Havlíčkův Brod – Letňany 4:10 (kon.) | Chomutov – Sparta 1:5 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:10 (0:2, 3:4, 1:4)
HC Letci Letňany
Čtvrtek 23.02.2012, 15:00 • Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Příjemné čtvrteční odpoledne, havlíčkobrodská Kotlina se dnes stane dějištěm dalšího hokejového utkání. Vítám vás u sledování zápasu HC Rebel Havlíčkův Brod - HC Letci Letňany v rámci 29. kola nejvyšší soutěže mladšího dorostu. Utkání začíná v 15:00.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Brož (Pešek) - Vacek, Bláha (C), Bušek, Bancíř, Lacina - M. Polák (A), L. Vala, Nguyen, Málek, J. Jelínek, Suchý, Mendl (A), Kraučuk, Semrád, Přibyl, Nováček, Mäki.

    HC Letci Letňany:
    Kosina (Jandera) - Hrdinka, Starosta, Zeliska, Štosek, Kučera - Urban, Poljanyčka, Karabáček, Horák, Čapek (C), Kvaček, Picálek, Krok, K. Polák, Kulda, Dyrynk.

    Rozhodčí:
    Ondřej Polák - Marek Honza, Milan Parýzek.
     
    Touto cestou bychom chtěli pozdravit havlíčkobrodského útočníka Tomáše Cejpka, který se nepříjemně zranil v minulém utkání na ledě Pardubic. Přejeme mu brzké uzdravení.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:09
    Hosté vyhráli úvodní vhazování ve středovém kruhu a hned prověřili gólmana Brože, který dalekonosný projektil ze středního pásma ztlumil betony pro své spoluhráče.
     
    00:41
    Brodský brankář se znovu dostal do akce, když úspěšně zasáhl u bližší tyčky proti střele z pravé strany kluziště. Nyní už mohou hrát domácí Rebelové.
     
    01:15
    Havlíčkův Brod založil útok, který se mu však vůbec nepovedl, hosté vybojovali puk a okamžitě zahrozili, když se do úniku po přesné přihrávce dostal reprezentant Karabáček. zblízka však pálil jen doprostřed brány, kde číhal gólman Brož!
     
    01:50
    Letňany mají stále puk na svých holích a operují s ním v blízkosti brankáře Brože, který se musí mít neustále na pozoru. Obrana Rebelů je zatím úspěšnější.
     
    02:30
    Štosek předložil v útočném pásmu puk na hůl úplně volnému Horákovi, kterému mezi kruhy puk sjel z hole a z dobré palebné pozice letěl pomalu vedle levé Brožovy tyčky.
     
    03:00
    Havlíčkův Brod se nechce nechat zahanbit a rovněž se nastěhoval do útočného pásma, kde zkouší s pukem něco nebezpečného vymyslet. Zatím bez úspěchu.
     
    03:30
    Kroh předložil kotouč z levého kruhu do předbrankového prostoru na Čapka, který úplně sám z bezprostřední blízkosti trefil z první jen gólmana Brože, jenž zmařil i následné dorážky svými betony!
     
    03:50
    Letňany právě vstřelily branku!

    A Pražané jdou nakonec do zaslouženého vedení! Po Dominiku Čapkovi se probil ke střele z bezprostřední blízkosti VOJTĚCH KULDA, který se rychle zorientoval a nechytatelnou střelou obstřelil gólmana Brože! Asistence: Dominik Čapek.
     
    04:40
    Brankář Brož si musí v posledních chvílích připadat jako na střelnici. Havlíčkobrodská obrana nestíhá pokrývat hbité střelce Letňan, kteří neustále hrozí ze všech možných pozic.
     
    05:25
    Domácí se snaží rychle odpovědět, ale hosté velmi dobře brání prostor kolem své branky. Gólman Kosina tak má výrazně ulehčenou práci,l zasahuje především proti střelám ze stran, které dobře vidí.
     
    06:21
    Strážce havlíčkobrodské svatyně se opět zapojil do hry, když ztlumil nahozený puk a následně jej raději zalehl po vyjetí ze svého brankoviště, čímž usnadnil práci svým bekům a přerušil hru.
     
    06:42
    Také mladíci z české metropole se dopustili nepřesnosti, když jim nevyšel přechod do útočné fáze. Dlouhé a nepřesné nahození končí na odpískaném zakázaném uvolnění.
     
