Waalwijk – Arnhem 1:0 (kon.)
konec
RKC Waalwijk
1:0 (1:0)
SBV Vitesse Arnhem
Pátek 24.02.2012, 20:00 • Mandemakers Stadion, Waalwijk • Nizozemská Eredivisie
Předzápasové kurzy
     
    Na Mandemakers Stadion po závěrečném hvizdu propukly mohutné oslavy. Není divu, domácí zvládli utkání s Arnhemem a díky gólu posily Krisztiána Németha dnes berou tři body. Já se s vámi pro dnešek loučím, přeji vám příjemný zbytek pátečního večera a těším se u dalších on-line přenosů. (21:50:09)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Nakonec se Arnhem přeci jen propracoval k zakončení, Hofsův centr od postranní čáry zpracoval Havenaar, obtočil se kolem svého strážce a ze šesti metrů minul branku!
     
    90+3
    Poslední minuta.
     
    90+2
    Arnhem se stále nemůže dostat k potřebnému tlaku a soudě dle předešlých minut lze očekávat, že k němu ani nedojde.
     
    90+1
    Castillion před pokutovým územím Arnhemu ztratil míč, to jej však nemuselo vůbec mrzet, neboť Vitesse následný přechod do útoku velmi pokazilo.
     
    90+1
    Toto utkání bude trvat ještě tři minuty.
     
    90
    Meijers měl dostatek času na hranici šestnáctky, přiťukl si míč na pravou nohu a pak těsně minul pravou Velthuizenovu tyč.
     
    90
    Střídání Waalwijku: Duitse nahradil van Mosselveld.
     
    89
    Bony nepříjemně srazil na zem Dosta, další přerušení.
     
    89
    Havenaar dostal jedinečný míč za obranu, stačilo jen ťuknout do míče, Zoet ale tygřím skokem neohroženě skočil do souboje a míč vyboxoval ven.
     
    88
    Na program přišel i Bonyho ofsajd a Waalwijk tak odčítá další cenné vteřinky.
     
    87
    Bony měl velkou smůlu, že se nakonec neprodral k míči. Útočník Arnhemu by prakticky šel sám na Zoeta, hrstka hráčů ve žlutém jej ale na šestnáctce zastavila.
     
    86
    Domácí se trochu zlobí, že sudí Janssen mírně necitlivě odpískal faul, budou však mít dost času vrátit se ze soupeřovy poloviny na svou a zformovaně čelit útočným snahám hostí.
     
    86
    Bony se s míčem otočil třicet metrů před domácí brankou, Zoet ale nadvakrát míč přilehl. Zoufalá snaha Arnhemu o vyrovnání tak pokračuje.
     
    85
    Zoet před Havenaarem stáhl míč ze vzduchu a chvíli jej podrží.
     
    85
    Castillion drze rozvíjel další akci svého týmu, za svůj šibalský úmysl byl ale potrestán rychlým odebráním míče.
     
    84
    Castillion byl v další šanci, když k němu po krásné kombinaci Waalwijku prošel na malé vápno centr Brabera, domácí útočník ale překvapen nastalou situací míč jen hrudním košem spracoval pro Velthuizena. Castillion je každopádně velkým oživením hry.
     
    83
    Castillion si skvěle zaběhl za obranu, dostal se ale do moc velkého úhlu, pokusil se obejít Velthuizena, ten však vydržel na nohou a jeho pozdní zakončení srazil do zámezí.

    Daniel Polách

    Branky: 37. Németh

    Karty:   57. Ten Voorde (WAA) - 27. Hofs (ARN)


    RKC Waalwijk: Zoet - van Peppen, Ramos, Drost, Martina - Meijers, Braber, Duits (90. van Mosselveld) - ten Voorde, Németh (79. Castillion), Schet (46. Stans)
    SBV Vitesse Arnhem: Velthuizen - Büttner, Kalas, Kashia, Yasuda - van der Heijden (66. Havenaar), Annan, van Ginkel - Hofs, Bony, Ibarra (78. Chanturia)

    Rozhodčí: Janssen - De Vree, Brondijk

    Diváci: 6000
    bahis siteleri