Šumperk – Rožnov p. R. 6:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Jindř. Hradec 8:3 (kon.) | Vsetín – Třebíč 5:3 (kon.)
Hr. Králové – Kolín 4:1 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
4:1 (1:0, 2:0, 1:1)
SC Marimex Kolín
Neděle 19.02.2012, 15:00Liga juniorů
Partner:
     
    59:07
    A ještě jednou souboj Moravec versus Ropický. Vítězem znovu první jmenovaný.
     
    57:08
    Filip Ropický si od modré čáry sjel až mezi kruhy a dlouho vybíral, kam puk pošle. František Moravec zase udělal svůj zákrok jednoduchým a tvářil se, jako by se kotouč v jeho lapačce narodil.
     
    54:42
    Not this time. Michal Mahdal se fantasticky přesunul proti Danielu Šebkovi a zákrokem večera nedovolil puku projít!
     
    53:28
    Kolínští ještě zápas rozhodně nezabalili. Dopředu ujeli ve třech na jednoho, ale Šafránkův pas další exhradečák Daniel Šebek minul.
     
    52:00
    Sám Procházka to zkusil tvrdou dělovkou, kterou Moravec s přehledem vyráží.
     
    52:00
    Lukáš Procházka byl v úniku faulován a Hradečtí pojedou trestné střílení.
     
    51:44
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Jenže také Kozlové si v rychlém sledu vypracovali několik gólovek a jednu z nich nakonec proměňují. Už se zdálo, že i dorážku DOMINIKA ZUMRA Mahdal vychytá, jenže nakonec mu puk proklouzl pod tělem do sítě - 4:1. Asistence: David Šafránek.
     
    50:52
    A zase to samé v bleděmodrém. Daniel Filip by už měl velmi snadnou práci s doklepnutím Wszolkovy vychytralé nabídky do prázdné, kdyby ovšem nebyl všemi prostředky držen, hákován, sekán, podrážen, nedovoleně bráněn, krosčekován, napadán a bůhvícoještě.
     
    46:58
    Po chvilce znovu akce dva na jednoho v hradeckém podání. Pavel Hlavatý už neprocpal puk na Jindřicha Zítku, kterého si velmi pozorně hleděl kolínský bek.
     
    44:35
    Další okénko ve středočeské obraně nepotrestali Vlček s Ropickým. Přihrávka prvního jmenovaného byla na jeho kolegu příliš dlouhá.
     
    41:44
    Hradec právě vstřelil branku!
    Na další kombinaci domácích byl už i hostující muž v masce krátký! Ondřej Vlček se uvolnil v rohu útočného pásma a vyzval ke skórování volného JIŘÍHO SVĚTLÍKA. Moravcovi chyběly snad milimetry, aby se pro puk natáhl, leč zkrátka chyběly - 4:0. Asistence: Ondřej Vlček.
     
    41:18
    Vzápětí ovšem uháněl v samostatném nájzedu dopředu Dominik Barbora. Rozhodl se pro střelu, kterou parádně čape František Moravec.
     
    36:04
    Po dlouhé době sevřel svého soupeře Kolín. Tradičně u toho nechyběl David Šafránek, ovšem nejblíže ke gólu měl několikrát kapitán Martin Vágner. Jeden z jeho pokusů, když byl před Mahdalem nehlídán, skončil dokonce na tyčce hradecké klece.
     
    34:43
    Nádhernou přihrávku Ondřeje Vlčka poslal Jiří Světlík v pádu mimo! Těžko už mohl lépe zakončit, i přesto by si taková akce zasloužila gólovou tečku.
     
    32:45
    Hradec právě vstřelil branku!
    Rychlý přejezd do útoku v podání elitní formace Hradeckých a na kostce svítí už tříbrankový rozdíl. Přihrávka Pavla Hlavatého našla MARTINA WSZOLKA, jehož rychlé ruce zakončily bekhendem k tyčce Moravcovy brány - 3:0. Asistence: Pavel Hlavatý, Daniel Filip.
     
    29:23
    Filip Ropický nenašel z mezikruží mezírku v Moravcově postoji.
     
    27:43
    Dominik Barbora byl na straně kolínského brankoviště a posouval puk napříč po čáře. Pozorný Moravec si ho ale za záda nesrazil.
     
    26:54
    Hraje se stále bez přerušení a v obou obranách to i nadále hoří. Hradečtí byli snad tři osamocení před Moravcem, ale narážečka Hlavatého s Wszolkem skončila jen na boční síťce!
     
    26:11
    Marek Voženílek už myslí na hattrick a teď k němu neměl vůbec daleko. To Kolín nevyužil přečíslení dva na jednoho!
     
    25:20
    Festival šancí pokračuje. Do sóla ujel hradecký Jiří Světlík, ale bekhendovou kličku přetáhl a puk mu pak ujel z hokejky.
     