    07:15
    Štosek nahodil puk od modré čáry do předbrankového prostoru, kam si sjel Karabáček a jemně tečoval letící puk. Brankář Brož však byl u své levé tyčky na místě a připravený zasáhnout betony.
     
    07:57
    Mladí bojovníci z Kotliny odrazili soupeřův útok, ale mají problémy s tím, aby kotouč vyvezli alespoň do středního pásma. Útočníci Letňan je totiž vytrvale napadají.
     
    08:20
    Střelecké situace na obou stranách hřiště. Nejdříve pálil z mírného úhlu na pravé straně do náruče gólmana Kosiny, jenž si pohlídal přední tyčku, Málek. Na opačné straně zahrozil unikající Kroh, jehož blafák vyrazil pohotový brankář Brož betonem.
     
    09:37
    Pražané se vytrvale pokoušeli překonat útočnou modrou čáru a přejít do Brožovy blízkosti. Domácí jim to sice znemožnili, ale jen za hranicí pravidel. Za podražení je vyloučen Bláha (HBR).
     
    09:57
    Mladí hokejisté z hlavního města se okamžitě usadili v Brožově blízkosti, kde obléhají bránící čtveřici Rebelů. Zatím se neprobili k zakončení.
     
    10:20
    Tak teď se gólman Brož znovu zaskvěl ve svém brankovišti fantastickým zákrokem. Po Krohově přesné nahrávce od modré čáry se ocitl sám před bránou Poljanyčka, ale po kličce trefil jen betony opory domácího týmu!
     
    11:10
    Rebelové jsou zřejmě z nejhoršího venku. Podařilo se jim vyhodit puk do bezpečí a tím rozkouskovat tlak hostů, kteří se marně snaží dostat na dostřel jejich branky na delší dobu.
     
    12:05
    Bláha se vrátil z trestné lavice a okamžitě přiložil ruku k dílu. Z pravého kruhu však trefil jen náruč brankáře Kosiny, jenž utěsnil prostor u bližší tyčky a přerušil hru.
     
    12:50
    Hra se nám v těchto chvílích více vyrovnala, sledujeme bojovnou partii, přičemž oba týmy se dostávají do koncovky. Směrem kupředu se začínají čím dál více osmělovat i domácí Rebelové.
     
    13:10
    Z pravého kruhu pálil ihned po vyhraném vhazování Kraučuk, ale jeho svižná střela o kousek minula pravou tyčku brankáře Kosiny. Domácí však stále drží puk v útočném pásmu.
     
    14:00
    Letňany opět začínají podnikat jeden nebezpečný útok za druhým, ale už to mají mnohem těžší než v úvodu utkání. Rebelové začali mnohem lépe bránit.
     
    14:40
    Hra je teď značně neurovnaná a rozháraná. Puk se rychle stěhuje po ledové ploše a bleskově mění svého majitele, šancí je však k vidění velmi málo.
     
    15:15
    Opět se zapojili do akce oba maskovaní muži. Nejdříve brankář Brož skvěle zasáhl lapačkou proti nepříjemné střele Kuldy od modré čáry, na druhé straně vzápětí našel Mäki svým pasem ze strany volného Málka, jenž bez přípravy a zblízka trefil svižným projektilem jen Kosinovy betony!
     
    16:06
    Havlíčkův Brod si poprvé zahraje v početní převaze a má ideální šanci vyrovnat. Za podražení obdržel 2 minuty Poljanyčka (LET).
     
    16:32
    Hosté zvládli o něco lépe situaci na vhazování a bleskově se osvobodili dlouhým vyhozením .Domácí jsou sice zpět v soupeřově území, ale především bojují o puk u mantinelů.
     
    16:56
    Tak to je hodně velká komplikace pro Pražany. Na trestnou lavici usedá za podražení i Karabáček (LET) a hosté se budou bránit ve třech.
     
    17:15
    Bancíř stál na konci dlouhé kombinace, ale na modré čáře trefil jen nohy před sebou ležícího protihráče. Rebelové zůstávají v pásmu s pukem ve své moci.
     
    17:45
    Polák si nezpracoval mezi kruhy křížnou přihrávku, když mu puk přeskočil hůl. Hosté vzápětí bez velkého rozpakování vyhodili kotouč do bezpečí.
     
    18:17
    Letňany právě vstřelily branku!

