Šumperk – Kadaň 1:3 (kon.) | Písek – Most 3:1 (kon.) | Beroun – Litoměřice 8:3 (kon.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
1:3 (0:1, 0:2, 1:0)
Sportovní klub Kadaň
Sobota 10.03.2012, 17:00 • Zimní stadion Šumperk • WSM Liga - O udržení
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:44
    A trestat se nakonec bude, ale na druhé straně. Draci hráli v šesti na ledě, ovšem se Štůralou v brance, to pravidla nedovolují. Trest si odpyká Tomáš Drtil.
     
    57:16
    A pozor! Přesilovka pro domácí, dvě minuty za sekání dostává zkušený Stanislav Mikšovic.
     
    53:36
    Draci právě vstřelili branku!
    KAREL PLÁŠEK dnes nepošle Závorku domů s nulou. Za obranou se dostal do zakončení, a bekhendem pod víko snižuje! Asistence: Daniel Vrdlovec, Michal Hlinka.
     
    47:59
    Další obrovské závary před Závorkou, Veleckého formace ale puk do branky neprotlačila!
     
    43:00
    Nikterak vyvedené střídání pro Ondráčka, dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    42:56
    Neskutečná věc! Ondráček zakopl v brankovišti a Stoklasa tak zůstal stát sám před Štůralou! Zakvedlal pukem zleva doprava a zpět, zase tam, ale šumperský gólman nakonec u tyče pokryl střelu betonem!
     
    39:59
    V poslední vteřině nahodil na branku Kadaně Skoumal a Martin Novotný ještě na brankovišti tečoval puk kousek od šibenice!
     
    39:34
    Kotel neúnavně žene Draky za gólem, zatímco od jiných fanoušků se již ozve sem tam pískot! Jenže domácí mají šance, teď Velecký s Haasem polekali Závorku, Velecký ale v koncovce opět neuspěl!
     
    38:55
    A pro změnu hosté ve výpadu, další samostatný únik ale kryje Štůrala! Domácí dnes tvoří v obraně postupem času stále častější chyby...
     
    37:41
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Krásná přihrávka Zmeškala zpoza vlastní branky na JIŘÍHO CHAROUSKA, který si mezi bránícími hráči Draků dojel do zakončení a od břevna posílá puk do sítě! Asistence: Jan Zmeškal.
     
    36:20
    Ale paradoxně to jsou Draci, kdo je teď jasně lepší! Plášek s Červenkou a Haasem sevřeli hosty a Holík z toho těžil palebnou pozici, Kadaň teď měla velké štěstí, že šumperský kapitán zlomil při své bombě hůl!
     
    34:44
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Nedáš, dostaneš! Andres naservíroval puk před brankoviště a FRANTIŠEK MÁLA se zakončením neváhal, tvrdou ránou prostřelil Štůralu a hosté vedou o dvě branky! Asistence: Bronislav Andres.
     
    34:24
    Obrovská šance Draků!!! Brunec poděsil Závorku, ten bombu vyrazil, hned následovala dvojí dorážka Vrdlovce, ještě pálil Hulva a hosté se štěstím odvrátili!
     
    31:30
    Obrovskou šanci vypracovala Kadaň pro Jaroslava Kůse, ten na pravém křídle ale do prázdné branky puk nedostal!
     
    31:14
    A za pískotu tribun se budě opět vylučovat, za nedovolené bránění vyloučen Karel Plášek, který u hrazení sundal hitem Schmidta. Sedm vteřin Draci ve třech.
     
    29:59
    Hlinka našel krásnou přihrávkou Novotného, ten ale střelecký okamžik prováhal a v mezikruží mu hosté sebrali kotouč!
     
    29:21
    Poměr sil se na ledě vyrovná, Tomáš Brunec dostává dvě minuty za hru vysokou holí.
     
    28:35
    Fauloval Jakub Vojta.
     
    28:35
    Novotný si z pozice obránce nabruslil do stoprocentní šance mezi kruhy, tam byl ale faulován, přesto zakončil! Tlak Draků roste!
     
