Kadaň – Most 5:3 (kon.) | Šumperk – Beroun 7:4 (kon.) | Písek – Litoměřice 3:4 (po s.n.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
7:4 (3:1, 2:2, 2:1)
Medvědi Beroun 1933
Sobota 03.03.2012, 17:00 • Zimní stadion Šumperk • WSM Liga - O udržení
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:08
    Draci právě vstřelili branku!
    MAREK HAAS dostává puk do prázdné branky. Asistence: Jiří Suchý.
     
    53:04
    Draci právě vstřelili branku!
    Nádherná přihrávka od Romana Meluzína na KARLA PLÁŠKA. Ten po této přihrívce ujel sám na Kareše a střelou pod vyrážečku vstřelil gól. Asistence: Roman Meluzín, Aleš Holík.
     
    44:13
    Beroun právě vstřelil branku!
    MIROSLAV FORMAN vystřelil. Štůrala měl zakrytý výhled. Formanova střela se odrazila od tyče za čáru. Asistence: Robin Malý, Daniel Kareš.
     
    39:20
    Beroun právě vstřelil branku!
    Střela DAVIDA ŠVAGROVSKÉHO skončila za Štůralou. Ten jen pokrčil rameny. Asistence: Ladislav Vlček.
     
    32:51
    Draci právě vstřelili branku!
    Tak to byl gól pro labužníky! Adam Červenka jel sám na brankáře! Jel a utekl mu kotouč. Kareš chtěl kotouč vzít, ale naposlední chvíli udělal Červenka kličku do leva a zasunul, tak kotouč do protipohybu hostujícího brankáře. Asistence: Jiří Suchý, Michal Velecký
     
    28:22
    Draci právě vstřelili branku!
    První formace dnes obstarává všechny góly. Roman meluzín vyslal super pas na KARLA PLÁŠKA, ten doklepl puk do prázdné klece. Asistence: Roman Meluzín, Michal Hlinka.
     
    27:06
    Beroun právě vstřelil branku!
    Žalčík to je velice chytrý hráč. Opět se dostal do pásma Draků a počkal na přihrávku Tomáše Rubeše. LUKÁŠ ŽALČÍK, je tedy střelcem druhé branky. Asistence: Tomáš Rubeš.
     
    19:55
    Draci právě vstřelili branku!
    Obrovská hrubka Kareše! Ten si nepohlídal tyč, když MICHAL HLINKA vystřelil! Asistence: Tomáš Sedlák, Aleš Holík.
     
    18:51
    Beroun právě vstřelil branku!
    LUKÁŠ ŽALČÍK, šumperský odchovanec, ujel v oslabení sám na Štůralu. Udělal podobnou kličku, jako dělá šumperský Vrdlovec a dostal puk za Štůralu. Asistence: Robin Malý.
     
    11:13
    Draci právě vstřelili branku!
    Aleš Holík vystřelil puk, který jeho kolega, obránce, TOMÁŠ SEDLÁK tečoval a puk tak skončil za Karešem. Hostující gólman působí nejistě. Asistence: Aleš Holík, Michal Hlinka.
     
    08:56
    Draci právě vstřelili branku!
    ALEŠ HOLÍK od modré vystřelil dobrou střelu, která se od Karešovy vyrážečky odrazila do sítě. Asistence: Karel Plášek, Roman Meluzín.

    Dominik Mihailescu

    Branky a nahrávky: 9. Holík (Plášek, Meluzín), 12. Sedlák (Holík, Hlinka), 20. Hlinka (Sedlák, Holík), 29. Plášek (Meluzín, Hlinka), 33. Červenka (Suchý, Velecký), 54. Plášek (Meluzín, Holík), 60. Haas (Suchý) - 19. Žalčík (Malý), 28. Žalčík (Rubeš), 40. Švagrovský (Vlček), 45. Forman (Malý, Kareš)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Štůrala (Boška) - Novotný, Holík, Pastor, Sedlák, Suchý, Tesařík, Gewiese, Ondráček - Plášek, Meluzín, Hlinka - Skoumal, Hulva, Brunec - Červenka, Velecký, Haas - Vrdlovec, Drtil T., Vrána
    Medvědi Beroun 1933: Kareš (Frolík) - Špelda, Nedvěd, Veselý, Malý, Jebavý, Soldán, Hertl, Doležal - Vlček, Švagrovský, Kupec - Forman, Stromko, Hašek - Žalčík, Rubeš, Pavel - Klhůfek, Říha, Poletín

    Rozhodčí: Zbyněk Kubičík - Jiří Kašík, Leon Wesley
    bahis siteleri