Světlá nS – Chrudim 4:5 (po s.n.)
po s.n.
HC Světlá nad Sázavou
4:5 (1:2, 1:2, 2:0 - 0:0 - 0:1)
HC Chrudim
Středa 29.02.2012, 18:30Play-off Krajské ligy
Partner:
     
    Chrudim právě vstřelila branku!
    PETR BARTONÍČEK i podruhé proměnil svůj nájezd a je hotovo!
     
    1:2 - Petr Bartoníček posílá Chrudim do finále Krajské ligy!!!
     
    1:1 - A domácí ve druhé sérii srovnávají!
     
    0:1 - Nekompromisně pod horní tyč proměňuje!
     
    59:46
    Fanoušci domácích, kteří jsoui doslova nalepení na chrudimské střídačce jsou nyní pořadateli rozháněni dál od ní. Příliš se to ale chlapíkům v oranžovém nedaří.
     
    59:46
    Nyní je navíc problém s ledovou plochou. V místě, kde vjíždí rolba, byl souboj, dveře vypadly a nejdou zavřít. Dnešní zápas bude ještě hodně zajímavý!
     
    59:46
    Asi se zase chvíli hrát nebude, v rohu si to hráči vyříkávají po svém. Sudí se snaží situaci řešit.
     
    59:35
    Jiří Plch jel sám na brankáře, ale Koubský ho vychytal!
     
    59:06
    Světlá nad Sázanou právě vstřelila branku!
    A máme tu vyrovnáno! Domácí to zvládli a necelou minutu před koncem srovnávají na 4:4! Před brankářem byl chumel hráčů, puk se dostal na hokejku JANA KRAJÍČKA, který ho bekhendem poslal za Amenta - 4:4!
     
    58:49
    Světlá opět bez brankáře!
     
    58:39
    Chrudim opět vyhazuje na zakázané uvolnění, domácí tlačí celý stadion!
     
    58:21
    Světlá nad Sázanou právě vstřelila branku!
    Tak ještě to bude zajímavé! Domácí předvedli nádhernou kombinaci, po přihrávce zpoza branky přišla rána příklepem JANA KRAJÍČKA a ta skončila za zády Filipa Amenta - 3:4!
     
    57:41
    A domácí jdou na led v šesti, hrají bez brankáře!
     
    57:41
    Trenér Světlé si vyžádal oddechový čas!
     
    57:08
    Na druhé straně vychytal Koubský Petra Bartoníčka, který jel sám!
     
    56:58
    Skvěle Ament! Jen díky němu je stav nezměněn! Protiútok tři na jednoho přenesl kotouč na střed, kde již mohl hráč Světlé zakončovat téměř do prázdné branky, ale Ament se stihl vrátit a zneškodnit jeho bekhendový projektil!
     
    52:48
    Obrovská chyba chrudimských obránců, po které mohli domácí snížit na rozdíl jediné branky! Vše zachránil Ament!
     
    52:05
    Gólman Koubský vyjel z branky proti Bartoníčkovi, ten však byl rychlejší, ale nakonec se k němu ještě stihl vrátit obránce. Následná střela na poloprázdnou branku byla sražena těsdně mimo!
     
    45:59
    Skvělou práci předvedl jeden z domácích beků, chrudimští útočníci padali do střel, on je objel a následně vypálil. Ament je ale jistý!
     
    38:02
    A za chvilku poteče ve sprchách teplá! Do kabin jsou okamžitě odesláni MIchael Urban a kdo na straně domácích mi není jasné. Oba dostávají pět minut + trest do konce utkání. Bude se pokračovat v pěti.
     
    38:02
    Opět se bude trestat. A možná více! Na ledě se do sebe pustili dva ležící hráči! Nemám šanci rozpoznat, o koho jde!
     
    37:47
    A je to tady! První kelímek s pivem letí na chrudimskou střídačku! Ta se samozřejmě brání! Zatím nevidím žádné policisty, asi by je měli zavolat!
     
    34:57
    Bude se vylučovat a domácí budou mít šanci opět se přiblížit Chrudimi. Dušan Schweinfurter (CHR) je vyloučen za držení.
     
    34:12
    Zajímavá situace. Protiútok tři na dva zakončil Ondráček prudkou střelu, která byla sražena do osvětlení na střeše stadionu! Ze světel sice něco odpadlo, ale co je důležité - svítí dál!
     
    32:50
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Jen to dopíšu, už zvedají Chrudimští ruce nad hlavu! Světlá sice tlačila, ale hosté z ojedinělé akce vstřelili branku. Obráncům se nepodařilo vyhodit, kotouč se dostal až na modrou k ONDŘEJI VÁGNEROVI, který přesnou ranou propálil Koubského - 2:4! Asistence: Václav Novák.
     
