Hr. Králové – Kometa Brno 5:2 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
5:2 (0:1, 2:1, 3:0)
HC Kometa Brno
Středa 29.02.2012, 12:00ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    59:40
    Šestý hřebíček naopak mohl zatlouct David Malík, ovšem jeho dloubáček se mezi tři tyče nevešel.
     
    58:59
    Hosté ještě předvádějí zámek v hradeckém pásmu, ale teď už je na to hodně pozdě. A to i kdyby proti nim nestál perfektní Patrik Červený.
     
    57:46
    Hradec právě vstřelil branku!
    A je hotovo. Riskující pětice Komety zapomněla na zadní vrátka a nechala ujet do přečíslení Marka Malinského s RADOVANEM PAVLÍKEM. První přihrávku ještě ležící obránce zblokoval, jenže druhou už ne a tu naopak poslal Pavlík do odkryté sítě - 5:2. Asistence: Marek Malinský.
     
    57:28
    Pavel Jenyš už mohl snížit, jenže své sólo zakončil střelou pánu bohu do oken!
     
    56:59
    Lavička brněnské Komety si bere oddechový čas.
     
    53:59
    Důrazná střela od modré čáry Červenému vypadla, ale naštěstí pro domácí se vykutálela těsně vedle.
     
    52:46
    Domácí jdou na chvíli do tří, tentokrát úplně zbytečně. Filip Luštinec poslal puk z obranného pásma do hlediště, takže nic jiného než dvě minuty nemůže následovat.
     
    50:57
    Nebezpečná hra vysokou holí v podání Emila Veselého zajišťuje domácím krušné chvilky. Kometa dostává k dispozici přesilovku.
     
    47:55
    Největší zásluhu na tom má Patrik Červený, což platí i o poslední akci. Za svá záda nepustil ani několik pokusů Antonia Marcella.
     
    47:30
    Hradec se ale musí soustředit na zadní vrátka. Jen s obrovským vypětím teď odrazil několik dorážek soupeře do takřka prázdné brány.
     
    46:26
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ještě jeden úder do rozhozené obrany Jihomoravanů. Nahození Marka Mlčocha nevypadalo nijak nebezpečně, ovšem jen do chvíle, kdy do něj sáhl PATRIK MIŠKÁŘ. Přesná teč proklouzla Ptáčkovi mezi betony - 4:2! Asistence: Marek Mlčoch.
     
    44:03
    Až před bránu se prokousal Marek Malinský, ale pak už to měl na dlouhou hůl a jak svůj bekhend, tak dorážku nepropasíroval skrz Ptáčkův beton.
     
    43:06
    Jenže pokud budou hosté faulovat, moc nám toho nepředvedou. Tak jako teď Filip Dvořák se svým hákováním. Přesilovka pro Hradec.
     
    41:36
    Hradec právě vstřelil branku!
    Netrvalo to dlouho a obrat domácích je dokonán! Hradečtí předvedli velký nápor, který napoprvé ještě Ptáček uhasil. Pak ale na brankovišti bojující Tomáš Hofman posunul kotouč PATRIKU MIŠKÁŘOVI, který puk dotlačil až za brankovou čáru a zasloužil se o vedení svého týmu - 3:2! Asistence: Tomáš Hofman, Nicolas Bureš.
     
    41:02
    Marek Malinský vymyslel šanci pro Tomáše Hofmana, jehož vychytal betonem Martin Ptáček.
     
    37:45
    Tomáš Drašnar svou nenápadnou střelou trefil tyčku brněnské brány! Z výborné pozice pak přestřelil David Gančarčík.
     
    36:13
    Své umění musí předvést zase hradecký muž v masce, to když se na něj řítil Jakub Boltvan. Červený zasáhl a před dojíždějícím útočníkem odpálil puk jeho obránce.
     
    35:28
    Další chvíle se odehrávaly před Patrikem Červeným, jenže pak měl další velkou šanci jeho spoluhráč a jmenovec Patrik Miškář. Za bránou zmátl Ptáčka a po výjezdu na něj čekala jen odkrytá klec, jenže Miškář se trochu ukvapil a puk poslal jen po brankové čáře.
     
    34:15
    Hradec právě vstřelil branku!
    No a noční můra hokejistů z Moravy nekončí, druhá branka domácích v témže oslabení najednou vyrovnává skóre! Z úhlu to spíše jen zkusil RADOVAN PAVLÍK, ovšem nejistému Ptáčkovi puk proklouzl až za brankovou čáru - 2:2! Asistence: Marek Malinský.
     
    33:39
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jenže domácí v oslabení vypálili soupeři rybník, snižují totiž na nejtěsnější rozdíl! V nastalém zmatku se kotouč odrazil na hokejku LUKÁŠE SOUČKA, jenž ho procedil skrz klubko hráčů přesně k tyčce brněnské klece - 1:2. Asistence: David Gančarčík.
     
