Waalwijk – Arnhem 1:0 (kon.)
konec
RKC Waalwijk
1:0 (1:0)
SBV Vitesse Arnhem
Pátek 24.02.2012, 20:00 • Mandemakers Stadion, Waalwijk • Nizozemská Eredivisie
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Nakonec se Arnhem přeci jen propracoval k zakončení, Hofsův centr od postranní čáry zpracoval Havenaar, obtočil se kolem svého strážce a ze šesti metrů minul branku!
     
    90
    Střídání Waalwijku: Duitse nahradil van Mosselveld.
     
    79
    Střídají i domácí: odešel Németh a přišel Castillion.
     
    78
    Arnhem střídá: Ibarru nahrazuje Chanturia.
     
    77
    Ibarra se znovu odhodlal k individuální akci, pochopení pro ni neměl Sander Duits, jenž jej ostře zkosil a putuje za to do žluté podmínky.
     
    66
    Ještě předtím ale střídání hostí: van der Heijdena nahradil Havenaar.
     
    57
    Ricky Ten Voorde nedokázal Hofse zastavit jinak, než faulem v posledním momentě.
     
    46
    Střídání domácích: Scheta nahradil Stans.
     
    41
    Ibarra se výborně rozběhl po lajně, pronikl do šestnáctky, kde se zjevil tváří v tvář Zoetovi, jenž udělal jediné možné a to, že si lehl pod nohy arnhemského záložníka, který nakonec střelu otřel právě o něj a trefil břevno!
     
    37
    Waalwijk právě vstřelil branku!
    Domácí točili soupeře kolem jeho šestnáctky, Velthuizen se vyznamenal skvělým zákrokem, potom ale na zakončení KRISZTIÁNA NÉMETHA byl krátký a maďarský útočník tak otevřel svůj gólový účet ve Waalwijku.
     
    27
    Duitsův ajímavě se kroutící míč nakonec hosté dokázali odvrátit. Hofs se pak prodíral buldočím stylem dopředu, jenomže fauloval Duitse a za druhý nedovolený zákrok v krátkém časovém rozmezí uviděl žlutou kartu.
     
    15
    Schet dostal skvělou přihrávku za obranu, dokázal se dokonce zbavit i Büttnera, který při souboji s ním upadl, domácí útočník ale dlouho váhal se střelou, navíc neměl moc rychlosti a Kalas tak včasným skluzem zasáhl v poslední chvíli!

    Daniel Polách

    Branky: 37. Németh

    Karty:   57. Ten Voorde (WAA) - 27. Hofs (ARN)


    RKC Waalwijk: Zoet - van Peppen, Ramos, Drost, Martina - Meijers, Braber, Duits (90. van Mosselveld) - ten Voorde, Németh (79. Castillion), Schet (46. Stans)
    SBV Vitesse Arnhem: Velthuizen - Büttner, Kalas, Kashia, Yasuda - van der Heijden (66. Havenaar), Annan, van Ginkel - Hofs, Bony, Ibarra (78. Chanturia)

    Rozhodčí: Janssen - De Vree, Brondijk

    Diváci: 6000
    bahis siteleri