Šumperk – Kadaň 1:3 (kon.) | Písek – Most 3:1 (kon.) | Beroun – Litoměřice 8:3 (kon.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
1:3 (0:1, 0:2, 1:0)
Sportovní klub Kadaň
Sobota 10.03.2012, 17:00 • Zimní stadion Šumperk • WSM Liga - O udržení
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:36
    Draci právě vstřelili branku!
    KAREL PLÁŠEK dnes nepošle Závorku domů s nulou. Za obranou se dostal do zakončení, a bekhendem pod víko snižuje! Asistence: Daniel Vrdlovec, Michal Hlinka.
     
    37:41
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Krásná přihrávka Zmeškala zpoza vlastní branky na JIŘÍHO CHAROUSKA, který si mezi bránícími hráči Draků dojel do zakončení a od břevna posílá puk do sítě! Asistence: Jan Zmeškal.
     
    34:44
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Nedáš, dostaneš! Andres naservíroval puk před brankoviště a FRANTIŠEK MÁLA se zakončením neváhal, tvrdou ránou prostřelil Štůralu a hosté vedou o dvě branky! Asistence: Bronislav Andres.
     
    18:52
    Kadaň právě vstřelila branku!
    A tak se ujímají vedení hosté, když Charouskova bomba provětrala Štůralu a z pohotové dorážky před brankoviště doklepl za ležícího brankáře nikým neatakovaný VLADIMÍR NOVÁK. Štůrala sice po jeho pokusu ještě zkusil hodit robinzonádu, ale to jde z leže hodně těžce. Asistence: Jiří Charousek.

    Jaroslav Svoboda

    Branky a nahrávky: 54. Plášek (Vrdlovec, Hlinka) - 19. Novák (Charousek), 35. Mála (Andres), 38. Charousek (Zmeškal)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Štůrala (Boška) - Novotný, Holík, Ondráček, Sedlák, Tesařík, Suchý, Pastor, T. Drtil, Geweise - Skoumal, Plášek, Hlinka - Vrdlovec, Hulva, Brunec - Červenka, Velecký, Haas - Holinka, M. Žálčík.
    Sportovní klub Kadaň: Závorka (Štěrba) - Mazanec, Tomeček, Malínský, Vojtak, Schmidt, Tollinger, Zmeškal - Skořepa, Charousek, Stoklasa - Andres, Kůs, Mála - Ton, Mikšovic, Novák.

    Rozhodčí: Úlehla - Lučan, Svoboda
    bahis siteleri