    Tak to je studená sprcha pro Rebely, hosré v oslabení navyšují svůj hubený náskok! Obrovskou hrubku předvedl při rozehrávce útočník Mäki, který namazal puk na hůl VOJTĚCHA KULDY, který si sjel z mezikruží před branku a rychlou ranou k tyči nedal brankáři Brožovi šanci! Bez asistence.
     
    19:10
    Pražané jsou navíc v plném počtu, oslabení se jim povedlo i díky vstřelené brance na výbornou. Nyní znovu zkoušejí pevnost obrany svého soupeře z Kotliny.
     
    19:40
    Při útočném snažení o sobě dal hodně důrazně vědět dnes velmi aktivní Málek, který se rychle zorientoval po akci zpoza branky a zblízka dorážel v nepřehledné skrumáži vedle vzdálenější Kosinovy tyčky.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Úvodní dvacetiminutovka je za námi, přičemž do kabin po ní odjíždějí spokojeněji hosté z Letňan, kteří vedou o dvě branky po dvou trefách z hole Vojtěcha Kuldy. Před prostřední částí, jež začne zhruba v 15:43, vedou Pražané v kotlině 2:0.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:22
    Rebelové jsou v útočném pásmu, ale kotouč zde zdaleka nemají pod kontrolou. Musejí o něj neustále soupeřit u hrazení, nedaří se jim tak zakončit.
     
    20:45
    Letňany se sice nakonec zmocnily kotouče, ale dlouho se z něj netěšily. Vyhodily jej totiž jen na odpískaný icing, po němž se bude vhazovat před gólmanem Kosinou.
     
    21:16
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak to je raketový nástup do prostřední části v podání Rebelů, kteří rychle snižují! V útočném pásmu vybojoval puk TOMÁŠ NGUYEN, jenž si následně sjel do předbrankového prostoru a jeden z hostujících beků po obrovské chybě mu namazal puk, na což jej šikovný útočník Rebelů doklepl zblízka za Kosinova záda! Bez asistence.
     
    22:00
    Hosté se pokusili o rychlou odpověď v podobě bleskového protiútoku, který však ve velké rychlosti nedokázali přesně zakončit a puk skončil v rohu pásma.
     
    22:20
    Letňany na chvíli sevřely svého soupeře z Vysočiny do pevného objetí, po čemž z mezikruží zkusil štěstí Horák, ale našel jen náruč připraveného gólmana Brože.
     
    22:49
    Havlíčkův Brod se teď musí bránit s vypětím všech sil, hosté si vynucují postupnými krůčky značnou územní převahu. Brankáře Brože zřejmě opět čeká pořádný kus práce.
     
    23:00
    Kulda zkusil štěstí se svou střelou z pravého kruhu, ale jeho pokus postrádal patřičnou razanci a doklouzal se k bližší tyčce do lapačky gólmana Brože.
     
    23:39
    Letňany právě vstřelily branku!

    Pražané se znovu radují ze zisku dvoubrankového náskoku! Krásnou individuální akcí se prezentoval ALEKSANDR POLJANYČKA, který prokličkoval mezi hráči Rebelů do předbrankového prostoru, odkud se krásnou a přesnou střelou trefil do pravého horního rohu branky gólmana Brože! Bez asistence.
     
    24:46
    Hra nabrala velmi slušné tempo. Hráči obou týmů se velmi dobře pohybují a neustále se s velkou chutí tlačí do brankového území svého soupeře.
     
    25:30
    Gólman Brož opět musel vytáhnout ze svého arzenálu sérii velmi dobrých zákroků, jimiž vychytal aktivní střelce Letňan, kteří hýří aktivitou.
     
    26:40
    Hokejisté z hlavního města České republiky teď tahají jednoznačně za delší konec pomyslného provazu a chtějí odskočit Rebelům na rozdíl tří branek. Opět zasypali brodskou bránu nepříjemnými projektily, s nimiž si poradil brankář Brož. Hodně nebezpečně pálil z mezikruží Karabáček, ale stejně jako jeho spoluhráči neuspěl.
     
    27:36
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    V kotlině jsme svědky opravdu krásné útočné podívané, jíž nechybí ani potřebné góly! Rebelové vykoukli ze své obranné ulity při rychlém protiútoku, při němž zavezl puk do útočného pásma Jan Jelínek, který z levé strany hřiště našel před bránou volného JAKUBA KRAUČUKA, jenž zblízka poslal puk do sítě podél těla gólmana Kosiny! Asistence: Jan Jelínek.
     
