CSKA Moskva – Petrohrad 3:2 (po pr.) | Čerepovec – Mytišči 2:1 (po pr.) | Minsk – Dynamo Moskva 2:4 (kon.)
Riga – N.Novgorod 4:3 (po pr.)
po prodl.
Dinamo Riga
4:3 (1:2, 2:1, 0:0 - 0:0, 1:0)
Torpedo Nižnij Novgorod
Sobota 03.03.2012, 16:00Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    93:03
    Riga právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Riga se dokázala vymanit z tlaku Novgorodu a v následném protiútoku rozhoduje utkání. Po střele Karsumse Kovalovi vypadl puk, čehož si všiml dojíždějící JANIS SPRUKTS, jenž už měl lehkou práci a puk doklepl do poloprázdné klece. Asistence: Martins Karsums.
     
    35:27
    Riga právě vstřelila branku!
    To, co se po vyloučení CIpulise zdálo, jako nemožný cíl, je nyní skutečností! O vyrovnání se postaral MARCEL HOSSA, který se zpoza branky vytočil s kotouč a přesnou ranou do šibenice Kovalovy klece smazal náskok Torpeda - 3:3! Asistence: Nicklas Lusenius.
     
    27:20
    Riga právě vstřelila branku!
    Také jste čekali, že Torpedo v pětiminutové přesilovce možná rozhodne zápas? Já ano, ale ejhle! Domácí ujeli do přečíslení, Mikelis Redlihs předložil kotouč GIRTSU ANKIPANSOVI a ten ho poslal za Kovalova záda - 2:3! Asistence: Mikelis Redlihs.
     
    24:25
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Zasloužili, nezasloužili. Nic na tom nemění, že z ojedinělého protiútoku přidává třetí gól Torpeda MICHAIL VARNAKOV - 1:3! Ten si počkal na hranici brankoviště na přihrávku a poté již jen zametl kotouč za přesouvajícího se Holta - 1:3! Asistence: Ilja Krikunov.
     
    09:13
    Riga právě vstřelila branku!
    Stejně jako v úvodní duelu této série to vypadá na branky velmi bohaté utkání! Hosté vyhráli buly přímo na RYANA VESCEHO, který z první propálil Holt opět mezi betony. Tady na té brance by brankář Rigy neměl mít čisté svědomí - 2:1! Asistence: Alexandr Jevsejenkov.
     
    04:47
    Riga právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Domácím se podařilo využít přesilovou hru! Mikelis Redlihs posunul kotouč svému bratrovi KRISJANISU REDLIHSOVI, který prudkou ranou mezi Kovalovy betony dohnal ztrátu Rigy - 1:1! Asistence: Mikelis Redlihs.
     
    01:23
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Tak to je opravdu rychlý začátek! Nižnyj Novgorod využil první příležitost k tomu, aby se dostal do vedení! Hirschovits poslal puk zpoza branky na volného ILJA KRIKUNOVA a ten po zemi propálil Holta - 0:1! Asistence: Kim Hirschovits.

    Petr Dejnožka

    Filip Bazala

    Branky a nahrávky: 5. Redlihs K. (Redlihs M.), 28. Ankipans (Redlihs M.), 36. Hossa (Lusenius), 94. Sprukts (Karsums) - 2. Krikunov (Hirschovits), 10. Vesce (Jevsejenkov), 25. Varnakov (Krikunov)


    Dinamo Riga: Holt (45. Jucers) - Galvinš, Redlihs K. - Redlihs J., Ozolinš - Sotnieks, Rekis - Cibulskis - Redlihs M., Karsums, Sprukts - Hossa, Lusenius, Niživijs - Meija, Lundmark, Bukarts - Podzins, Cipulis, Stals
    Torpedo Nižnij Novgorod: Koval (Bespalov) - Malenkich, Hietanen - Rozin, Petrov - Jevsejenkov, Vasiljev - Valujskij - Ugarov, Thornberg, Potapov - Hirschovits, Varnakov, Krikunov - Nilsson, Zajnulin, Grobunov - Romanovskij, Vesce, Galuzin

    Rozhodčí: Gašilov, Dějev - Metalnikov, Sirotkin
    bahis siteleri