    24:44
    A bude se znovu trestat na šumperské straně, Tomáš Sedlák dostává dvě minuty a ačkoliv se čertí jako malý Satánek, sudí trvá na provinění v podobě pádu pod nohy.
     
    21:39
    Marek Haas ujížděl v oslabení samotný na branku, ovšem Tomáš Závorka si s jeho kličkou poradil!
     
    21:26
    Na trestnou lavici míří šumperský Tomáš Brunec. Provinil se proti jednomu z hostů podražením.
     
    18:52
    Kadaň právě vstřelila branku!
    A tak se ujímají vedení hosté, když Charouskova bomba provětrala Štůralu a z pohotové dorážky před brankoviště doklepl za ležícího brankáře nikým neatakovaný VLADIMÍR NOVÁK. Štůrala sice po jeho pokusu ještě zkusil hodit robinzonádu, ale to jde z leže hodně těžce. Asistence: Jiří Charousek.
     
    17:18
    Hned vzápětí z podobného místa zkoušel štěstí i Hulva, opět ale puk skončil mimo klec Kadaně!
     
    17:02
    Jan Tesařík pustil tvrdý příklep z pravého kruhu, těsně ale minul Závorkovu branku!
     
    16:33
    Stanislav Mikšovic dostal dvě minuty za faul u branky hostů, což nese jediné - přesilovku trvající pěti proti třem. K tomu dostává Mikšovic i desetiminutový trest.
     
    15:40
    Závar v brankovišti Kadaně, Brunec nakonec nedoklepl puk do sítě a bude se vylučovat, protože do Brunce se pak pustil jeden z hostů, i Brunec pak z otočky uštědřil. Ale vylučuje se jen na straně Kadaně, za krosček dostává dvě minuty Jaroslav Kůs, další tresty nejspíš rozhodčí vzájemně prominul.
     
    14:59
    Aktivní Daniel Vrdlovec získal kotouč a Bronislav Andres jej do svého zpětného vlastnictví získal jen za cenu hákování. Třetí přesilovka pro Draky.
     
    14:41
    A další pokus, tentokrát ze Skoumalovy hokejky. Michal Skoumal, který nahradil v prvním útoku Romana Meluzína, ale trefil pouze náruč Závorky.
     
    14:18
    Sám na Závorku se řítil Hlinka, ale přestřelil! Zatím největší šance Draků!
     
    09:11
    ...na dvě minuty odchází na trestnou lavici Karel Ton.
     
    09:11
    A dějí se věci i na druhé straně, Vrdlovec si najel mezi kruhy a trefil jen Závorku! Byl však zahákován a bude se trestat...
     
    08:49
    Obrovská šance hostů, kdy Karel Ton ládoval na druhé křídlo sjíždějícímu si Vladimíru Novákovi, jeho příklep z první ale fantasticky pokryl Štůrala! Tohle bylo gólovka ukázková...
     
    06:02
    Obránce Ondřej Malínský inkasuje dvě minuty za hákování.
     
    03:55
    První vážnější akce zápasu, lehce sklepnutý kotouč se po zmatku v obranném pásmu Kadaně dostal k Bruncovi, šumperský odchovanec se střelou neváhal a Závorka lapačkou na poslední chvíli kotouč aspoň vyrazil. Puk poskakující v brankovišti pak odpálila defenzíva Kadaně!

    Jaroslav Svoboda

    Branky a nahrávky: 54. Plášek (Vrdlovec, Hlinka) - 19. Novák (Charousek), 35. Mála (Andres), 38. Charousek (Zmeškal)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Štůrala (Boška) - Novotný, Holík, Ondráček, Sedlák, Tesařík, Suchý, Pastor, T. Drtil, Geweise - Skoumal, Plášek, Hlinka - Vrdlovec, Hulva, Brunec - Červenka, Velecký, Haas - Holinka, M. Žálčík.
    Sportovní klub Kadaň: Závorka (Štěrba) - Mazanec, Tomeček, Malínský, Vojtak, Schmidt, Tollinger, Zmeškal - Skořepa, Charousek, Stoklasa - Andres, Kůs, Mála - Ton, Mikšovic, Novák.

    Rozhodčí: Úlehla - Lučan, Svoboda
    bahis siteleri