Leverkusen – Bayern 2:0 (kon.) | Hamburg – Stuttgart 0:4 (kon.) | Hannover – Augsburg 2:2 (kon.)
Freiburg – Schalke 2:1 (kon.) | Kaiserslautern – Wolfsburg 0:0 (kon.) | Hertha – W. Brémy 1:0 (kon.)
Dortmund – Mohuč 2:1 (kon.)
konec
Hamburger SV
0:4 (0:2)
VfB Stuttgart
Sobota 03.03.2012, 15:30 • HSH Nordbank Arena • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    89
    A definitivní hřebíček do rakve Hamburku. Cacau přes Ibiševiče připravil vyloženou střeleckou pozici pro MARTINA HARNIKA, který si ve vápně zpracoval míč a poslal ho přesně ke vzdálenější tyčce. Drobný byl bez šance.
     
    80
    VfB v další stoprocentní příležitosti! Obrana Hamburku je jako cedník. Teď úplně zapomněla na Ibiševiče, který si v pohodě naběhl na krásnou kolmici Boulahrouze a vypálil. Drobný vyběhl a to mu pomohlo. Ibiševič měl zmenšený úhel a zamířil jen mimo.
     
    78
    Jarolím mávl směrem k rozhodčímu. Asi si podle svého mínění myslel, že Gentnera nefauloval. A Sippel si jeho pohnutek vůči němu nenechal líbit.
     
    76
    Hosté střídají naposledy. Přichází Cacau, odchází Harnik.
     
    75
    A Gentner v další tutovce během pár desítek sekund! Hajnal vyslal do vyložené pozice svého spoluhráče, který úplně sám mířil sice do brány, ovšem střelu mu ještě dokázal tečovat Drobný. Balón skončil jen těsně vedle brány!
     
    71
    Druhé střídání Stuttgartu. Schieber přišel nahradit dobře hrajícího Okazakiho.
     
    69
    ... a z rohového kopu mohla být čtvrtá branka! Hajnal nacentroval do vápna, pas nakoonec propadl na volného Ibiševiče, který z první vypálil. Na brankové čáře zasáhl až Rajkovič.
     
    63
    Střídání. Odchází autor dvou proměněných penalt Kuzmanovič, jeho místo zaujmul Gentner.
     
    62
    ...a Petrič byl opět blízko gólu z přímého kopu! Stejně jako na konci první půle i nyní se mu podařilo překonat zeď, jenže tentokráte bránu netrefil. Míč narazil o reklamní bariéry vedle ní.
     
    58
    Kuzmanovič zastavil na levé straně pronikající Arslana. Sippel mu ukázal žlutou kartu.
     
    54
    A další rána pro domácí. Zbytečně se totiž nechal vyloučit Guerrero. Tohle nemělo s fotbalem nic společného. Tohle byla prasárna prvního stupně! U rohového praporku si sebíhal k míči gólman Ulreich, když do něj najednou zajel zezadu hrubě, surově a zbaběle právě domácí útočník. Jasná červená. A zasloužené vypískání Guerrera i od domácích příznivců.
     
    48
    Obrovská šance pro domácí, jak alespoň snížit! Guerrero se společně s Petričem tlačili k hlavičce po centru zprava, jenže střela nakonec letěla těsně vedle.
     
    47
    ZDRAVKO KUZMANOVIČ je i napodruhé neomylný. A i když se Drobný natahoval po střele, nakonec na jeho dělovku prostě neměl. Míč se odrazil od tyčky za brankovou čáru. Stuttgart má výborně nakročeno k vítězství v tomhle zápase.
     
    46
    Další penalta pro Stuttgart! Tak to je pořádně ostrý start do druhé půle. A zase jí způsobil Rajkovič, který fauloval těsně na hranici vápna pronikajícího Harnika.
     
    46
    Domácí přes přestávku ještě vystřídali. Do hry šel Son, ze hry Sala.
     
    44
    ...a taky že ano! Petrič zakroutil míč přes zeď, škoda pro něj, že mířil přesně do míst, kde stál jenom připravený gólman Ulreich. Ale nebyla to vůbec špatná střela!
     
    41
    Hamburk těsně před koncem prvního poločasu vystřídal. Odešel nevýrazný Rincón, na jeho místo přišel Arslan.
     
    32
    Další žlutá karta pro hostující družstvo. Tentokráte si proti pravidlům počínal Ibiševič.
     
    31
    Srbský záložník ZDRAVKO KUZMANOVIČ jenom zamířil a poslal míč na opačnou stranu, než kam si skočil Jaroslav Drobný. S přehledem proměněná penalta. A hostům se o dost lépe dýchá.
     
    30
    Pokutový kop pro hosty! Okazaki v hlavičkovém souboji padá po souboji s Rajkovičem. Faul dost na hraně. Přesto si sudí Sippel touhle situací byl naprosto jistý a ukázal na bílý puntík.
     
    28
    Stuttgart mohl navýšit náskok! Hajnal narazil z první do běhu Harnikovi, před nímž upadl jeden z hráčů Hamburku. Jenže hostující záložník tuhle hrubici nepotrestal. Ve vyložené pozici ho fantasticky dokázal vychytat Drobný.
     
    27
    První žlutá karta zápasu. Za svůj ostrý zákrok jí dostal Tasci.
     
    23
    Hajnal přihrál z krokolomné pozice do vápna na VEDADA IBIŠEVIČE, kterého nedůrazná domácí obrana neuhlídala, a bosenský forvard z vyložené pozice před Dorbným nezaváhal. Stuttgart z ničeho nic vstřelil první branku!
     
    10
    Stuttgart z ničeho nic udeřil! A nebýt gólmana Drobného, bezbrankový stav by neplatil. Ten totiž vychytal z pod břevna hlavičku Hajnala, jakmile mu na ní nacentroval Sakai. Hajnal ihned na to bude rozehrávat rohový kop...

    Viktor Sandev

    Branky: 23. Ibiševič, 31. Kuzmanovič (pen.), 47. Kuzmanovič (pen.), 89. Harnik

    Karty:   78. Jarolím (HAM) - 27. Tasci (STU), 32. Ibiševič (STU), 58. Kuzmanovič (STU)   54. Guerrero (HAM)


    Hamburger SV: Drobný - Diekmeier, Westermann, Rajkovič, Jansen - Sala (46. Son), Rincón (41. Arslan), Jarolím, Iličevič - Guerrero, Petrič.
    Na lavičce: Neuhaus, Mancienne, Kačar, Tesche.
    Trenér: Thorsten Fink.

    VfB Stuttgart: Ulreich - Boulahrouz, Tasci, Niedermeier, Sakai - Kvist, Kuzmanovič (63. Gentner) - Harnik (76. Cacau), Hajnal, Okazaki (71. Schieber) - Ibiševič.
    Na lavičce: Ziegler, Rodríguez Pinedo, Molinaro, Holzhauser.
    Trenér: Bruno Labbadia.

    Rozhodčí: Peter Sippel

    Diváci: 54.500
    bahis siteleri