Světlá nS – Chrudim 4:5 (po s.n.)
po s.n.
HC Světlá nad Sázavou
4:5 (1:2, 1:2, 2:0 - 0:0 - 0:1)
HC Chrudim
Středa 29.02.2012, 18:30Play-off Krajské ligy
Partner:
     
    Chrudim právě vstřelila branku!
    PETR BARTONÍČEK i podruhé proměnil svůj nájezd a je hotovo!
     
    59:06
    Světlá nad Sázanou právě vstřelila branku!
    A máme tu vyrovnáno! Domácí to zvládli a necelou minutu před koncem srovnávají na 4:4! Před brankářem byl chumel hráčů, puk se dostal na hokejku JANA KRAJÍČKA, který ho bekhendem poslal za Amenta - 4:4!
     
    58:21
    Světlá nad Sázanou právě vstřelila branku!
    Tak ještě to bude zajímavé! Domácí předvedli nádhernou kombinaci, po přihrávce zpoza branky přišla rána příklepem JANA KRAJÍČKA a ta skončila za zády Filipa Amenta - 3:4!
     
    32:50
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Jen to dopíšu, už zvedají Chrudimští ruce nad hlavu! Světlá sice tlačila, ale hosté z ojedinělé akce vstřelili branku. Obráncům se nepodařilo vyhodit, kotouč se dostal až na modrou k ONDŘEJI VÁGNEROVI, který přesnou ranou propálil Koubského - 2:4! Asistence: Václav Novák.
     
    27:44
    Světlá nad Sázanou právě vstřelila branku!
    Chrudim nyní propadla v obraně a dva hostující hráči šli sami na Amenta! Doležal předložil kotouč JANU BANCÍŘOVI a ten ranou do poloodkryté branky snižuje na rozdíl jediné branky - 2:3! Asistence: Jaroslav Doležal.
     
    20:14
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tak to je začátek! Fanoušci se ještě ani nestihli usadit a hosté se již radují z gólu! Po vhazování se puk dostal hned do útočného pásma, kde ho nenápadnou střelou poslal do šibenice PETR BARTONÍČEK - 1:3! Bez asistence.
     
    12:20
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Druhá přesilová hra, druhý gól! Jak je to jednoduché! Vyhrané buly poslalo kotouč přímo na hokejku Urban, ten ho posunul na čepel ALEŠE PAZDERY, který z první o levou tyč ho poslal za záda bezmocného Koubského - 1:2! Asistence: Michael Urban a Ugo Dobiáš.
     
    06:11
    Světlá nad Sázanou právě vstřelila branku!
    Domácí ale bleskově srovnávají! ONDŘEJ VČELA využil závaru před Amentovou brankou a bekhendem po zemi dorazil kotuč za chrudimského brankáře - 1:1! Bez asistence.
     
    04:52
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Chrudimští hokejisté se zde ve Světlé dostávají do vedení díky přesilové hře! Na modré si s kotoučem počkal UGO DOBIÁŠ a přesnou ranou mezi gólmanovy betony posílá Chrudimské do vedení!

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 7. Včela O., 28. Bancíř (Doležal), 59. Krajíček, 60. Krajíček - 5. Dobiáš, 13. Pazdera (Urban, Dobiáš), 21. Bartoníček, 33. Vágner (Novák), ?. Bartoníček


    HC Světlá nad Sázavou:
    HC Chrudim:

    Rozhodčí: Chlaň - Prchal, Barek
    bahis siteleri