Havlíčkův Brod – Letňany 4:10 (kon.) | Chomutov – Sparta 1:5 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:10 (0:2, 3:4, 1:4)
HC Letci Letňany
Čtvrtek 23.02.2012, 15:00 • Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    57:28
    Před svým brankovištěm zůstal chvíli ležet na ledové ploše otřesený gólman Martin Kosina, ale už je zpět na svých bruslích a zřejmě bude v pořádku. Dvě minuty za napadení vyfasoval po zásluze Bláha (HBR).
     
    56:30
    Letňany právě vstřelily branku!

    Netrvalo dlouho a potupná desítka pro mladé rebely je na světě! Další úchvatná akce v podání obávané trojice Václav Karabáček - Aleksandr Poljanyčka - TOMÁŠ DYRYNK rozebrala obranu Havlíčkova brodu jako stavebnici a posledně jmenovaný završil z bezprostřední blízkosti svůj hattrick! Asistence: Aleksandr Poljanyčka, Václav Karabáček.
     
    55:37
    Letňany právě vstřelily branku!

    Tak to byla pastva pro oči, co teď předvedly Letňany! Velmi šikovné ruce, aktivní pohyb a skvělou hru 1 na 1 teď prokázal TOMÁŠ DYRYNK, který se v levém kruhu zbavil rychlou stahovačkou svého protihráče, nabruslil si mezi kruhy a vzápětí zblízka propálil gólmana Brože! Bez asistence.
     
    53:07
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové neházejí hole do žita a sklízejí za to odměnu! Jan Jelínek předložil z levého kruhu kotouč do předbrankového prostoru na JAKUBA KRAUČUKA, který pohotovou střelou z první překonal přesouvajícího se gólmana kosinu! Asistence: Jan jelínek, Martin Polák.
     
    50:20
    Krásnou kombinaci předvedla v útočném pásmu trojice J. Jelínek - Vala - Kraučuk, přičemž posledně jmenovaný nedosáhl na kotouč v předbrankovém prostoru, kde by byl úplně sám!
     
    48:22
    Letňany právě vstřelily branku!

    O vítězi dnešního utkání je zřejmě rozhodnuto, hosté vedou už o 5 branek! Po nahrávce Aleksandra Poljanyčky se dostal ke kotouči VÁCLAV KARABÁČEK, který se prokličkoval mezi kruhy do příznivého palebného postavení a zblízka neomylně skóroval! Asistence: Aleksandr Poljanyčka.
     
    45:21
    Domácí se dostali pod velký nápor svého pražského soupeře a mohou teď děkovat svému brankáři Brožovi, jenž v pozici ležmo zmařil gólovou dorážku z bezprostřední blízkosti!
     
    43:09
    Letňany právě vstřelily branku!

    Hosté z Prahy jdou po zásluze do čtyřbrankového vedení! Po pasu Tomáše Dyrynka prošel jako nůž máslem havlíčkobrodskou obranou mezi kruhy ALEKSANDR POLJANYČKA a zblízka se trefil přesně k tyčce, čímž si připsal druhý přesný zásah v dnešním utkání! Asistence: Tomáš Dyrynk.
     
    40:27
    Nováček se vrhl mezi přesilu protihráčů a sklidil za to kýžené ovoce. Na trestnou lavici usedá Čapek (LET) za hákování.
     
    38:14
    Nováček odvedl kus velmi dobré práce, když získal ve středním pásmu puk, sice ztratil trochu rovnováhu, ale adresoval přesný pas na volného M. Poláka, jehož rána zblízka proletěla jen vedle pravé tyčky gólmana Kosiny!
     
    36:18
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové se ještě vracejí zpět do hry, snižují na tříbrankový rozdíl! Po střele Dominika Suchého, která se odrazila od betonů gólmana Kosiny před brankoviště, skóroval z pohotové dorážky LUKÁŠ VALA! Asistence: Dominik Suchý.
     
    35:31
    Letňany právě vstřelily branku!

    Pražané pokračují v destrukci svého soupeře a vedou už 6:2! Kotouč putoval v útočném pásmu po ose Jakub Kučera - Tomáš Dyrynk - VÁCLAV KARABÁČEK, přičemž posledně jmenovaný měl mezi kruhy dostatek času a prostoru k tomu, aby puk zametl pod horní tyčku! Asistence: Tomáš Dyrynk, Jakub Kučera.
     
    32:35
    Letňany právě vstřelily branku!

    Rebelové opět nechali svému soupeři trochu více volného prostoru a Letňany toho okamžitě využívají! Václav Karabáček se zbavil svých strážců na levé straně a předložil puk před branku, kde si jej bruslí rychle zpracoval TOMÁŠ DYRYNK a nechytatelnou střelou vymetl pavouky z horní Brožova růžku! Asistence: Václav Karabáček.
     
    31:34
    Po ostrém souboji uprostřed ledového kolbiště bude dusí vylučovat na obou stranách. Na lavici hanby usedá Štosek (LET) na 2 plus 2 minuty za hrubost. Za stejný prohřešek je vyloučen i Polák (HBR), ale "jen" na 2 minuty.
     
    28:37
    Letňany právě vstřelily branku!

