Hr. Králové – Kometa Brno 5:2 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
5:2 (0:1, 2:1, 3:0)
HC Kometa Brno
Středa 29.02.2012, 12:00ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    57:46
    Hradec právě vstřelil branku!
    A je hotovo. Riskující pětice Komety zapomněla na zadní vrátka a nechala ujet do přečíslení Marka Malinského s RADOVANEM PAVLÍKEM. První přihrávku ještě ležící obránce zblokoval, jenže druhou už ne a tu naopak poslal Pavlík do odkryté sítě - 5:2. Asistence: Marek Malinský.
     
    46:26
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ještě jeden úder do rozhozené obrany Jihomoravanů. Nahození Marka Mlčocha nevypadalo nijak nebezpečně, ovšem jen do chvíle, kdy do něj sáhl PATRIK MIŠKÁŘ. Přesná teč proklouzla Ptáčkovi mezi betony - 4:2! Asistence: Marek Mlčoch.
     
    41:36
    Hradec právě vstřelil branku!
    Netrvalo to dlouho a obrat domácích je dokonán! Hradečtí předvedli velký nápor, který napoprvé ještě Ptáček uhasil. Pak ale na brankovišti bojující Tomáš Hofman posunul kotouč PATRIKU MIŠKÁŘOVI, který puk dotlačil až za brankovou čáru a zasloužil se o vedení svého týmu - 3:2! Asistence: Tomáš Hofman, Nicolas Bureš.
     
    34:15
    Hradec právě vstřelil branku!
    No a noční můra hokejistů z Moravy nekončí, druhá branka domácích v témže oslabení najednou vyrovnává skóre! Z úhlu to spíše jen zkusil RADOVAN PAVLÍK, ovšem nejistému Ptáčkovi puk proklouzl až za brankovou čáru - 2:2! Asistence: Marek Malinský.
     
    33:39
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jenže domácí v oslabení vypálili soupeři rybník, snižují totiž na nejtěsnější rozdíl! V nastalém zmatku se kotouč odrazil na hokejku LUKÁŠE SOUČKA, jenž ho procedil skrz klubko hráčů přesně k tyčce brněnské klece - 1:2. Asistence: David Gančarčík.
     
    25:02
    Kometa právě vstřelila branku!
    Jako trest tak přichází druhý úder Komety. Za modrou čárou vůbec nic nevymýšlel ROMAN DYMÁČEK a parádní dělovkou do bližšího růžku nedal Červenému šanci - 0:2. Asistence: Radek Koblížek.
     
    13:41
    Kometa právě vstřelila branku!
    Nenápadná akce Jihomoravanů končí první brankou utkání. Po přihrávce Jakuba Boltvana zamířil nekompromisně přesně RICHARD GARČIC, který tak využívá přesilovou hru - 0:1. Asistence: Jakub Boltvan.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 34. Souček (Gančarčík), 35. Pavlík (Malinský), 42. Miškář (Hofman, Bureš), 47. Miškář (Mlčoch), 58. Pavlík (Malinský) - 14. Garčic (Boltvan), 26. Dymáček (Koblížek)


    Královští lvi Hradec Králové: Červený (Petr) – Čech, E. Veselý, Luštinec, Souček, Mlčoch, Hroudný, Bureš – Hejna, Zahradník, Miškář, Malík, Drašnar "C", Hronek, Hofman, Malinský, Gančarčík, Pavlík. Trenér: Petr Luštinec.
    HC Kometa Brno: Ptáček (Krček) – Kališ, Koch, Jambor, Zbořil, Šnajnar, Štancl, Gotthard – Garčic, Biolek, Dvořák, Weber, Marcello, Král, Horký, Jenyš, Dymáček, Koblížek, Balaštík, Boltvan "C". Trenér: Milan Vlk.

    Rozhodčí: Svoboda – Novák, Antalík.
    bahis siteleri