Chomutov – Písek 5:1 (kon.) | Liberec – Zlín 4:5 (po s.n.) | Hr. Králové – Kometa Brno 2:8 (kon.)
Sparta – Vítkovice 6:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Olomouc 2:6 (kon.) | HC Litvínov – Havířov 2:7 (kon.)
Plzeň – Třinec 7:1 (kon.) | HC Kladno – Letňany 6:3 (kon.) | K. Vary – Motor ČB 3:4 (po pr.)
Pardubice – Jihlava 3:2 (kon.) | Slavia – Vsetín 8:2 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
2:8 (0:1, 2:5, 0:2)
HC Kometa Brno
Sobota 03.03.2012, 12:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    Zápas tak skončil naprosto jednoznačným poměrem a drtivou výhrou brněnské Komety. Příští týden se už rozjede extraligové play-off, jehož osmifinále má na programu utkání ve čtvrtek a v sobotu. Do té doby se s Vámi těším u dorosteneckého hokeje na shledanou. (14:18:26)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Lukáš Nedvídek zamířil po povedené kombinaci na druhou tyč, jenže o fous přestřelil.
     
    58:45
    Před koncem zápasu si ještě zahrají přesilovku také Hradečtí. Adam Kozel zlomil hokejku a přesto s ní ještě chvíli hrál, takže musí následovat dvě minuty za nedovolenou výstroj.
     
    58:26
    Domácí v plném počtu. Michal Brida to v rychlém protiútoku zkusil na Klimeše z velkého úhlu a puk do branky nepropasíroval.
     
    57:47
    Tentokrát musí Hak řešit pouze střely z uctivé vzdálenosti, pokud k němu vůbec dolétnou.
     
    56:15
    Beneše následně dohrál Martin Matějček mimo rámec pravidel, takže brněnská početní převaha bude pokračovat takřka kontinuálně. Menší trest za krosček.
     
    56:15
    Málem jsem to zakřikl, v samotném závěru přesilovky se úplně sám před brankovištěm zjevil Filip Beneš. Vlastimil Hak se ale zaskvěl a puk za svá záda nepustil.
     
    55:33
    Za tohoto stavu už Jihomoravany příliš nemrzí, že se jim početní výhoda nevede.
     
    54:42
    Teď už startuje přesilová hra brněnské Komety.
     
    54:14
    Právě Vágner měl puk na holi i o chvíli později, jenže Martin Bartoň mu hrací nástroj vysekl z ruky a odchází na trestnou. 4 na 4
     
    53:52
    Nyní Rašku napodobil Lukáš Vágner.
     
    53:17
    Adam Raška zvládá kromě brankové produkce také výborně bránit. To dokázal nyní, kdy se hokejkou napřed vrhnul hradeckému obránci pod nohy a puk mu ustřelil z pásma.
     
    52:29
    Přesilovka pro Hradec. Ostrý zákrok na Tomáše Půlpána sice ještě potrestán nebyl, ale ten na jednoho z jeho spoluhráčů už ano. Jakub Boltvan - 2 minuty za faul loktem.
     
    51:40
    David Vlček už zvedal ruce nad hlavu, jenže svou střelou do Hakova protipohybu trefil pouze tyčku.
     
    50:52
    Kometa právě vstřelila branku!
    Skóre nabírá pro Hradec čím dál strašidelnější podobu. Až do brankoviště domácích protancoval Filip Beneš, načež elegantně posunul puk ADAMU RAŠKOVI. Pátý gól brněnského mladíka v utkání znamená stav 2:8. Asistence: Filip Beneš.
     
    49:58
    Kometa se prohnala útočným pásmem a Hak při tom ztratil svou hokejku. Obránci mu ji však stihli podat a hosté už nevystřelili.
     
    49:20
    Za rozhodnutého stavu se na ledě objevuje také domácí bek Daniel Souček, který se jinak do základní sestavy nevešel a na svou šanci vyčkával na střídačce.
     
    48:50
    Hradecká dvojka Vlastimil Hak se dlouho nudí, to Lukáš Klimeš je zase pod palbou. Dnes bude mít velmi zajímavý počet zákroků.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 32. Půlpán (Nedvídek), 35. Procházka (Brida) - 9. Jenyš (Garčic), 21. Raška (Beneš, Řeřucha), 22. Beneš (Řeřucha), 27. Raška (Beneš), 32. Raška (Mytiska, Lašák), 38. Raška, 43. Kovářů, 51. Raška (Beneš)


    Královští lvi Hradec Králové: Šivel (Hak) – Vácha, Skála, Suk, Jebavý, Konečný, Procházka, Bartoň "C", Štědrý, Ouzký, Půlpán, Pilař, Suchan, Kastner, Matějček, Šeps, Brida, Rejl, Souček, Nedvídek, Klemenc. Trenér: Pavel Táborský.
    HC Kometa Brno: Klimeš (Jekel) – Vaverka, Mytiska, Řeřucha, Mrázek, Vágner, Kusko, Kovářů, Garčic, Kozel, Lašák, Raška, Vlček, Jenyš, Vojáček "C", Grünwald, Beneš, Boltvan. Trenér: Jan Konečný.

    Rozhodčí: Kopeček – Barek, Budínský.
    bahis siteleri