Hr. Králové – Kometa Brno 5:2 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
5:2 (0:1, 2:1, 3:0)
HC Kometa Brno
Středa 29.02.2012, 12:00ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    52:46
    Domácí jdou na chvíli do tří, tentokrát úplně zbytečně. Filip Luštinec poslal puk z obranného pásma do hlediště, takže nic jiného než dvě minuty nemůže následovat.
     
    50:57
    Nebezpečná hra vysokou holí v podání Emila Veselého zajišťuje domácím krušné chvilky. Kometa dostává k dispozici přesilovku.
     
    43:06
    Jenže pokud budou hosté faulovat, moc nám toho nepředvedou. Tak jako teď Filip Dvořák se svým hákováním. Přesilovka pro Hradec.
     
    32:30
    Až chvíli po zákroku Nicolase Bureše zvedl hlavní sudí pravici a poslal hradeckého obránce na trestnou. Dvě minuty za nedovolené bránění...
     
    30:37
    David Gančarčík předvedl neskutečnou akci, během níž prošel snad kolem trojice protihráčů. Těsně před zakončením byl ale faulován Jakubem Boltvanem. Hradečí tak mají k dispozici 55 sekund dvojnásobné přesilovky.
     
    29:32
    Po delší době si hru pěti proti čtyřem vykouší zase domácí. Patrik Koch - 2 minuty za faul loktem.
     
    25:30
    Vzápětí navíc podruhé fauluje Tomáš Hofman, takže tlak Komety bude pokračovat. Menší trest za vysokou hůl pro hradeckého forvarda.
     
    21:10
    Hradec vstoupil do druhé třetiny s elánem a Kometa si s jeho forčekingem příliš nevěděla rady. Tomu je ale konec s vyloučením Tomáše Hofmana za hrubost a další klasickou přesilovkou pro hosty.
     
    15:06
    V rychlém sledu přichází další vyloučení domácí sestavy, opět za vysokou hůl. Hříšníkem je tentokrát Marek Malinský.
     
    12:18
    To zákrok Martina Hejny byl už za hranicí pravidel a Kometa jde na svou první přesilovku. Dvě minuty za vysokou hůl.
     
    09:26
    Následně však Drašnara napadl Jakub Zbořil, což znamená další klasickou přesilovou hru pro domácí.
     
    02:14
    Rozjetého Hradečáka zastavil podražením Patrik Koch a brněnský zadák dostává dvě minuty.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 34. Souček (Gančarčík), 35. Pavlík (Malinský), 42. Miškář (Hofman, Bureš), 47. Miškář (Mlčoch), 58. Pavlík (Malinský) - 14. Garčic (Boltvan), 26. Dymáček (Koblížek)


    Královští lvi Hradec Králové: Červený (Petr) – Čech, E. Veselý, Luštinec, Souček, Mlčoch, Hroudný, Bureš – Hejna, Zahradník, Miškář, Malík, Drašnar "C", Hronek, Hofman, Malinský, Gančarčík, Pavlík. Trenér: Petr Luštinec.
    HC Kometa Brno: Ptáček (Krček) – Kališ, Koch, Jambor, Zbořil, Šnajnar, Štancl, Gotthard – Garčic, Biolek, Dvořák, Weber, Marcello, Král, Horký, Jenyš, Dymáček, Koblížek, Balaštík, Boltvan "C". Trenér: Milan Vlk.

    Rozhodčí: Svoboda – Novák, Antalík.
    bahis siteleri