    32:30
    Až chvíli po zákroku Nicolase Bureše zvedl hlavní sudí pravici a poslal hradeckého obránce na trestnou. Dvě minuty za nedovolené bránění...
     
    30:37
    David Gančarčík předvedl neskutečnou akci, během níž prošel snad kolem trojice protihráčů. Těsně před zakončením byl ale faulován Jakubem Boltvanem. Hradečí tak mají k dispozici 55 sekund dvojnásobné přesilovky.
     
    29:32
    Po delší době si hru pěti proti čtyřem vykouší zase domácí. Patrik Koch - 2 minuty za faul loktem.
     
    25:30
    Vzápětí navíc podruhé fauluje Tomáš Hofman, takže tlak Komety bude pokračovat. Menší trest za vysokou hůl pro hradeckého forvarda.
     
    25:02
    Kometa právě vstřelila branku!
    Jako trest tak přichází druhý úder Komety. Za modrou čárou vůbec nic nevymýšlel ROMAN DYMÁČEK a parádní dělovkou do bližšího růžku nedal Červenému šanci - 0:2. Asistence: Radek Koblížek.
     
    24:20
    Hradečtí nedokáží trestat zmatky v obranném pásmu soupeře. Šance měli znovu Hejna či Gančarčík, jenže domácí jsou v útoku prostě nedůrazní.
     
    23:26
    Na druhé straně se mezi kruhy dostal k dorážce Martin Hejna, jenže Ptáčkův beton byl na svém místě.
     
    22:40
    Zato Patrik Červený chytá v obrovské formě. Zblízka rozesmutnil dva hokejisty Komety, tím druhým byl Richard Garčic, který přitom už střílel do prázdné brány!
     
    21:10
    Hradec vstoupil do druhé třetiny s elánem a Kometa si s jeho forčekingem příliš nevěděla rady. Tomu je ale konec s vyloučením Tomáše Hofmana za hrubost a další klasickou přesilovkou pro hosty.
     
    18:36
    No a Patrik Červený musí vytáhnout další jistý zákrok proti Jakubu Boltvanovi, který byl v pravém kruhu sám a nehlídán.
     
    16:43
    Hradečtí v oslabení nevyužili chybu soupeře, kterou umocnil nejistý odpal Martina Ptáčka.
     
    15:06
    V rychlém sledu přichází další vyloučení domácí sestavy, opět za vysokou hůl. Hříšníkem je tentokrát Marek Malinský.
     
    13:41
    Kometa právě vstřelila branku!
    Nenápadná akce Jihomoravanů končí první brankou utkání. Po přihrávce Jakuba Boltvana zamířil nekompromisně přesně RICHARD GARČIC, který tak využívá přesilovou hru - 0:1. Asistence: Jakub Boltvan.
     
    12:18
    To zákrok Martina Hejny byl už za hranicí pravidel a Kometa jde na svou první přesilovku. Dvě minuty za vysokou hůl.
     
    11:55
    Hradec je na koni, což mohl vedoucím gólem stvrdit Tomáš Hofman. Ptáček se však skvěle přemístil a jak široký, tak dlouhý, Hofmanovu dorážku zneutralizoval.
     
    09:26
    Následně však Drašnara napadl Jakub Zbořil, což znamená další klasickou přesilovou hru pro domácí.
     
    09:26
    Dva Hradečtí byli v pásmu proti jedinému bekovi Komety, jenže Drašnar s Malíkem nedokázali výhodnou situaci využít.
     
    08:12
    Filip Dvořák zaváhal a málem vyslal do úniku hradeckého Davida Malíka. Ten byl ale chybou svého protihráče sám překvapen a puk mu také utekl.
     
    02:14
    Rozjetého Hradečáka zastavil podražením Patrik Koch a brněnský zadák dostává dvě minuty.
     
    01:22
    Domácí hráči se špatně dohodli a nechali volného Vojtěcha Balaštíka. Ten měl na pravé straně rychlost, ale nezamířil přesně.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 34. Souček (Gančarčík), 35. Pavlík (Malinský), 42. Miškář (Hofman, Bureš), 47. Miškář (Mlčoch), 58. Pavlík (Malinský) - 14. Garčic (Boltvan), 26. Dymáček (Koblížek)


    Královští lvi Hradec Králové: Červený (Petr) – Čech, E. Veselý, Luštinec, Souček, Mlčoch, Hroudný, Bureš – Hejna, Zahradník, Miškář, Malík, Drašnar "C", Hronek, Hofman, Malinský, Gančarčík, Pavlík. Trenér: Petr Luštinec.
    HC Kometa Brno: Ptáček (Krček) – Kališ, Koch, Jambor, Zbořil, Šnajnar, Štancl, Gotthard – Garčic, Biolek, Dvořák, Weber, Marcello, Král, Horký, Jenyš, Dymáček, Koblížek, Balaštík, Boltvan "C". Trenér: Milan Vlk.

    Rozhodčí: Svoboda – Novák, Antalík.
    bahis siteleri