    28:20
    Letňany na to okamžitě odpovídají zvýšenou útočnou aktivitou, znovu se chtějí utrhnout svému soupeři, který zdatně vzdoruje, na rozdíl více než jedné branky.
     
    28:37
    Letňany právě vstřelily branku!

    A také se toho dočkávají, rozjetý brankostroj pokračuje! Kotouče se zmocnil reprezentační útočník DOMINIK ČAPEK, který si vyjel z prostoru za bránou do příznivější palebné pozice a z levého kruhu překvapil gólmana Brože, který nemá teď úplně čisté svědomí, neboť puk mu propadl do sítě mezi betony! Bez asistence.
     
    29:50
    Starosta se opřel do puku při útočném snažení svého týmu na modré čáře a jeho razantní projektil proletěl kousek od pravé tyčky brankáře Brože.
     
    30:40
    Kotouč se zdržuje hlavně ve středu hrací plochy, kde o něj svádějí hokejisté obou táborů urputné a dlouhé souboje. Brankáři sledují spíše dění před sebou.
     
    31:34
    Po ostrém souboji uprostřed ledového kolbiště bude dusí vylučovat na obou stranách. Na lavici hanby usedá Štosek (LET) na 2 plus 2 minuty za hrubost. Za stejný prohřešek je vyloučen i Polák (HBR), ale "jen" na 2 minuty.
     
    32:35
    Letňany právě vstřelily branku!

    Rebelové opět nechali svému soupeři trochu více volného prostoru a Letňany toho okamžitě využívají! Václav Karabáček se zbavil svých strážců na levé straně a předložil puk před branku, kde si jej bruslí rychle zpracoval TOMÁŠ DYRYNK a nechytatelnou střelou vymetl pavouky z horní Brožova růžku! Asistence: Václav Karabáček.
     
    33:36
    Lacina střílel v závěru přesilovky svého týmu od modré čáry, ale gólman Kosina měl na puk velmi dobrý výhled. Kotouč vyrazil betony do bezpečí. Hraje se 5 na 5.
     
    34:25
    Bancíř napřáhl ke střele na modré čáře a kotouč ještě tečoval jemně mezi kruhy jeden z jeho spoluhráčů, puk však skončil jen na Kosinových betonech.
     
    35:31
    Letňany právě vstřelily branku!

    Pražané pokračují v destrukci svého soupeře a vedou už 6:2! Kotouč putoval v útočném pásmu po ose Jakub Kučera - Tomáš Dyrynk - VÁCLAV KARABÁČEK, přičemž posledně jmenovaný měl mezi kruhy dostatek času a prostoru k tomu, aby puk zametl pod horní tyčku! Asistence: Tomáš Dyrynk, Jakub Kučera.
     
    36:18
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové se ještě vracejí zpět do hry, snižují na tříbrankový rozdíl! Po střele Dominika Suchého, která se odrazila od betonů gólmana Kosiny před brankoviště, skóroval z pohotové dorážky LUKÁŠ VALA! Asistence: Dominik Suchý.
     
    37:34
    Nováček se zmocnil kotouče ve středním pásmu, rychle přejel útočnou modrou čáru a tvrdě zakončil z velkého nápřahu. Kotouč doplachtil vzduchem až do Kosinovy nastavené lapačky.
     
    38:14
    Nováček odvedl kus velmi dobré práce, když získal ve středním pásmu puk, sice ztratil trochu rovnováhu, ale adresoval přesný pas na volného M. Poláka, jehož rána zblízka proletěla jen vedle pravé tyčky gólmana Kosiny!
     
    38:35
    L. Vala po vyhraném vhazování získal puk, otočil se rychle kolem své osy a z mezikruží vypálil do připravené náruče gólmana Kosiny, jenž stál uprostřed svého brankoviště.
     
    39:12
    Hrdinka se ujal kotouče ve středu pole a od modré čáry zkusil štěstí. Našel však jen beton gólmana Brože, který raději přerušil hru. Buly před jeho brankou.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Prostřední část je u konce. Přinesla s sebou málo vídanou kanonádu, k vidění bylo hned 7 vstřelených branek! Úspěšnější byli hosté z Letňan, kteří se trefili čtyřikrát. Konkrétně se o to zasloužili na straně Pražanů Aleksandr Poljanyčka, Dominik Čapek, Tomáš Dyrynk a Václav Karabáček. Za Rebely se prosadili Tomáš Nguyen, Jakub Kraučuk a Lukáš Vala. Před závěrečným dějstvím, jež začne přibližně v 16:30, vedou Letňany nad Havlíčkovým Brodem 6:3.
     
