Žižkov – Sparta 0:2 (kon.)
konec
FK Viktoria Žižkov
0:2 (0:1)
AC Sparta Praha
Pátek 09.03.2012, 20:15Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    Nezapomeňte, že dvacáté kolo Gambrinus ligy pokračuje přenosy ze všech zápasů i na našich stránkách a za týden při pátečním duelu Sparty s ostravským Baníkem se těším opět na přečtenou. (22:06:18)
     
    Skóre dnešního zápasu otevřel ve 38. minutě Přikryl, na jehož branku navázal krátce po změně stran Kweuke. Sparťané poté zahazovali jednu velkou příležitost za druhou a i přes nepříliš vydařený první poločas si vítězství rozhodně zasloužili.
     
    Sparta vítězí na Žižkově 2:0 a ve čtvrtém jarním kole si připisuje druhé vítězství. Hází tak rukavici svým soupeřům v boji o titul, ty čekají náročné zápasy, když Liberec se utká s Mladou Boleslaví a Plzeň bude zápasit s o záchranu bojující Olomoucí.
     
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Další střídání hostů, Kerič nahrazuje Grajciara.
     
    90
    Sparťanskou souhru nervově nevydržel Valenta a po odehrání míče poslal k zemi Hušbauera. Je tak pátým žlutě napomenutým hráčem Viktorky.
     
    90
    Sparťané s přehledem kombinují s míčem na svých kopačkách.
     
    88
    Za velkého potlesku sparťanských fandů Krejčí přepouští své místo veteránu Sionkovi.
     
    88
    Na další centr Přikryla si naskočil Krejčí, hlavou ale mířil mimo branku a poté zůstává ležet v pokutovém území. Zdviženou rukou navíc signalizuje nemožnost pokračovat ve hře.
     
    86
    Grajciarova rána prosvištěla nad domácí brankou.
     
    85
    Kotyza se neprobil přes Pamiče a chorvatského obránce poté stlačil k zemi.
     
    84
    Valentův nepřesný nákop se snesl do území nikoho, míč se poté dokutálel k brankáři Vaclíkovi.
     
    82
    Po Krejčího rohovém kopu zazvonilo břevno domácí branky a to vskutku kuriózním způsobem, když Jarošík vyhrál hlavičkový souboj s Lafrancem, Hílek poté prodloužil míč pouze za sebe, kde jej zastavila až horní tyč Ticháčkovy branky.
     
    81
    Brabcem atakovaný Jurčo si nedokázal zpracovat Slodowého nákop.
     
    80
    Slovenská akvizice domácích se hned zapojila do hry, ovšem v pokutovém území mu včas vběhl pod nohy Vaclík a míč zachytil.
     
    80
    Domácí naposledy střídají, Jurčo nahrazuje Slobodu.
     
    79
    Sparťané hrají s lehkostí, na přízemní centr Kweukeho si naběhl Přikryl a jemnou tečí posunul míč vedle vzdálenější tyče domácí branky.
     
    79
    Miloslavljevův prudký projektil mířil přímo do připraveného Vaclíka.

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 38. Přikryl, 50. Kweuke

    Karty:   14. Hílek (ZIZ), 18. Milosavljev (ZIZ), 20. Sivrič (ZIZ), 75. Slodowy (ZIZ), 90. Valenta (ZIZ) - 60. Krejčí (SPA)


    FK Viktoria Žižkov: Ticháček - Valenta, Bodeček (10. Lafrance), Kropík, Slodowy - Sloboda (80. Jurčo), Hílek, Bartl, Miloslavljev - Bálek, Sivrič (62. Kotyza)
    AC Sparta Praha: Vaclík - Vidlička, J. Brabec, Jarošík, Pamič - Grajciar (90. Kerič), Hušbauer - Přikryl, Matějovský, Krejčí (88. Sionko) - Kweuke

    Rozhodčí: Drábek - Chytil, Lakomý

    Diváci: 4 218
    bahis siteleri