Boston – NY Islanders 2:3 (kon.)
konec
AZ Havířov
5:2 (1:0, 3:0, 1:2)
LHK Jestřábi Prostějov
Sobota 03.03.2012, 17:00 • K&K Pneu aréna • Play-off 2. ligy, skupina Východ
Partner:
     
    53:55
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    PETR ŽAJGLA ujel na levém křídle a přesnou ranou do pravého horního růžku překonal Danečka. Dává tak svému týmu ještě alespoň malou naději na vítězství. Bez asistence.
     
    50:17
    Havířov právě vstřelil branku!
    Domácí tým ale opět odskakuje na rozdíl čtyř branek! Po zmatku před brankovištěm, kdy nejprve pálil Sztefek, se puk ocitl na holi JIŘÍHO KRISLA, který propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence:
     
    49:15
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    JAKUB ČUŘÍK ještě dramatizuje tento zápas! Ve vlastním oslabení nabral s pukem rychlost, obehrál obránce Havířova a po skvělé kličce si položil na zem i brankáře Danečka. Potom pro něj už nebyl problém trefit odkrytou branku. Bez asistence.
     
    31:45
    Havířov právě vstřelil branku!
    ROBERT ŘÍČKA předvedl nádhernou akci v útočném pásmu! Vybojoval puk v rohu kluziště a prodral se s ním až do prostoru mezikruží, odkud překonal brankáře Sedláře. Asistence: David Klimša.
     
    25:36
    Havířov právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru! Po střele od modré čáry od Michala Sztefka se puk odrazil k volnému MARTINU POTOČNÉMU. Ten už měl úkol poměrně snadný, trefit odkrytou klec. Asistence: Michal Sztefek, Jiří Krisl.
     
    20:53
    Havířov právě vstřelil branku!
    JAN MARUNA zvyšuje na 2:0! Po křižné přihrávce napříč brankovištěm se puk dostal právě k Marunovi, který napřáhl a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence. Lukáš Zientek, Antonín Pechanec.
     
    12:05
    Havířov právě vstřelil branku!
    A máme tu první gól! JAN DANEČEK využil zaváhání obránců hostů na modré čáře a poté, co mu puk poslal David Klimša, byl sám před brankářem. Střelou nad vyrážečku poslal domácí tým do vedení.

    David Motloch

    Branky a nahrávky: 13. J.Daneček (Klimša), 21. Maruna (L.Zientek, Pechanec), 26. Potočný (Sztefek, Krisl), 32. Říčka (Klimša ), 51. Krisl (Sztefek, Potočný) - 50. Čuřík, 54. Žajgla


    AZ Havířov: Daneček (Vrba) - Prokop "A", Rimmel, Krisl "C", Vydra, Machálek, L.Zientek, M.Zientek - Lhotský, Pechanec, Maruna, Sztefek, Potočný "A", Daneček, Říčka, KIimša, Brezani, Kraft, Stránský, Pavlas
    LHK Jestřábi Prostějov: Sedlář (Musil) - Kumstát, Doseděl, Osina, Kolibár, Paška, Peštuka, Finkes, Tomiga - Stejskal, Duba "C", Žajgla "A", Ševčík, Šebek, Mikšovský, Čuřík, Černý, Smejkal "A", Stráněl, Berčák

    Rozhodčí: Mrkva - Barteček, Moravec

    Diváci: 3455
    bahis siteleri