Boston – Washington 3:4 (kon.) | Colorado – Edmonton 3:2 (po s.n.)
konec
Boston Bruins
3:4 (1:2, 1:2, 1:0)
Washington Capitals
Sobota 10.03.2012, 19:00 • TD Garden • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:47
    Bruins právě vstřelili branku!
    Nakonec to ale stejně bude drama. Chára vypálil z kruhů, Vokoun vyrazil před sebe, kde se nepodařilo dostat puk do branky Marchandovi. Od Vokouna se však puk odrazil znovu a obránce JOHNNY BOYCHUK si sjel na hranici brankoviště pro gól, kterým snížil na rozdíl jediné branky. Asistence: Brad Marchand, Zdeno Chára.
     
    37:31
    Washington právě vstřelil branku!
    Teď to ale Washington sehrál moc pěkně. Wideman hledal cíleně na teč hůl BROOKSE LAICHA. Kotouč usměrněný z jeho hole zapadl pod břevno. Asistence: Dennis Wideman, Alexander Ovečkin.
     
    31:22
    Washington právě vstřelil branku!
    To už však neplatí o hře pět na pět. Corvo se v rohu hřiště srazil se Seidenbergem, čehož využil Sjomin, který rychle nahrál před branku, kde si na svůj zářez na pažbě počkal JAY BEAGLE. Asistence: Alexander Sjomin.
     
    24:58
    Bruins právě vstřelili branku!
    Sotva jsem to dopsal, vyrobili hosté těžko uvěřitelnou chybu. Ovečkin v presu nahrával tak nepřesně, že puk se odrazil do jízdy BRADU MARCHANDOVI, který si roztáhl Vokouna a poté mezírkou mezi betony srovnal stav zápasu. Bez asistence.
     
    19:54
    Bruins právě vstřelili branku!
    To se jim ale stejně nakonec daří! Medvědi vyhráli buly, rychle reagoval MILAN LUCIC, jehož střela prošla Vokounovi mezi betony a došourala se až za čáru. Asistence: Patrice Bergeron.
     
    08:15
    Washington právě vstřelil branku!
    Tak to bylo opravdu rychlé. Další nástřel Orlova tečoval Brouwer, Thomas díky této teči znovu kotouč jen vyrazil a na brankovišti se jako nejdůraznější ukázal MATT HENDRICKS. Asistence: Troy Brouwer, Dmitrij Orlov.
     
    07:50
    Washington právě vstřelil branku!
    Znovu Ovečkin vytvořil tlak na domácí branku. Boston dostal kotouč jen na modrou, odkud nahodil na Thomase Alzner. Kotouč se odrazil před ALEXANDERA SJOMINA a ten poslal Caps do vedení. Asistence: Karl Alzner.

    Michal Sobotka

    Branky a nahrávky: 20. Lucic (Bergeron), 25. Marchand, 57. Boychuk (Marchand, Chára) - 8. Sjomin (Alzner), 9. Hendricks (Brouwer, Orlov), 32. Beagle (Sjomin), 38. Laich (Wideman, Ovečkin)


    Boston Bruins: Thomas (Turco) - Chára, Boychuk, Seidenberg, Corvo, Mottau, McQuaid, Zenon - Lucic, Krejčí, Seguin - Rolston, Bergeron, Marchand - Pouliot, Kelly, Caron - MacDermid, Campbell, Thornton.
    Washington Capitals: Vokoun (Neuvrith) - Alzner, Carlson, Schultz, Hamrlík, Orlov, Wideman - Ovečkin, Laich, Johansson - Chimera, Perrault, Sjomin - Hendricks, Beagle, Brouwer - Aucoin, Knuble, Ward.

    Rozhodčí: Peel, Pochmara - Morin, Miller