N.Novgorod – Riga 7:3 (kon.) | Petrohrad – CSKA Moskva 4:1 (kon.) | Dynamo Moskva – Minsk 2:1 (po pr.)
Mytišči – Čerepovec 1:0 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
4:1 (2:1, 1:0, 1:0)
CSKA Moskva
Středa 29.02.2012, 16:00 • Ice Palace, Petrohrad • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:18
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Rozhodující gól v oslabení! VLADIMIR TARASENKO si vzal kotouč u modré čáry a kolem obránce vypálil mezi nohy Stani. Asistence: Dmitrij Kalinin, Igor Něprjaev.
     
    33:27
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácím fanouškům se už nezdálo jak dlouho si s kotoučem hraje Fjodor Fjodorov, až se nakonec tento ruský ostrostřelec s ničím nepáral a a golfem poslal kotouč před branku. Jeho ránu tečoval bruslí JEVGĚNIJ ARŤUCHIN. Asistence: Fjodor Fjodorov, Vitalij Višněvskij.
     
    16:38
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Za to na druhé straně branka padla! Nikita Filatov objel branku a krásnou přihrávkou na vzdálenější tyči našel ALEXE JAŠINA, který zametl kotouč za Štěpánkova záda! Asistence: Nikita Filatov.
     
    11:01
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A je to už 2:0! Domácí vlétli na soupeře nebývalým způsobem. Nahozený kotouč Denisem Denisovem využil Fjodorov a přihrál zadovkou před branku na IGORA NĚPRAJEVA. Asistence: Fjodor Fjodorov, Denis Denisov.
     
    06:49
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A je to branka! Petrohradští se dostávají do vedení zásluhou ALEXANDRA KUCHARENKA, který tečoval ránu od Dmitrije Kalinina. Asistence: Dmitrij Kalinin, Maxim Rybin.

    Ondřej Krásný

    Branky a nahrávky: 7. Kucharenko (Kalinin, Rybin), 12. Něprjaev (Fjodorov, Denisov), 34. Arťuchin (Fjodorov, Višněvskij), 56. Tarasenko (Kalinin, Něprjaev) - 17. Jašin (Filatov)


    SKA Petrohrad: Štěpánek, (Ježov) - Kolcov, Višněvskij, Denisov, Kalinin, Martenson, Pruha, Neprajev, Alexander, Fedorov, Rybin, Thoresen, Arťuchin, Semenov, Afinogenov, Vorobiev, Weinhandl, Klimenko, Tarasenko, Pervyšin
    CSKA Moskva: Staňa, (Gaidušenko) - Pašnin, Sergejev, Andronov, Jašin, Caslava, Persson, Paršin, Filatov, Zubov, Monya, Širokov, Badyukov, Vjačeslav, Guskov, Ryšensky, Kuljomin, Gusev

    Rozhodčí: Bělov, Olenin - Michael, Sheenan
    bahis siteleri