    32:01
    Ament se sice přesouval, ale ještě stihl proti Doležalově střele vytrčit beton!
     
    31:14
    Jiří Plch měl na hokejce čtvrtý chrudimský gól, jenže Koubský ho skvěle vychytal!
     
    29:21
    Ament nyní roztáhnutý po celý brankové čáře zachránil těsné vedení Chrudimi!
     
    27:44
    Světlá nad Sázanou právě vstřelila branku!
    Chrudim nyní propadla v obraně a dva hostující hráči šli sami na Amenta! Doležal předložil kotouč JANU BANCÍŘOVI a ten ranou do poloodkryté branky snižuje na rozdíl jediné branky - 2:3! Asistence: Jaroslav Doležal.
     
    24:43
    Jenže z ničeho nic mohlo udeřit na straně druhé! Jaroslav Doležal skvěle objel branku a vracel kotouč do brankoviště. Přesouvající se Ament si puk málem srazil do branky. Ten však směřoval těsně mimo!
     
    22:45
    Další šance Chrudimi! Schweinfurter posunul pk na Ondráčka, který poslal prudkou ránu na branku. Koubský ale předvedl ukázkový semafor!
     
    22:12
    Chrudimští postupovali do přečíslení dva na jednoho, Bartoníček dostal přesnou přihrávku, ale jeho střela mířila o centimetry nad!
     
    20:14
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tak to je začátek! Fanoušci se ještě ani nestihli usadit a hosté se již radují z gólu! Po vhazování se puk dostal hned do útočného pásma, kde ho nenápadnou střelou poslal do šibenice PETR BARTONÍČEK - 1:3! Bez asistence.
     
    17:53
    Za to na druhé straně předvedl skvělá zákrok Filip Ament! Vlastimil Křišťan ho chytrým manévrem vytáhl z branky, kotouč se poté dostal na modrou čáru, kde ho na branku napálil Krajíček! Chrudimský brankář se stihl vrátit a předvedl skvělý zákrok!
     
    13:31
    Další početní výhoda Chrudimi. Jaroslav Doležal (SNS) fauloval loktem a putuje za katr.
     
    13:18
    Ondřej Včela udělal výbornou kličku na modré a poté vystřelil příklepem! Ament skvěle vyrazil kotouč nad sebe a na poslední chvíli mu vypomohl jeden z obránců! Nyní si chrudimští fanoušci oddychli.
     
    12:20
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Druhá přesilová hra, druhý gól! Jak je to jednoduché! Vyhrané buly poslalo kotouč přímo na hokejku Urban, ten ho posunul na čepel ALEŠE PAZDERY, který z první o levou tyč ho poslal za záda bezmocného Koubského - 1:2! Asistence: Michael Urban a Ugo Dobiáš.
     
    11:46
    A hosté budou hrát přesilovou hru. Tu první dokázali využít, nyní se držením protihráče provinil jeden z domácích hráčů (SNS).
     
    08:45
    První rozmíška na ledě přišla poté, co jeden z hráčů Světlé sekl do Amenta. Lukáš Budínský (CHR) se šel pomstít a za sekání dostává trest. Chrudim bude hrát dvacet vteřin ve třech!
     
    07:05
    Chrudimští budou opět čelit domácímu náporu. Jiří Plch (CHR) je totiž vyloučen za hru vysokou holí.
     
    06:11
    Světlá nad Sázanou právě vstřelila branku!
    Domácí ale bleskově srovnávají! ONDŘEJ VČELA využil závaru před Amentovou brankou a bekhendem po zemi dorazil kotuč za chrudimského brankáře - 1:1! Bez asistence.
     
    04:52
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Chrudimští hokejisté se zde ve Světlé dostávají do vedení díky přesilové hře! Na modré si s kotoučem počkal UGO DOBIÁŠ a přesnou ranou mezi gólmanovy betony posílá Chrudimské do vedení!
     
    Z důvodu pozdního příjezdu chrudimských fanoušků, se kterými jedu i já, bude také začátek onlajn přenosu o chvíli zpožděn. Děkuji za pochopení.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 7. Včela O., 28. Bancíř (Doležal), 59. Krajíček, 60. Krajíček - 5. Dobiáš, 13. Pazdera (Urban, Dobiáš), 21. Bartoníček, 33. Vágner (Novák), ?. Bartoníček


    HC Světlá nad Sázavou:
    HC Chrudim:

    Rozhodčí: Chlaň - Prchal, Barek
    bahis siteleri