Kadaň – Most 5:3 (kon.) | Šumperk – Beroun 7:4 (kon.) | Písek – Litoměřice 3:4 (po s.n.)
po s.n.
IHC Králové Písek
3:4 (1:1, 0:1, 2:1 - 0:1)
HC Stadion Litoměřice
Sobota 03.03.2012, 17:30 • KOMTERM ARENA (4 500 diváků) • WSM Liga - O udržení
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    LADISLAV SLÍŽEK rozhodnul v nájezdech o výhře Stadionu. Slížek doslova došel k bráně a poté vymetl pavučiny v levém horním rohu - 3:4.
     
    53:03
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion srovnává stav. ONDŘEJ HOLOMEK inkasoval na modrou čáru přihrávku od Zavřela a z této pozice prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Marek Zavřel, David Tůma.
     
    50:13
    Písek právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení. JOZEF LUKÁČ zachytil vyhození hostů. Lukáč nejprve naznačil střelu a poté poslal kotouč Meravému mezi betony - 3:2. Bez asistence.
     
    46:12
    Písek právě vstřelil branku!
    Písek využívá klasickou početní výhodu. Antončík našel křížnou přihrávkou DUŠANA ŽOVINCE a ten z kruhu zamířil přesně k tyči - 2:2. Asistence: Šimon Antončík.
     
    39:48
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion dává gól do šatny odražený puk se odrazil na volného ONDŘEJE MARTINKU a střelou na bližší tyč upravil skóre na 1:2. Asistence: Radan Lenc, Petr Šinágl.
     
    02:12
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Litoměřice rychle vyrovnávají. ONDŘEJ HOLOMEK vystřelil po vhazování a písecký brankář nalezl touš až za brankovou čárou - 1:1. Asistence: Martin Tvrzník, Petr Šinágl.
     
    01:03
    Písek právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení. Slavík přihrál do jízdy ANTONÍNU MELKOVI, který střelou do protipohybu brankáře otevřel skóre - 1:0. Asistence: Josef Slavík.

    Tomáš Němec

    Daniel Horažďovský

    Branky a nahrávky: 2. Melka (Slavík), 47. Žovinec (Antončík), 51. Lukáč - 3. Holomek (Tvrzník, Šinágl), 40. Martinka (Lenc, Šinágl), 54. Holomek (Zavřel, Tůma), 65. Slížek


    IHC Králové Písek: Sedláček (Vajner) - Žovinec, Pavlíček, Lukáč, Kanov, Jirků, Zacpálek, Všetečka - Bernát, Melka, Slavík - Antončík, Luňák, Dalecký - Polodna, Šperger, Markulinec - Ferebauer, Vaniš, Suja.
    HC Stadion Litoměřice: Meravý (Sklíba) - Boháč, Kříž, Smetana, Dudáš, Evan, Martinka, Holomek, Ketner - Tvrzník, Šinágl, Lenc - Hašek, Belay, Loskot - Novák, Slížek, Horčička - Zavřel, Hlusička, Tůma.

    Rozhodčí: Úlehla - Jílek, Šperl
    bahis siteleri