému gólu! Spojitost to přitom není jediná, stejný je i autor a takřka i způsob, jakým branka padla. MAREK VOŽENÍLEK, bojující na brankovišti, přetlačil svého protivníka a dorazil volný kotouč do prázdné klece - 2:0. Asistence: Ondřej Vlček, Lukáš Karlík.
     
    08:49
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí junioři po necelé minutě trestají soupeřův faul a ujímají se vedení. Filip Ropický vyslal od modré čáry moc chytrou přihrávku, která doputovala až k volnému MARKU VOŽENÍLKOVI. Jeho první usměrnění sice ještě Moravec vyrazil, ale z dorážky už měl hradecký bek snadnou práci - 1:0. Asistence: Filip Ropický.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 9. Voženílek (Ropický), 22. Voženílek (O. Vlček, Karlík), 33. Wszolek (Hlavatý, Filip), 42. Světlík (O. Vlček) - 52. Zumr (Šafránek)


    Královští lvi Hradec Králové: Mahdal (Kolbaba) – Karlík, Voženílek, Bujňák "C", Pánek, Pilař, Vaněk – Hlavatý, Filip, Wszolek, Barbora, Hradecký, Zítka, O. Vlček, Ropický, Světlík, Procházka. Trenér: Miloš Říha ml.
    SC Marimex Kolín: Moravec (Balham) – Výborný, Svoboda, Topol, Minarčík, Kořínek, Tvrdík – Kadlec, Šafránek, Vágner "C", Zumr, Bičiště, Kočí, Kuzďas, Šebek, Protivný. Trenér: Václav Rác.

    Rozhodčí: Stolín – Prchal, Lučan.
    bahis siteleri