    A také se toho dočkávají, rozjetý brankostroj pokračuje! Kotouče se zmocnil reprezentační útočník DOMINIK ČAPEK, který si vyjel z prostoru za bránou do příznivější palebné pozice a z levého kruhu překvapil gólmana Brože, který nemá teď úplně čisté svědomí, neboť puk mu propadl do sítě mezi betony! Bez asistence.
     
    27:36
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    V kotlině jsme svědky opravdu krásné útočné podívané, jíž nechybí ani potřebné góly! Rebelové vykoukli ze své obranné ulity při rychlém protiútoku, při němž zavezl puk do útočného pásma Jan Jelínek, který z levé strany hřiště našel před bránou volného JAKUBA KRAUČUKA, jenž zblízka poslal puk do sítě podél těla gólmana Kosiny! Asistence: Jan Jelínek.
     
    23:39
    Letňany právě vstřelily branku!

    Pražané se znovu radují ze zisku dvoubrankového náskoku! Krásnou individuální akcí se prezentoval ALEKSANDR POLJANYČKA, který prokličkoval mezi hráči Rebelů do předbrankového prostoru, odkud se krásnou a přesnou střelou trefil do pravého horního rohu branky gólmana Brože! Bez asistence.
     
    21:16
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak to je raketový nástup do prostřední části v podání Rebelů, kteří rychle snižují! V útočném pásmu vybojoval puk TOMÁŠ NGUYEN, jenž si následně sjel do předbrankového prostoru a jeden z hostujících beků po obrovské chybě mu namazal puk, na což jej šikovný útočník Rebelů doklepl zblízka za Kosinova záda! Bez asistence.
     
    18:17
    Letňany právě vstřelily branku!

    Tak to je studená sprcha pro Rebely, hosré v oslabení navyšují svůj hubený náskok! Obrovskou hrubku předvedl při rozehrávce útočník Mäki, který namazal puk na hůl VOJTĚCHA KULDY, který si sjel z mezikruží před branku a rychlou ranou k tyči nedal brankáři Brožovi šanci! Bez asistence.
     
    16:56
    Tak to je hodně velká komplikace pro Pražany. Na trestnou lavici usedá za podražení i Karabáček (LET) a hosté se budou bránit ve třech.
     
    16:06
    Havlíčkův Brod si poprvé zahraje v početní převaze a má ideální šanci vyrovnat. Za podražení obdržel 2 minuty Poljanyčka (LET).
     
    15:15
    Opět se zapojili do akce oba maskovaní muži. Nejdříve brankář Brož skvěle zasáhl lapačkou proti nepříjemné střele Kuldy od modré čáry, na druhé straně vzápětí našel Mäki svým pasem ze strany volného Málka, jenž bez přípravy a zblízka trefil svižným projektilem jen Kosinovy betony!
     
    10:20
    Tak teď se gólman Brož znovu zaskvěl ve svém brankovišti fantastickým zákrokem. Po Krohově přesné nahrávce od modré čáry se ocitl sám před bránou Poljanyčka, ale po kličce trefil jen betony opory domácího týmu!
     
    09:37
    Pražané se vytrvale pokoušeli překonat útočnou modrou čáru a přejít do Brožovy blízkosti. Domácí jim to sice znemožnili, ale jen za hranicí pravidel. Za podražení je vyloučen Bláha (HBR).
     
    03:50
    Letňany právě vstřelily branku!

    A Pražané jdou nakonec do zaslouženého vedení! Po Dominiku Čapkovi se probil ke střele z bezprostřední blízkosti VOJTĚCH KULDA, který se rychle zorientoval a nechytatelnou střelou obstřelil gólmana Brože! Asistence: Dominik Čapek.
     
    03:30
    Kroh předložil kotouč z levého kruhu do předbrankového prostoru na Čapka, který úplně sám z bezprostřední blízkosti trefil z první jen gólmana Brože, jenž zmařil i následné dorážky svými betony!
     
    01:15
    Havlíčkův Brod založil útok, který se mu však vůbec nepovedl, hosté vybojovali puk a okamžitě zahrozili, když se do úniku po přesné přihrávce dostal reprezentant Karabáček. zblízka však pálil jen doprostřed brány, kde číhal gólman Brož!

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 22. Nguyen, 28. Kraučuk (J. Jelínek), 37. L. Vala (Suchý), 54. Kraučuk (J. Jelínek, M. Polák) - 4. Kulda (Čapek), 19. Kulda, 24. Poljanyčka, 29. Čapek, 33. Dyrynk (Karabáček), 36. Karabáček (Dyrynk, Kučera), 44. Poljanyčka (Dyrynk), 49. Karabáček (Poljanyčka), 56. Dyrynk, 57. Dyrynk (Poljanyčka, Karabáček)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Brož (Pešek) - Vacek, Bláha (C), Bušek, Bancíř, Lacina - M. Polák (A), L. Vala, Nguyen, Málek, J. Jelínek, Suchý, Mendl (A), Kraučuk, Semrád, Přibyl, Nováček, Mäki.
    HC Letci Letňany: Kosina (Jandera) - Hrdinka, Starosta, Zeliska, Štosek, Kučera - Urban, Poljanyčka, Karabáček, Horák, Čapek (C), Kvaček, Picálek, Krok, K. Polák, Kulda, Dyrynk.

    Rozhodčí: Ondřej Polák - Marek Honza, Milan Parýzek.
    bahis siteleri