    Ve středovém kruhu je zřejmě nějaký problém s ledem. Začátek 3. třetiny se opozdí.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:27
    Nováček se vrhl mezi přesilu protihráčů a sklidil za to kýžené ovoce. Na trestnou lavici usedá Čapek (LET) za hákování.
     
    40:55
    Hosté se osvobodili a co víc, málem ještě ohrozili gólmana Brože. Jeden z útočníků vyvezl kotouč až do útočného pásma, kde mu ale stopku vystavili dva beci Rebelů.
     
    41:29
    Havlíčkův Brod se trápí s rozehrávkou z hloubi svého obranného pole. Hosté skvěle bruslí, hýří pohybem a hodně komplikují Rebelům hru v obranném pásmu.
     
    41:59
    Letňany pokračují v nastoleném trendu. Rebelové ne a ne se dostat do útočného pásma. Ba naopak, dokonce se musejí mít na pozoru před soupeřovými útočníky.
     
    42:32
    Již se pokračuje ve hře 5 na 5. Popravdě řečeno to snad ani nevypadalo na to, že Havlíčkův Brod hraje přesilovou hru a má jednoho muže v poli navíc. Hosté se i tak probíjeli do zakončení.
     
    43:09
    Letňany právě vstřelily branku!

    Hosté z Prahy jdou po zásluze do čtyřbrankového vedení! Po pasu Tomáše Dyrynka prošel jako nůž máslem havlíčkobrodskou obranou mezi kruhy ALEKSANDR POLJANYČKA a zblízka se trefil přesně k tyčce, čímž si připsal druhý přesný zásah v dnešním utkání! Asistence: Tomáš Dyrynk.
     
    43:59
    Na druhou stranu musíme pochválit i Rebely, kteří silnému soupeři zdatně vzdorují a stále bojují i za velmi nepříznivého stavu. Je to od nich velmi sympatické.
     
    44:19
    Dostatek času měl k vyprodukování štiplavé střely z vrcholu kruhů obránce Štosek, jehož projektil brankář Brož velmi dobře viděl a letící kotouč ukryl ve své náruči.
     
    44:45
    Letňanský kapitán Čapek ukázal velmi dobrou hokejovou techniku a rychlé nohy, když obešel hned dva protihráče a z vrcholu kruhů tvrdě vypálil vedle Brožovy svatyně.
     
    45:21
    Domácí se dostali pod velký nápor svého pražského soupeře a mohou teď děkovat svému brankáři Brožovi, jenž v pozici ležmo zmařil gólovou dorážku z bezprostřední blízkosti!
     
    46:44
    Semrád nakonec zkrotil neposedný puk a chystal se v dobré palebné pozici vystřelit. Vše ale již bylo zbytečné, sudí odpískal postavení mimo hru Cachnínova souboru.
     
    48:22
    Letňany právě vstřelily branku!

    O vítězi dnešního utkání je zřejmě rozhodnuto, hosté vedou už o 5 branek! Po nahrávce Aleksandra Poljanyčky se dostal ke kotouči VÁCLAV KARABÁČEK, který se prokličkoval mezi kruhy do příznivého palebného postavení a zblízka neomylně skóroval! Asistence: Aleksandr Poljanyčka.
     
    50:20
    Krásnou kombinaci předvedla v útočném pásmu trojice J. Jelínek - Vala - Kraučuk, přičemž posledně jmenovaný nedosáhl na kotouč v předbrankovém prostoru, kde by byl úplně sám!
     
    51:00
    Havlíčkův Brod stále neskládá zbraně a chce hrát. Nyní drží puk v útočném pásmu, ale nedaří se mu vyklouznout z obležení soupeře a ohrozit gólmana Kosinu.
     
    51:50
    Oba týmy založily rychlé útoky, ale oba ztroskotaly na pozorných obranách, které získaly kotouč do své moci. Nyní útočí Letňany, ale jsou jen ve středu pole.
     
    52:40
    Nguyen zavezl kotouč do útočného pásma, ale i díky své tělesné konstituci byl od puku brzy odstaven letňanským obráncem. Hosté se řítí kupředu.
     
