Havlíčkův Brod – Letňany 4:10 (kon.) | Chomutov – Sparta 1:5 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:10 (0:2, 3:4, 1:4)
HC Letci Letňany
Čtvrtek 23.02.2012, 15:00 • Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    57:28
    Před svým brankovištěm zůstal chvíli ležet na ledové ploše otřesený gólman Martin Kosina, ale už je zpět na svých bruslích a zřejmě bude v pořádku. Dvě minuty za napadení vyfasoval po zásluze Bláha (HBR).
     
    40:27
    Nováček se vrhl mezi přesilu protihráčů a sklidil za to kýžené ovoce. Na trestnou lavici usedá Čapek (LET) za hákování.
     
    31:34
    Po ostrém souboji uprostřed ledového kolbiště bude dusí vylučovat na obou stranách. Na lavici hanby usedá Štosek (LET) na 2 plus 2 minuty za hrubost. Za stejný prohřešek je vyloučen i Polák (HBR), ale "jen" na 2 minuty.
     
    16:56
    Tak to je hodně velká komplikace pro Pražany. Na trestnou lavici usedá za podražení i Karabáček (LET) a hosté se budou bránit ve třech.
     
    16:06
    Havlíčkův Brod si poprvé zahraje v početní převaze a má ideální šanci vyrovnat. Za podražení obdržel 2 minuty Poljanyčka (LET).
     
    09:37
    Pražané se vytrvale pokoušeli překonat útočnou modrou čáru a přejít do Brožovy blízkosti. Domácí jim to sice znemožnili, ale jen za hranicí pravidel. Za podražení je vyloučen Bláha (HBR).

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 22. Nguyen, 28. Kraučuk (J. Jelínek), 37. L. Vala (Suchý), 54. Kraučuk (J. Jelínek, M. Polák) - 4. Kulda (Čapek), 19. Kulda, 24. Poljanyčka, 29. Čapek, 33. Dyrynk (Karabáček), 36. Karabáček (Dyrynk, Kučera), 44. Poljanyčka (Dyrynk), 49. Karabáček (Poljanyčka), 56. Dyrynk, 57. Dyrynk (Poljanyčka, Karabáček)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Brož (Pešek) - Vacek, Bláha (C), Bušek, Bancíř, Lacina - M. Polák (A), L. Vala, Nguyen, Málek, J. Jelínek, Suchý, Mendl (A), Kraučuk, Semrád, Přibyl, Nováček, Mäki.
    HC Letci Letňany: Kosina (Jandera) - Hrdinka, Starosta, Zeliska, Štosek, Kučera - Urban, Poljanyčka, Karabáček, Horák, Čapek (C), Kvaček, Picálek, Krok, K. Polák, Kulda, Dyrynk.

    Rozhodčí: Ondřej Polák - Marek Honza, Milan Parýzek.
    bahis siteleri