    24:35
    Na druhé straně se k odraženému puku dostal Václav Pánek. Dost možná ho už on sám nasměroval nad, jenže František Moravec i tak vystřihl parádní reflex lapačkou!
     
    23:25
    Ovšem je to paradoxně Kolín, kdo po druhé inkasované brance ožil. Nemohl to být nikdo jiný než David Šafránek, kdo skrytou, ale výbornou střelou vylekal Michala Mahdala. Ten má práci i nadále.
     
    21:59
    Hradec právě vstřelil branku!
    No a Minarčík bude jistě zpytovat svědomí, neboť i jeho druhý prohřešek proti pravidlům vedl k hradeckému gólu! Spojitost to přitom není jediná, stejný je i autor a takřka i způsob, jakým branka padla. MAREK VOŽENÍLEK, bojující na brankovišti, přetlačil svého protivníka a dorazil volný kotouč do prázdné klece - 2:0. Asistence: Ondřej Vlček, Lukáš Karlík.
     
    21:28
    Michal Minarčík (KOL) dnes podruhé dostává menší trest a nabízí Hradci další přesilovku. Dvě minuty za držení protihráče.
     
    19:39
    Naopak Daniel Šebek měl krátce po svém návratu velkou možnost! Kadlecovu ránu totiž Mahdal vyrazil přímo do jeho cesty, nicméně ve hře byl ještě hradecký bek, jehož přičiněním se Šebek k dorážce do prázdné brány nedostal.
     
    17:16
    Na parádní kličky Martina Wszolka už se nemohl dívat Daniel Šebek, který ho drobně podrazil. Na dvě minuty to ale v každém případě bylo, takže Hradečtí si budou brousit zuby na druhý přesilovkový gól.
     
    14:43
    Obrovský kiks Tomáše Kořínka nepotrestali hned dva Hradečáci. Kolínský brankář se stačil rychle vrátit do ideálního postavení.
     
    13:53
    Další možnost pro Daniela Filipa. Tentokrát dostal kotouč mezi kruhy, jenže si ho musel zpracovat na bekhend. Skákavý pokus i tak nadělal Moravcovi pořádné problémy.
     
    10:24
    Převaha domácího celku začala nabírat velmi konkrétní obrysy, jenže pak Jindřich Zítka podrazil unikajícího protivníka a už putuje na lavici hanby. První možnost také pro Kozly.
     
    09:40
    Rázem to už mohlo být o dva. Kolínský gólman však parádně vykopl svůj beton proti dorážce Pavla Hlavatého do odkrytého koutu svatyně!
     
    08:49
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí junioři po necelé minutě trestají soupeřův faul a ujímají se vedení. Filip Ropický vyslal od modré čáry moc chytrou přihrávku, která doputovala až k volnému MARKU VOŽENÍLKOVI. Jeho první usměrnění sice ještě Moravec vyrazil, ale z dorážky už měl hradecký bek snadnou práci - 1:0. Asistence: Filip Ropický.
     
    08:01
    Michal Minarčík (KOL) nepřípustně přibrousil před svou bránou a už putuje na trestnou. Dvě minuty za napadení a přesilová hra pro domácí.
     
    06:24
    Daniel Filip se ocitl před kolínským brankářem úplně sám, ale natažená hůl mu zabránila v dokončení bekhendového blafáku do odkryté klece! Ani Martin Wszolek pak nedokázal vyslat puk ze své hokejky.
     
    05:10
    Málem jsem to zakřiknul, neboť Jindřich Zítka se povedeně uvolnil a z úhlu zkusil zamířit k Moravcově vzdálenější tyčce. Netrefil.
     
    02:24
    Zato Zítkův pas našel volného Hradeckého a pak ještě dorážející hokejku Lukáše Procházky. Oba dva pokusy však František Moravec vytěsnil.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 9. Voženílek (Ropický), 22. Voženílek (O. Vlček, Karlík), 33. Wszolek (Hlavatý, Filip), 42. Světlík (O. Vlček) - 52. Zumr (Šafránek)


    Královští lvi Hradec Králové: Mahdal (Kolbaba) – Karlík, Voženílek, Bujňák "C", Pánek, Pilař, Vaněk – Hlavatý, Filip, Wszolek, Barbora, Hradecký, Zítka, O. Vlček, Ropický, Světlík, Procházka. Trenér: Miloš Říha ml.
    SC Marimex Kolín: Moravec (Balham) – Výborný, Svoboda, Topol, Minarčík, Kořínek, Tvrdík – Kadlec, Šafránek, Vágner "C", Zumr, Bičiště, Kočí, Kuzďas, Šebek, Protivný. Trenér: Václav Rác.

    Rozhodčí: Stolín – Prchal, Lučan.
    bahis siteleri