    53:07
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové neházejí hole do žita a sklízejí za to odměnu! Jan Jelínek předložil z levého kruhu kotouč do předbrankového prostoru na JAKUBA KRAUČUKA, který pohotovou střelou z první překonal přesouvajícího se gólmana kosinu! Asistence: Jan jelínek, Martin Polák.
     
    54:00
    Kotouč mají ve své moci obránci pražských Letňan, ale Rebelové jim nenechají ani chvíli klidu. Neúnavně napadají rozehrávku kolem gólmana Kosiny.
     
    54:35
    Brodský soubor se usadil v útočném pásmu a protlačil se k zakončení, když z ostrého úhlu na pravé straně zkusil štěstí útočník Nguyen. Trefil však jen betony připraveného brankáře Kosiny, jenž si hlídal přední tyčku.
     
    55:37
    Letňany právě vstřelily branku!

    Tak to byla pastva pro oči, co teď předvedly Letňany! Velmi šikovné ruce, aktivní pohyb a skvělou hru 1 na 1 teď prokázal TOMÁŠ DYRYNK, který se v levém kruhu zbavil rychlou stahovačkou svého protihráče, nabruslil si mezi kruhy a vzápětí zblízka propálil gólmana Brože! Bez asistence.
     
    56:30
    Letňany právě vstřelily branku!

    Netrvalo dlouho a potupná desítka pro mladé rebely je na světě! Další úchvatná akce v podání obávané trojice Václav Karabáček - Aleksandr Poljanyčka - TOMÁŠ DYRYNK rozebrala obranu Havlíčkova brodu jako stavebnici a posledně jmenovaný završil z bezprostřední blízkosti svůj hattrick! Asistence: Aleksandr Poljanyčka, Václav Karabáček.
     
    57:28
    Před svým brankovištěm zůstal chvíli ležet na ledové ploše otřesený gólman Martin Kosina, ale už je zpět na svých bruslích a zřejmě bude v pořádku. Dvě minuty za napadení vyfasoval po zásluze Bláha (HBR).
     
    58:15
    Letňany už dohrávají utkání zcela v pohodě a pokoušejí se ještě navýšit své astronomické vedení. Havlíčkův Brod má plné ruce práce s tím, aby udržel soupeřovy střelce na uzdě.
     
    59:07
    Domácí družině se podařilo po vyhraném vhazování vyhodit, ale hosté jsou zpět v přesilovkovém postavení a ještě určitě budou chtít rozšířit svůj gólový účet o další dílek.
     
    59:35
    Semrád ještě zkoušel alespoň zmírnit jednoznačnou porážku, ale zblízka si nesešteloval přesně mířidla a minul tři červené tyče. Na druhé straně skvěle zasáhl betonem brankář Brož.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Je konec. Letňany uštědřili Rebelům nepříjemný debakl a zcela zaslouženě si odvážejí do Prahy vítězství 10:4. Pokud bychom měli vybrat nejlepší hráče utkání, na havlíčkobrodské straně by se jednalo o útočníka Jakuba Kraučuka, který vstřelil dvě branky svého týmu. Z hostů by byl výběr o poznání těžší, ale vyberme Tomáše Dyrynka, který se blýskl hattrickem. To je pro dnešek z Kotliny vše. Děkuji vám za pozornost a přeji vám hezký zbytek dne. (17:02:10)

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 22. Nguyen, 28. Kraučuk (J. Jelínek), 37. L. Vala (Suchý), 54. Kraučuk (J. Jelínek, M. Polák) - 4. Kulda (Čapek), 19. Kulda, 24. Poljanyčka, 29. Čapek, 33. Dyrynk (Karabáček), 36. Karabáček (Dyrynk, Kučera), 44. Poljanyčka (Dyrynk), 49. Karabáček (Poljanyčka), 56. Dyrynk, 57. Dyrynk (Poljanyčka, Karabáček)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Brož (Pešek) - Vacek, Bláha (C), Bušek, Bancíř, Lacina - M. Polák (A), L. Vala, Nguyen, Málek, J. Jelínek, Suchý, Mendl (A), Kraučuk, Semrád, Přibyl, Nováček, Mäki.
    HC Letci Letňany: Kosina (Jandera) - Hrdinka, Starosta, Zeliska, Štosek, Kučera - Urban, Poljanyčka, Karabáček, Horák, Čapek (C), Kvaček, Picálek, Krok, K. Polák, Kulda, Dyrynk.

    Rozhodčí: Ondřej Polák - Marek Honza, Milan Parýzek.
    bahis siteleri