Chomutov – Písek 5:1 (kon.) | Liberec – Zlín 4:5 (po s.n.) | Hr. Králové – Kometa Brno 2:8 (kon.)
Sparta – Vítkovice 6:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Olomouc 2:6 (kon.) | HC Litvínov – Havířov 2:7 (kon.)
Plzeň – Třinec 7:1 (kon.) | HC Kladno – Letňany 6:3 (kon.) | K. Vary – Motor ČB 3:4 (po pr.)
Pardubice – Jihlava 3:2 (kon.) | Slavia – Vsetín 8:2 (kon.)
po prodl.
HC Energie Karlovy Vary
3:4 (1:1, 0:1, 2:1 - 0:1)
Banes Motor České Budějovice
Sobota 03.03.2012, 15:30 • KV Arena • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    64:22
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Nádherný gól! Hosté získávají bonusový bod. 38 sekund před koncem prodloužení si zpoza branky vyjel DAVID BÍLEK, a střelou pod břevno vstřelil vítěznou branku. Asistence: Martin Záhora.
     
    58:28
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    KV Arena bouří! Stav je 3:3! Kotouč poskakoval v brankovišti, až se do něj opřel MIROSLAV JIRUŠEK. Asistence: Jan Priškin.
     
    56:30
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Tak nás asi čeká zajímavý závěr. Domácí byli před brankou ve více lidech, a ALEXANDR MOLNÁR doklepl kotouč za Havlátkova záda. Asistence: Tomáš Rubeš.
     
    48:40
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Karlovarská nadějě pomalu uhasíná. Před brankou se nejlépe zorientoval EMIL ŠVEC, a Mountfield tak vede už o dvě branky. Asistence: Josef Krcho, Milan Břečka.
     
    27:13
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Hosté využívají podruhé v zápase přesilovku. Po střele od modré se k dorážce dostal osamocený LUBOŠ ROB, a poslal své mužstvo do vedení. Asistence: David Ruda, René Piegl.
     
    05:23
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Rychlá odpověď a hosté využívají přesilovku. RADEK PROKEŠ tvrdě vypálil, Fečo sice puk zblokoval, ten se ale obloučkem snesl do sítě. Asistence: Jakub Malovec.
     
    03:43
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Hosté byli aktivnější, gól ale vstřelili domácí. Energetici poslali kotouč na bránu, a potom tak dlouho šťourali do gólmana, až se puk převalil přes brankovou čáru. Branka byla připsána TOMÁŠI RUBEŠOVI. Asistence: Josef Klíma.

    Jakub Holubec

    Branky a nahrávky: 4. Rubeš (Klíma), 57. Molnár (Rubeš), 59. Jirušek (Priškin) - 6. Prokeš (Malovec), 28. Rob (Ruda, Piegl), 49. Švec (Krcho, Břečka), 65. Bílek (Záhora)


    HC Energie Karlovy Vary: Fečo (Frček) - Rulík, Veverka, Vaněk, Michálek, Priškin (A), Sturma - Molnár, Csamango (A), Bečka (C), Rubeš, Čápek, Klíma, Petrov, Jirušek, Ziegler, Vrána
    Banes Motor České Budějovice: Havlátko (Trelc) - Škopek (A), Malovec, Vácha, Mareš, Krcho, Břečka, Šesták, Rob (C), Ruda, Suchánek, Krátoška, Piegl, Kutiš, Záhora, Prokeš, Žáček, Švec, Bílek

    Rozhodčí: Bouzek - Sentenský, Pešek
    bahis siteleri