Košice – Banská Bystrica 4:3 (kon.) | Skalica – Zvolen 3:0 (kon.)
konec
HC Košice
4:3 (1:1, 0:1, 3:1)
HC MONACObet Banská Bystrica
sk Čtvrtek 08.03.2012, 18:00 • Steel aréna • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    59:52
    Hostia v šiestich.
     
    59:09
    Banská Bystrica dala gól!
    A predsa tu máme zdramatizovanie zápasu. V oslabení prekonal Hyláka peknou strelou JAROSLAV JABROCKÝ. Asistencie: Marcus Kristoffersson, Lukáš Bambúch.
     
    57:36
    Hosťujúci kapitán Grman teraz zbytočne fauloval a o víťazstve domácich už je zrejme rozhodnuté. Michal Grman 2 minúty za napadnutie.
     
    51:35
    Košice dali gól!
    Dokonalý obrat Košíc pokračuje. Brejk domácich končí ďalším gólom v sieti Kostúra. Gabriel Spilar našiel SAMUSELA MLYNAROVIČA a ten vymietol ľavý roh bránky hostí. Asistencie: Gabriel Spilar, Peter Bartoš.
     
    50:36
    Košice dali gól!
    Inak výborna obrana hostí teraz zaspala, MIROSLAV ZÁLEŠÁK prešiel pukom do pásma hostí a tvrdou ranou medzi betóny prekonáva hosťujúceho brankára, domáci kapitán môže poďakovať obrane hostí, ktorá sa mu nepochopiteľne ustúpovala. Asistencia: Michal Novák.
     
    47:57
    Vylúčenie na strane hostí. Matej Češík 2 minúty za ...
     
    47:13
    Veľký tlak domácich, Mlynarovič nedokázal trafiť z otočky prázdnu bránku, pri bekhendovom zakončení sa mu skĺzol puk z čepele.
     
    46:37
    Gabriel Spilar skvelo potiahol puk za bránkou a nahral na voľného Dušana Pašeka, ten z jednej netrafil bránku hostí.
     
    41:59
    Košice dali gól!
    Domáci vyrovnávajú na začiatku tretej tretiny. Dušan Pašek prihral na rozbehnutého VLADIMÍRA DRAVECKÉHO a ten si blafákom vychutnal Kostúra. Asistencia: Dušan Pašek.
     
    38:43
    Kokavec zbytočne oslabuje svoje mužstvo, Tabačekova hokejka ostala pod dresom útočníka hostí, tomu sa to nepozdávalo a tak sa hokejkou ohnal po obráncovi domácich a vykoledoval si 2 minúty za sekanie. Nakoniec vylúčenie aj pre Mareka Kolbu na domácej strane za sekanie, hrá sa 4 na 4.
     
    35:08
    Vladimír Dravecký sa dostal do samostatného úniku po chybe hostí, pekne si vytiahol Kostúra a zakončil, hosťujúci brankár však nakoniec betónom vyrazil.
     
    33:33
    Teraz zbytočne vylúčenie na domácej strane. Jaroslav Kristek 2 minúty za nedovolenú výstroj.
     
    29:38
    Domáci si zahrajú presilovú hru. Jarmo Jokila 2 minúty za držanie.
     
    27:01
    Banská Bystrica dala gól!
    Smolný gól pre domácich. Hostia sa dostali do prečíslenia, puk sa dostal k JÁNOVI SÝKOROVI a ten aj keď bol hákovaný prekonal Hyláka, tomu puk prešiel po ľade až za bránkovu čiaru. Asistencie: Peter Novajovský, Marcus Kristoffersson.
     
    22:26
    Vylúčenie na strane hostí. Lukáš Bambúch 2 minúty za vyhodenie puku.
     
    18:04
    Prvá šarvátka zápasu, rozhodcovia budú vylučovať na oboch stranách. Za domácich Vladimír Dravecký 2 minúty za napadnutie, za hostí Miroslav Hlinka 2 minúty hrubosť.
     
    17:35
    Banská Bystrica dala gól!
    Prvý útok hostí teraz zatlačil domácich a prináša to svoje ovocie, puk sa dostal k úplne voľnému JÁNOVI SÝKOROVI a ten šikovne bekhendom vymietol pravý roh Hylákovej bránky. Asistencie: Marcus Kristoffersson, Radomír Heizer.
     
    16:13
    Michal Kokavec dostal osobný 10 minútovy trest za nešportové správanie.
     
    13:32
    Domáci hrali v šiestich a tak uvidíme presilovku hostí. HC Košice 2 minúty hráčska lavica.
     
    11:28
    Vylúčenie na strane hostí. Ján Sýkora 2 minúty za podrazenie.
     
    11:27
    Peter Bartoš sám pred Kostúrom, neprestrelil ho.
     
    07:47
    Hostia sa osmelili a hneď to prináša ovocie v podobe vylúčenia domáceho hráča. Peter Slimák 2 minúty za krošček.
     
    04:19
    Košice dali gól!
    Tlak domácich prináša ovocie. Domáci si to od úvodu presilovky pekne nahrávali medzi sebou, aby tento ťukes ukončil tvrdou strelou obranca JÁN HOMÉR. Asistencie: Peter Bartoš, Ján Tabaček.
     
    03:57
    Hostia pôjdu do troch. Zbytočne si hokejkou pomohol Miroslav Hlinka a oslabuje svoje mužstvo na 2 minúty za hákovanie. Dlhá presilovka domácich 5 na 3.
     
    03:34
    Vylúčenie na strane hostí. Tomáš Brňák 2 minúty za hákovanie.
     
    02:00
    Domáci od úvodu vo veľkom tlaku, Matúš Chovan tvrdo vystrelil, jeho strela mierila tesne nad, možno škoda že si nevsímol úplne voľného Draveckého pri ľavej tyči.
     
    00:21
    Prvá veľká šanca domácich, Peter Bartoš sa zjavil pred Kostúrom, ten skvelo vyrazil puk mimo bránku.

    Miroslav Samseli

    Branky a nahrávky: 5. Homér (Bartoš, Tabaček), 42. Dravecký (Pašek), 51. Zálešák (Novák), 52. Mlynarovič (Spilar, Bartoš) - 18. Sýkora (Kristoffersson, Heizer), 28. Sýkora (Novajovský, Kristoffersson), 60. Jabrocký (Kristoffersson, Bambúch)


    HC Košice: Hylák (Halász) - Homér, Tabaček,(A) Šeda, Kolba, Novák, Mart.Chovan, Slimák - Bartoš, Kristek, Zálešák(A) - Jenčík, Gron, Miklík - Pašek, Hvila, Dravecký(A) - Mat.Chovan, Mlynarovič, Spilár
    Tréner: Miroslav Ihnačák

    HC MONACObet Banská Bystrica: Chorošun (Kostúr) - Novajovský, Grman(K), Brňák, Cebák, Bambúch(A), Kubka, Beňa - Sýkora, Jokila, Kristoffersson - Kútny, Hlinka, Jabrocký - Kokavec, Češík, Hričina - Novák, Heizer, Pulliainen
    Tréner: Milan Staš

    Rozhodčí: D. Konc, R. Müllner, P. Šefčík, R. Výleta

    Diváci: 4 615
    bahis siteleri